Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 205711 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Beko 79-75 CSKA Moskova / Euroleague 13. Maç
« Yanıtla #570 : 18 Aralık 2018, 23:16:15 »
Maçı nereden neye getirdiğimizden hariç beni mutlu eden iki nokta var. İlki artık Guduric'in elinin titrememesi ve tribünlerle iletişime geçmesi; ikincisi ise Lauvergne'nin momentum kıran hata türlerini Aralık ayında yani böyle telafisi olan bir maç içerisinde yapması! Ders olacaktır, baba bunu es geçmez -ki zaten kenara aldı sonrasında- işaret edecektir. Dünyanın en güzel takımının taraftarı olmak güzel şey be...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #571 : 18 Aralık 2018, 23:57:31 »
Higgins'in üçlük atıp Guduric'e gak guk edişi sonrası Guduric'in Higgins'in belini kırıp içinden geçip attığı turkine maçın en güzel anlarından biriydi

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe - Olimpia Milano / Euroleague 12. Maç
« Yanıtla #572 : 19 Aralık 2018, 00:00:54 »
Oly Efes 1
CSKA khimki 1
FB Milano 1
Maccabi Baskonia 2
Madrid Barcelona 1
Bayern Zalgris 1
Pao Dacka 1
Canaria budocnost 2
Son maçtan yatmışız yine :)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #573 : 19 Aralık 2018, 00:48:22 »
Gözlerim doldu resmen. 2 yıldır bu kadar duygulanmamıştım. İlk yarıdaki o sinik oyunu görünce bu takım bir yerde o enerjiyi göstermeli yoksa maç gidiyor demiştim. 19-0'lık seri geldi ikinci yarıda. Hem de Cska'ya karşı. Maçın son 5 dakikası ise koskoca cska takımı sadece 1 adet faulden sayı buldu. Bunları Cska'ya kimse yapamaz. Vesely yaptığı bir kaç top kaybı harici yine rusları potaya gömdü.

Artık klasiklere geçmiş bir Fenerbahçe - Cska maçı oldu yine. Umarım bu gidişatın sonu taçlanır sene sonu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #574 : 19 Aralık 2018, 01:03:25 »
80+ sayı yiyerek kazanabilir miyiz acaba ?
Rakibine göre maçına göre kazanırız
Fark etmez
Ama yemedik Cska 75se kaldı

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #575 : 19 Aralık 2018, 01:05:00 »
30'a yatırsak böyle zevk almazdım, emeği geçenlere teşekkürler.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #576 : 19 Aralık 2018, 01:40:58 »
Beceriksizliğimden dolayı ilgili görseli (screenshoot) burda paylaşamadım. Maç oynanır iken Udoh instegramda maçı laptopu üzerinden izlediğine dair bir hikaye paylaştı. Bu takımın ruhunu seviyorum...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #577 : 19 Aralık 2018, 04:50:17 »
CSKA bu maçı kazanabilmenin yolu olarak bizim gibi oynamayı seçti, denedi. Bu uğurda De Colo'yu kenarda tutup Serrod-Higgins-Clyburn ile atletizm katıp kısalara baskı yapmayı denerken özellikle ikili oyun savunmasında kendini aştı ve ikili oyunlarımızın çoğunu da bozdu aslında. Her pozisyona yardım getirmek için canını dişine taktı adamlar. Ben son 2 yıldır CSKA'yı bu kadar iyi savunma yaparken görmedim.

Aldığımız gâlibiyet o kadar büyük bir mesaj ki bugünkü CSKA Avrupadaki her takımı 20'ye yatırırdı, Real dâhil.

33-48'den 52-48'e getirdik, tam 19-0'lık efsane bir seri. CSKA tarihinde böyle bir seri yedi mi acaba? 3.çeyrekte tam 6 dakika sayı attırmadık, müthiş bir 3.çeyrekti.

59-56 sonrası 1-11'lik seri yedik ki CSKA o anlarda çok iyi savunma yapıp 60-67 öne geçti. Maçın kırılma ânı Dixon'ın o an soktuğu üçlüktür bence. Yoksa iyice havaya girmişlerdi, Serrod-Higgins-Clyburn üçlüsü azgın boğa gibi oynuyordu o dakikaları.

