Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague Kadınlar 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 16903 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague Kadınlar 2018-19 Sezonu
« Yanıtla #45 : 21 Şubat 2019, 16:48:47 »
Kursk dahil sadece 1 maglubiyetle grupları bitirmeliydik.Burada ciddi bir basarısızlık var.Hele ki su son 2 hafta 2 defa gelmesine ragmen aptalca yenilgiler alıp 2. ligi kaybetmenin izahı yok.
Gecen sene Fırat Okul ısrarı neticesinde seneler sonra ilk defa F4 yapamamıstık.Gelen Garnier de cok iyi is cıkarmıstı.Bu sene ise koc da inanılmaz bir rotasyon hastalıgı var.Daha ilk dakikalarda baslıyor ve ne oyunun ritmi kalıyor ne de oyunculardan verim alınıyor.

Kurguya gelince gecen seneki kadro bozulmamak ugruna sanırım Sottana ve Vaughn ile devam edildi.Burada ben de bu 2 oyuncunun FB de olmaması gerektigini dusunuyorum.Vaughn Prag da iken de begendigim bir oyuncu degildi.Kiah Stokes konusuna katılmıyorum.Bu kız devsirme olacak diye alındı.Tas konacagı hesap edilemedi.Zandalasini konusunda ise asla katılmam.Zandalasini umut vaad eden oyunculardandı ve Zandalisini de olsa , Bourges daki Johannes de olsa Ayayi de olsa bence dogru transferdi.Ama planlamayı da dogru yapmak lazım, takımda 3 yok ama 1-2 de gereksiz bir bolluk var.Ve bu bolluk var diye de Pelin en buyuk rakibine 2019 YDU su Cukurova ya gonderiliyor.YDU=Girne=Cukurova aynı takım, burada su da var.Cogumuz deli gibi Pelini istedik 10 yıl gard sorunu yasamayız dedik.Pelin ne oynadı?

Oynatılmamasına uyuz oldugum bir oyuncu var.Tilbe Senyurek bu kızı aldık ve kız oynatılmıyor.Hatta twitter da falan FB nin su an X macı varken Tilbe Adana'da tatil yapıyor diye yazılar cıkıyor dogru yanlıs bilemiyorum.Diger yandan ise Tilbe'nin 3 luk dısında hicbirsey gelistirdigi yok.Sen sırtı donuk de oynayacaksın,rakibi sırtına alıp potaya kadar gotureceksin, pivot hareketlerin olacak vs
Bria Hartley bu kadın Ligin Sayı Kralı ve onun icin alındı.Ama takımda 1-2 var Zandalasini dısında 3 yok.Bu takımda olmaması gereken 3 isim var.Vaughn,Sottana,Esra Ural digerleri konusunda katılmıyorum.Takımın kurgusunda sorun oldugu da bir gercek ayrıca kimse kusura bakmasın Ali Koç bu takıma Vizyon diye geldi.Ve bana gore 10 sene kredisi var.

Ama sen bu isin icindeysen ve eger ki memnun degilsen takımın menejerini degistireceksin.Memnunsan da menejer soyle bir menejer biz cok memnunuz siz bilmiyorsunuz deyip bunu taraftara anlatacaksın.Herseye Didem Akın yazmanın da anlamsız oldugunu dusunuyorum.

Yas itibari ile,kapasite itibari ile bana gore Abdullah Pasaoglu FB SK icin son derece yetersiz bir Sube Yoneticisi sen goreve geldikten sonra hala bu isim ile devam ediyorsan bu fiyaskodur.Demek ki Vizyon falan lafta kalmıs demektir.Ben Ali Koç geldiginde ilk degismesini bekledigim kisi Abdullah Pasaoglu idi.Nasıl devam edilebilir?Anlamak mumkun degil...

Sonuca gelirsek de bana gore Bourges ile Prag arasında fark yoktu.Tek fark saha avantajıydı.Sag olsunlar 2 tane aptalca yenilgi ile verdiler.Simdi biraz zahmet olacak ama Koc bu rotasyon sevdasından vazgececek ve iyi oyuncular daha fazla parkede kalacak, oyuncular da artık su 2 mac formayı ve aldıkları parayı hak edecek perf. ortaya koyacaklar.Yıllar sonra ilk defa Fırat Okul yuzunden gidemedigimiz F4 den sonra asıl yerimiz olan F4 de yerimizi alacagız.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #46 : 23 Şubat 2019, 00:19:22 »
YDÜ bok gibi para harcıyordu. Çok fahiş ücretler veriyordu oyunculara ama Çukurova'nın o kadar bol keseden harcadığını sanmıyorum. Bütçelerinin bizden çok olduğunu da düşünmüyorum. Bizim kadro yapılanmamız bu kadar boktan işte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #47 : 05 Mart 2019, 22:11:36 »
Nasıl bir rezilliktir bu anlamak mümkün değil. İyi ki Türkiye kupasını kazandınız. Orada kalıp gitmeseydiniz hiç Prag'a.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #48 : 05 Mart 2019, 22:25:16 »
Kiah Stokes gibi birine kitadisi hakki veriyorsan, oyun kurucun Birsel'se bu skorlar normal. Cappie Penny Angel Matovic Nevriye Esmeral li kadrolardan buralara düştük yazık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #49 : 06 Mart 2019, 00:46:27 »
Kiah Stokes gibi birine kitadisi hakki veriyorsan, oyun kurucun Birsel'se bu skorlar normal. Cappie Penny Angel Matovic Nevriye Esmeral li kadrolardan buralara düştük yazık.

