Kursk dahil sadece 1 maglubiyetle grupları bitirmeliydik.Burada ciddi bir basarısızlık var.Hele ki su son 2 hafta 2 defa gelmesine ragmen aptalca yenilgiler alıp 2. ligi kaybetmenin izahı yok.
Gecen sene Fırat Okul ısrarı neticesinde seneler sonra ilk defa F4 yapamamıstık.Gelen Garnier de cok iyi is cıkarmıstı.Bu sene ise koc da inanılmaz bir rotasyon hastalıgı var.Daha ilk dakikalarda baslıyor ve ne oyunun ritmi kalıyor ne de oyunculardan verim alınıyor.
Kurguya gelince gecen seneki kadro bozulmamak ugruna sanırım Sottana ve Vaughn ile devam edildi.Burada ben de bu 2 oyuncunun FB de olmaması gerektigini dusunuyorum.Vaughn Prag da iken de begendigim bir oyuncu degildi.Kiah Stokes konusuna katılmıyorum.Bu kız devsirme olacak diye alındı.Tas konacagı hesap edilemedi.Zandalasini konusunda ise asla katılmam.Zandalasini umut vaad eden oyunculardandı ve Zandalisini de olsa , Bourges daki Johannes de olsa Ayayi de olsa bence dogru transferdi.Ama planlamayı da dogru yapmak lazım, takımda 3 yok ama 1-2 de gereksiz bir bolluk var.Ve bu bolluk var diye de Pelin en buyuk rakibine 2019 YDU su Cukurova ya gonderiliyor.YDU=Girne=Cukurova aynı takım, burada su da var.Cogumuz deli gibi Pelini istedik 10 yıl gard sorunu yasamayız dedik.Pelin ne oynadı?
Oynatılmamasına uyuz oldugum bir oyuncu var.Tilbe Senyurek bu kızı aldık ve kız oynatılmıyor.Hatta twitter da falan FB nin su an X macı varken Tilbe Adana'da tatil yapıyor diye yazılar cıkıyor dogru yanlıs bilemiyorum.Diger yandan ise Tilbe'nin 3 luk dısında hicbirsey gelistirdigi yok.Sen sırtı donuk de oynayacaksın,rakibi sırtına alıp potaya kadar gotureceksin, pivot hareketlerin olacak vs
Bria Hartley bu kadın Ligin Sayı Kralı ve onun icin alındı.Ama takımda 1-2 var Zandalasini dısında 3 yok.Bu takımda olmaması gereken 3 isim var.Vaughn,Sottana,Esra Ural digerleri konusunda katılmıyorum.Takımın kurgusunda sorun oldugu da bir gercek ayrıca kimse kusura bakmasın Ali Koç bu takıma Vizyon diye geldi.Ve bana gore 10 sene kredisi var.
Ama sen bu isin icindeysen ve eger ki memnun degilsen takımın menejerini degistireceksin.Memnunsan da menejer soyle bir menejer biz cok memnunuz siz bilmiyorsunuz deyip bunu taraftara anlatacaksın.Herseye Didem Akın yazmanın da anlamsız oldugunu dusunuyorum.
Yas itibari ile,kapasite itibari ile bana gore Abdullah Pasaoglu FB SK icin son derece yetersiz bir Sube Yoneticisi sen goreve geldikten sonra hala bu isim ile devam ediyorsan bu fiyaskodur.Demek ki Vizyon falan lafta kalmıs demektir.Ben Ali Koç geldiginde ilk degismesini bekledigim kisi Abdullah Pasaoglu idi.Nasıl devam edilebilir?Anlamak mumkun degil...
Sonuca gelirsek de bana gore Bourges ile Prag arasında fark yoktu.Tek fark saha avantajıydı.Sag olsunlar 2 tane aptalca yenilgi ile verdiler.Simdi biraz zahmet olacak ama Koc bu rotasyon sevdasından vazgececek ve iyi oyuncular daha fazla parkede kalacak, oyuncular da artık su 2 mac formayı ve aldıkları parayı hak edecek perf. ortaya koyacaklar.Yıllar sonra ilk defa Fırat Okul yuzunden gidemedigimiz F4 den sonra asıl yerimiz olan F4 de yerimizi alacagız.