Başımıza belâ olan hücum ribauntu konusu  bu sefer CSKA'ya belâ oldu. Allah'a şükür top bizi sevdi bu sefer. Bizim gibi bir takım 2.hücum şansını yakalarsa karşı tarafın ipi çekilmiş olur.

Takımla birlikte uyanıp coşan seyircimizde müthişti. İnşaAllah hep böyle görürüz seyircimizi.

Girdiğimiz havadan sıyrılıp 2 gün sonraki Buducnost deplasmanına konsantre olmamız lâzım zirâ büyük gâlibiyetler sonrası cins deplasman maçları hep tehlikelidir.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #578 : 19 Aralık 2018, 07:16:36 »
Muhteşem bir geri dönüş... Muhteşem bir salon ambiyansı... Tribünler özgür olunca, geçen senelerin başkan baskısı kalkınca nasıl da taraftar gücü ortaya çıkıyor?

Maçları euroleague tv den seyrediyorum (periodlar bitmeden 1 dakika önce skorlar geliyor malesef). Maç sonunda spiker seyirciden bahsetti, bir ara "binayı salladıklarını hissediyoruz" gibi birşeyler söyledi.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #579 : 19 Aralık 2018, 07:30:00 »
CSKA bu maçı kazanabilmenin yolu olarak bizim gibi oynamayı seçti, denedi. Bu uğurda De Colo'yu kenarda tutup Serrod-Higgins-Clyburn ile atletizm katıp kısalara baskı yapmayı denerken özellikle ikili oyun savunmasında kendini aştı ve ikili oyunlarımızın çoğunu da bozdu aslında. Her pozisyona yardım getirmek için canını dişine taktı adamlar. Ben son 2 yıldır CSKA'yı bu kadar iyi savunma yaparken görmedim.

Aldığımız gâlibiyet o kadar büyük bir mesaj ki bugünkü CSKA Avrupadaki her takımı 20'ye yatırırdı, Real dâhil.

33-48'den 52-48'e getirdik, tam 19-0'lık efsane bir seri. CSKA tarihinde böyle bir seri yedi mi acaba? 3.çeyrekte tam 6 dakika sayı attırmadık, müthiş bir 3.çeyrekti.

59-56 sonrası 1-11'lik seri yedik ki CSKA o anlarda çok iyi savunma yapıp 60-67 öne geçti. Maçın kırılma ânı Dixon'ın o an soktuğu üçlüktür bence. Yoksa iyice havaya girmişlerdi, Serrod-Higgins-Clyburn üçlüsü azgın boğa gibi oynuyordu o dakikaları.

Başımıza belâ olan hücum ribauntu konusu  bu sefer CSKA'ya belâ oldu. Allah'a şükür top bizi sevdi bu sefer. Bizim gibi bir takım 2.hücum şansını yakalarsa karşı tarafın ipi çekilmiş olur.

Takımla birlikte uyanıp coşan seyircimizde müthişti. İnşaAllah hep böyle görürüz seyircimizi.

Girdiğimiz havadan sıyrılıp 2 gün sonraki Buducnost deplasmanına konsantre olmamız lâzım zirâ büyük gâlibiyetler sonrası cins deplasman maçları hep tehlikelidir.

Evet, bu kısım benim de dikkatimi çekti. Sanki şampiyon olmuşuz gibi saha ortasında kutlama yapmak garip geldi. Bu takımın, bu tarz galibiyetlere alışık olması dün akşamın onlara sıradan gelmesini beklerdim. Neyseki Obradovic var başımızda. Belki, eğer takımın bir tarafları kalktıysa, oturmak için bir şamara  müsade de edebilir.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #580 : 19 Aralık 2018, 08:15:14 »
Tek kelimeyle harika,yalnız Obradovic'in Panathinaikos'ta bile böyle dominant performansı yoktu.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #581 : 19 Aralık 2018, 08:45:02 »
Fenerbahçe'nin avrupanın iki numaralı spor branşında net bir şekilde avrupanın zirvesinde olması bizlere çok büyük veriyor. Takım bizi buna alıştırdığı için belki bazen basit geliyor ama ilk yazdığım cümleyi arada kendimize hatırlatmak lazım. Bu takımla bu yürekli ve karakterli oyuncu kadrosuyla ne kadar gurur duysak az. Çok özel bir iş yapıyorlar, helal olsun hepsine.