Sadece onlar mı? Taurasi, Tina, Parker, Biba, Quigley ne oyuncular gördük bu forma ile. Şimdikilerin hepsi çöp. Prag bize 3 çeyrekte 30 sayı fark atıp bırakıyor. En son 15 yıl önce falan görüyorduk böyle skorları. İyi denilen iki gün yaşamıyor. Garnier ile ilgili yorum yapmak istemedim geçen yazıları görünce ama takımın geldiği nokta geçen yıldan bu yana ileri mi geri mi düşünmek lazım.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2019, 00:46:41 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #50 : 06 Mart 2019, 08:03:12 »
76-54 nedir Allah aşkına ya. Bir ara izleyeyim dedim vazgeçtim. Allah bu şubeyi ıslah etsin. Çünkü başa gelenler hiçbirşeyi değiştirmeden şubenin değişimini bekliyor. Bu akıl zafiyeti. Yok savunmayla Türkiye kupasını almışız vs. Tamamda da bütün savunma gücümüzü orada mı harcadık ne yaptık?!). Ya bu rakipten 22 sayı fark nedir?...

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #51 : 06 Mart 2019, 09:10:06 »
2 dakika içinde görüntü belli oldu aslında ama belli olmaz deyip biraz daha izledim.Arada bariz fark vardı.Burada da yeniliriz bence.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #52 : 06 Mart 2019, 09:18:48 »
İtalyan oyuncuları sezon sonu göndermek lazım iki tane sağlam Amerikalı şart. Stokes ve Vaughn ikilisinden de biri gitmeli Vaughn gitse iyi olur.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #53 : 06 Mart 2019, 16:10:32 »
artık beni bile bezdirdiler..allahın cezaları...temizlik sart..

didem, koç ,birsel,....esra, ozge gibi ise yaramazları yollamak lazım..

sottana - zanda falan olmadı...

vaughn zaten biizm kalitede degil..

hartley avrupalı kontenajanında devsirme olarak kalabilir...
plum kalabilir..
vera kalabilir.
stokes turk olur kalır..ama kullanmayı bilelim..

bir de yerliler..
ayse, tugce falan kalır...kusturulen pelin ve tilbe takıma monte edilmeli..gelecegimiz icin alındı bu kızlar..

hoca icin tek adayım hejkova...
ıkna etsinler getirsinler...menajer olarak esmeral...

plum-pelin-melisa
hartley-ayse
deshields-tugce-melis
vera-tilbe
ndour-stokes

yerli olarak pelin-ayse-tugce-tilbe-stokes yeterli olur..belki 1-2 genc oyuncu daha alınabilir ligden (hatta eski oyuncularımız melis-melisa gibi)...
yabancı olarak plum'ın yanına skor uretebilen bir skorer abd li alınmalı 3 numaraya bence...deshields gibi delici..
uzun olarak ise alsınlar bir tane eu...ndour u mesela...

fazla para da harcamaya gerek yok yanı..
dogru koc ile bu kadro yeter..

baktın hedefler buyudu bir tane eu alırsın sezon ortası el icin...

ama dogru hoca-dogru menejer öncelikli olmalı..

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #54 : 08 Mart 2019, 19:55:23 »
12-34'le başladık maça

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #55 : 08 Mart 2019, 22:54:20 »
Türkiye Kupası şampiyonluğundan hemen sonra bu kadar ağır iki yenilgi çok şaşırttı.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2019, 22:54:37 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
« Yanıtla #56 : 09 Mart 2019, 08:15:23 »
Kadronun bu seviye için ne kadar yetersiz olduğunu anladık.
Maçları izlemeye çalışıyorum, sonuçları takip ediyorum ama bize hangi oyuncu lazım nerede kim var bilmem.
Kadro oluşumumuzu eleştiren arkadaşların ne kadar haklı oldukları ortada.
Transferi yapanlar kesinlikle başarısız.İşi bilmiyorlar yada niyetleri farklı.
Bence temizliğe buradan başlamak  lazım.
Harcanan paralara çok daha etkin kadrolar kurmak mümkünken bunu yap(a)mamalarının bir bedeli olmalı.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #57 : 09 Mart 2019, 18:21:36 »
Bari grupta elenip Eurocup'a kalsaydık, orada bir şansımız olabilirdi.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #58 : 09 Mart 2019, 18:53:39 »
Bari grupta elenip Eurocup'a kalsaydık, orada bir şansımız olabilirdi.

Orada da Çukurova vardı.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #59 : 09 Mart 2019, 20:03:24 »
Orada da Çukurova vardı.

Orası öyle de düşük de olsa bir şansımız olurdu. Çukurova'nın Eurocup'ta da heniz mağlubiyeti yok ama eleme maçlarında çok formda değiller. Dediğim gibi çok zordu tabi ama imkansız değildi. Kursk ve Ekaterinburg'u deplasmanda/tarafsız sahada tek maçta bile yenme ihtimalimiz yoktu bence. Yalnız Prag'dan böyle fark yiyecek bir takım da değiliz, onlar da şaşırmıştır bu kadar kolay olmasına.