Sinirden ne yapacağımı şaşırdım artık. Dün birileri yarın güzel şeyler olacak diyor peşi sıra operasyonlar oluyor ardından cezamız açıklanıyor. Diğer taraftan çıkmış Şamil Tayyar´ın açıklamaları malum. Eğer bunlar Fenerbahçemizi siyasete alet ediyorsa bende burada siyaset yapma hakkını sayfa yöneticilerinden istiyorum. Kararı hangi kesim verdi bilmiyorum ama iki seçenek var. Akp eğer bu kararı verdirdiyse bunun tek nedeni olası Hsyk değişikliğinde psikolojik zemin hazırlama taraftar kazanma düşüncesidir. Yok eğer cemaatin bir hamlesiyse Erdoğanı daha da sıkıştırmak için yapılan bir işlemdir. Ama olayın gün içinde gelişimini izlediğimde, bu kararların açıklanmasında Akp´nin rolünün olduğu kanaatindeyim.
Aslında bu dönemde böyle lafların anlamı kalmadı. Bizi bu hale getiren siyasi oluşumdan onların işbirlikçilerine kadar kim varsa Allah ıslah etsin. Ömrümden ömür götürdüler. Onurumuzla mı oynamadılar, alay etmediklerimi kaldı her şeyi yaptılar, tek dokunmadıkları bir sevdamız vardı ona da böyle oyunları yaptılar ya nefretimsiniz. Şu saatten sonra sokaklara çıkıyoruz amaç yürüyüş değil sonuna kadar mevzudur dense çıkmayan, o insanlarla omuz omuza olmayan namussuzdur.. Yeter artık