Maçı izleyemedim bu akşam tekrarını keyifle izlerim, bir ara skora bakayım dedim 33-48 şok oldum. İkinci yarı bir geri dönüş yaparız umudum vardı , 20 dk sonra yine skora baktım yaklaşmışızdır umuduyla, o da ne 50-48. Bir ikinci şok daha :) Tamam geri dönülür ama böyle geri dönüşü hiç bir takım yapamaz avrupada. Bu yıl takım karakter dersi veriyor tüm avrupa basketbol dünyasına.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #582 : 19 Aralık 2018, 09:36:23 »
Fenerbahçe'nin avrupanın iki numaralı spor branşında net bir şekilde avrupanın zirvesinde olması bizlere çok büyük veriyor. Takım bizi buna alıştırdığı için belki bazen basit geliyor ama ilk yazdığım cümleyi arada kendimize hatırlatmak lazım. Bu takımla bu yürekli ve karakterli oyuncu kadrosuyla ne kadar gurur duysak az. Çok özel bir iş yapıyorlar, helal olsun hepsine.

Maçı izleyemedim bu akşam tekrarını keyifle izlerim, bir ara skora bakayım dedim 33-48 şok oldum. İkinci yarı bir geri dönüş yaparız umudum vardı , 20 dk sonra yine skora baktım yaklaşmışızdır umuduyla, o da ne 50-48. Bir ikinci şok daha :) Tamam geri dönülür ama böyle geri dönüşü hiç bir takım yapamaz avrupada. Bu yıl takım karakter dersi veriyor tüm avrupa basketbol dünyasına.

son 2 senedir taraftarda zaten yener havasi var.... Kendi adima ikinci yari baslarken biraz olsun tedirginlik yoktu. Baska yillarda televizyonu kapattigimi, yada cekip gittigimi cok hatirlarim.

Macta atmosfer ve seyirci de tam zamaninda devreye girdi.

Obra uyari yaptiginda zaten bir kac arkadasta yazmisti, bu maci hedefliyordu. Ama bu is hoca uyarisina kalmamali.

Yonetim futbola cok kanalize oldugundan sanki basketin en onemli konularindan birinde yavas kaliyor. Su kombine devri 3 senedir konusuluyor artik cozume ulasmasi lazim. Birde yonetim bazi maclara NBA deki gibi organizasyonlar yapmali, biraz daha ozen sart bu takima. Hakediyor
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #583 : 19 Aralık 2018, 09:37:44 »
Dün akşam hava çok soğuktu çok ciddi bir trafik ve yağmur vardı kulüp açıklama yaptı tüm biletler Satılmış maçta yaklaşık 12350 kişi vardı sanırım bir 500 kişi kombine sahibi olup üstten mi alttan gelemeyen oldu
CSka maça agresif başladı Biz biraz sakin başladık Ama geride düşsek devre arasında ikinci yarı Bu maç çeviririz diye konuşmuştuk taraftar olarak ikinci yarı muhteşem oynadık muhteşemdi Tek kelimeyle türbinler bu sezonun en iyi performansını gösterdi gerçekten çok büyük bir gürültü vardı Çok ciddi güzel bir coşku vardı maç bittiği zaman herkesin suratları gülüyordu Herkes çok gururluydu Bu takım Fenerbahçe'nin şu anda en çok gurur duyacağı takım
Ruslar ilk yarıdaki skor avantajını ve oyununu herhangi bir deplasmanda yapsa o maçı kesin alırlardı ma Fenerbahçe ve Burası İstanbul güçleri yetmedi Mental olarak çok büyük bir darbe vurduk Biz de zaten güçlüydük daha da güçlendik

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #584 : 19 Aralık 2018, 10:04:10 »
Ya şu Itoudis'in biz koydukça ortaya çıkan suratı bir tek benim hoşuma gidiyor olamaz  ;D