"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yine ortalıkta birşeyler dolaşıyor.
Çözüm can sıkıcı ama basit.Dirayetli bir yönetim kurulu çıkacak ve sizin kirli düzeninizde biz yokuz deyip futbol takımını ligden çekecek.Olur da kupa iadesi yetmedi üstüne birde puan silmeye rağmen "taahütlerimiz var"deyip ligde devam edilirse benim için bu kararı alacak yönetim biter.
konuşursa yanarım olayı içi boş tehditten başka hiçbirşey değil , neyse fazla yazıp can sıkmayalım Konuşacak hiçbirşeyi yok . o futbolcuların akıtlları terler, bizim döktüğümüz gözyaşı, çektiğimiz stress ,Aykut Kocaman'ın emekleri heba olacak ...
duygusal açıdan bakarsak haklısın ama gerçekci olursak bülentim böyle birişey yapamayız ...
Bu guzel oldu. Bunca kotu haberin arasinda ve sorunlu bir donemde, ilac gibi geldi.
Ben başkanın söylemi üzerine diyorum.İllaki bildikleri, davayla ilgili kendisine uçurulan bilgiler vardır.Ha bizimkilerin kulaktan dolma bilgiler haricinde bildiği bir şey yoksa, o zaman 3 yıldır çok güzel uyutuluyoruz demektir.Yanlış anlaşılmasın ben mevcut iddianameye göre şike yaptığımıza inanmıyorum.Sadece haklılığımızı göstereceğimiz kanıtların olup olmaması üzerinden konuşuyorum.