Benin hayatım Fenerbahçe. Başarıslıklarla dolu hayatımda bana heyecan veren şeylerin çoğu Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin bu durumuna yüksek ihtimal benden çok üzülen yoktur. Ali Koç'un bu kadar palavrayla hayallerimle oynamasını kaldıramıyorum. Hassaslaşıyorum. Neyse
Hocam, eğer yaşın doğruysa daha çok yolun var, kendini başarısız olarak tanımlaman doğru değil. Bence çıkış yoluna girmek için hayatını Fenerbahçeden başka yerlere yönelterek işe başlayabilirsin. Hepimiz geçtik o yollardan.
Gene yaşının doğru olduğunu var sayarak yazıyorum, Aziz Yıldırım öncesini bilmiyorsun demektir. her 2-3 senede bir şampiyon olup sonraki yıllarda dibi gören, farklı siyasal görüşlere, tarzlara sahip yönetimleri gördük. Bir sene rekorla şampiyon olup sonra 3 sene yokuş aşağı gittik, sezonu son maçtaki galibiyetle + averajla bitirdik... Aziz Yıldırım geldi, ilk 4 senede GS üst üste şampiyon oldu, kupaları topladı, şampiyonluklarda önümüze geçti, uefa yı aldı... Üstelik evlerinde bunları 4-0 yenerek başladık sezona.... Sonra şampiyon olup, arkasından gene dibi gördük, ta ki 2003-2004 sezonu Daumu getirene kadar. Sonrasını az çok hatırlarsın. Bu süreçte tabi ki çok haksızlıklar da oldu, şanssızlıklar da, aynı sezonda 2 futbolcumuzun ayağı kırıldı mesela... Ama asıl konu o değil, Aziz Yıldırım, 8 sene sonra o efsane dönemlerine geldi, ne ffp vardı o zaman ne 3 temmuz ne bugünkü dünyanın içinde olduğu durum. Ali Koç, yanlışları olmakla beraber, bence hala biraz daha kredisi var, ama öncelikle taraftarı dinleyip ona göre iş yapmayı bırakmalı.