Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 205403 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe - Olimpia Milano / Euroleague 12. Maç
« Yanıtla #495 : 13 Aralık 2018, 23:17:37 »
Armani Mike James'i 92-85 yendik 8)

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #496 : 13 Aralık 2018, 23:22:01 »
Rakibe bolca hücum ribaundu vermezsek ve Mike James dallaması efsane bir maç çıkartmazsa rahatça kazanırız. Bu ikisinden birisi olursa kazanırız, ikisi birden olursa biz de kötü oynarsak bir ihtimal kaybedebiliriz. Arada çok ciddi bir organizasyon kalitesi farkı var. Sertlik açısından bizimle rekabet etmeleri çok zor. Son dönemde savunma ribaundlarında çok daha başarılıyız ve bu da bizim son iki maçımızı rahat kazanmamızı sağladı. Hücum ribaundu vermediğimizde zaten savunmada vidaları sıkıp rakibi ağlatıyoruz. Bu sezon bizim için anahtar konu bu bence.

Mike James dallaması efsane maç oynadı. Bolca hücum ribaundu verdik.  Bizde kötü oynamadigimizdan kazandık. İzlemeyenler için maç analizi gibi yorum olmuş tebrikler 👏👏👏

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #497 : 13 Aralık 2018, 23:22:36 »
Nedense hep üçlüğe dayalı oynayan takımlardan çekinmişimdir (Bu arada Milano'nun bu sezon üçlük yüzdesi nedir hiçbir fikrim yok)
Micov, James, Bertans gibi üçlük atan takımlar her takıma sorun yaşatabilir. Durur durur o maçta atacakları tutar ve karşı takımın dengesini bozarlar. Allah'tan Nedoviç yokmuş diye esprili bir şekilde bitireyim :)

Çok ekstra şeyler olmazsa 91 83 kazanırız diye bir skor tahmini yapayım.

Düşündüğüm yakın bir maç oldu. Hatta son basketimiz 3 lük yerine ikilik, son saniyede yediğimiz ikilik te olmasa skoru da tutturmustum.  :)

Bu güzel geceyi yaşatan herkesin emeğine sağlık
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
Ynt: Fenerbahçe 92-85 Olimpia Milano / Euroleague 12. Maç
« Yanıtla #498 : 13 Aralık 2018, 23:25:25 »
bu arada, maçın oyuncusu Guduric diyorum

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #499 : 13 Aralık 2018, 23:38:38 »
Son periyot attığımız 25sayının 17sine direk etki etti guduric, 12sayı 2asist yaptı son periyot, mr. 4th quarter... Ayrıca bire birde kritik anlarda m.james in karşısında çok sağlam durdu. Ayrıca Joffreyi hucumda izlerken resmen ıslanıyorum, o cüsseyle o ayak hareketleri adeta resital sundu yine... ayrıca taraftarda bugun çok etkin çok işin içindeydi, daha fazlası haftaya salı cska ya...
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2018, 23:39:05 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #500 : 13 Aralık 2018, 23:39:29 »
Guduric gene son çeyreğe imzasını attı. :D Mike James son çeyreğin ikinci bölümünde attığı 3'lüklerle farkı bir ara 3'e indirse de, her topu kendi kullanarak kendi takımınını oyundan soğuttu.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #501 : 13 Aralık 2018, 23:46:47 »
Düşündüğüm yakın bir maç oldu. Hatta son basketimiz 3 lük yerine ikilik, son saniyede yediğimiz ikilik te olmasa skoru da tutturmustum.  :)

Bu güzel geceyi yaşatan herkesin emeğine sağlık

Yediğimiz son basket sayılmaz. Maç bitmişti. Bizim fazla atmamızın da bir mahsuru yok. Ben bilmiş sayıyorum skoru. Cidden yine tebrik ederim. :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #502 : 13 Aralık 2018, 23:48:00 »
Maçın düğümü son periyot çözüldüğü için maçın oyuncusunu orada aramak icap eder. Bu sebeple açık ara Guduric diyorum.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #503 : 13 Aralık 2018, 23:59:34 »
Maçın düğümü son periyot çözüldüğü için maçın oyuncusunu orada aramak icap eder. Bu sebeple açık ara Guduric diyorum.

Aynen. Son çeyrekteki kritik anlarda bulduğu 8 sayı maçı bize getirdi.  Yoksa ciddi ciddi bir sürprize gidiyordu mac.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
« Yanıtla #504 : 14 Aralık 2018, 00:02:31 »
Guduric gene son çeyreğe imzasını attı. :D Mike James son çeyreğin ikinci bölümünde attığı 3'lüklerle farkı bir ara 3'e indirse de, her topu kendi kullanarak kendi takımınını oyundan soğuttu.

Alakası var mı bilmiyorum ama guduric en son maç bitiren üçlüğü atarken pozisyonun  önemini de düşünüyorsak inanılmaz boş kaldı. Milano' nun Takım konstrasyonu yüksek olsaydı guduric o derece boş kalmazdı diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #505 : 14 Aralık 2018, 00:05:41 »
Guduric kaldırıp 2 topu hiç titremeden salladı ya özgüven olmuş dedim. İkinci üçlükten sonra durduğu selam da dolu salonun soktuğun şuta verdiği tepkiden aldığı zevkti. Bunun zevkine varan Sırp daha baş fet olmaz gibime geliyor. Vesely ve Sloukas'tan sonra onun da psikolojik eşiği aştığını düşünüyorum. Lauvergne resmen bale yapıyor! Obradovic'in seyirci ile bütünleşmesi ise gecenin  mutluluk veren en önemli enstantene idi. İyi ki varsın dünyanın en güzel takımı  :)  :)  :)  :)  :)

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #506 : 14 Aralık 2018, 00:07:35 »
Alakası var mı bilmiyorum ama guduric en son maç bitiren üçlüğü atarken pozisyonun  önemini de düşünüyorsak inanılmaz boş kaldı. Milano' nun Takım konstrasyonu yüksek olsaydı guduric o derece boş kalmazdı diye düşünüyorum.

Dostum boş olup olmamasından ziyade elinin titrememesi ve düşünmeden, tereddüt etmeden şutu göndermesiydi ki 2 ay öncesine kadar bomboş pozisyonlarda bile ne yapacağını bilmez bir hali vardı.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #507 : 14 Aralık 2018, 00:13:11 »
Guduric kaldırıp 2 topu hiç titremeden salladı ya özgüven olmuş dedim. İkinci üçlükten sonra durduğu selam da dolu salonun soktuğun şuta verdiği tepkiden aldığı zevkti. Bunun zevkine varan Sırp daha baş fet olmaz gibime geliyor. Vesely ve Sloukas'tan sonra onun da psikolojik eşiği aştığını düşünüyorum. Lauvergne resmen bale yapıyor! Obradovic'in seyirci ile bütünleşmesi ise gecenin  mutluluk veren en önemli enstantene idi. İyi ki varsın dünyanın en güzel takımı  :)  :)  :)  :)  :)

o sahneyi tekrar izlersen vesely  çok güzel perdeledi james çıkmak için çıldırdı ama çok geç kaldı
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2018, 00:13:44 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
« Yanıtla #508 : 14 Aralık 2018, 00:24:28 »
o sahneyi tekrar izlersen vesely  çok güzel perdeledi james çıkmak için çıldırdı ama çok geç kaldı

Abi tabi ki vesely perdesi muazzam ama vesely mike jamese perdeleme yaparken tarczewski -olması lazım- el bile göstermek için gitmedi guduricin üstüne adam degisemediler.

Ben tabi ki de guduric ile ilgili bir eleştiri yapmıyorum muazzam oynadi. Ama Mike jamesin sürekli ise birebire dökmesi de milano'nun
son dakikalarda konstrasyonunu düşürmüş olabilir görüşüne katıldım.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #509 : 14 Aralık 2018, 08:28:07 »
Abi tabi ki vesely perdesi muazzam ama vesely mike jamese perdeleme yaparken tarczewski -olması lazım- el bile göstermek için gitmedi guduricin üstüne adam degisemediler.

Ben tabi ki de guduric ile ilgili bir eleştiri yapmıyorum muazzam oynadi. Ama Mike jamesin sürekli ise birebire dökmesi de milano'nun
son dakikalarda konstrasyonunu düşürmüş olabilir görüşüne katıldım.

Zaten Tarczewski perde sonrası karşısına çıkamadığı için onlar Milano biz Fenerbahçeyiz. Alışkanlık bu, takımın savunma karakteri bu. Perde de iyi olunca yapamadılar bir sonraki savunma hamlesini. Milano'dan Fenerbahçe doğrularını bekliyorsunuz. Mike James atacak rakip de karşılığını veremezlerse kazanacaklar işte adamların numarası bu kadar.