CSKA bu maçı kazanabilmenin yolu olarak bizim gibi oynamayı seçti, denedi. Bu uğurda De Colo'yu kenarda tutup Serrod-Higgins-Clyburn ile atletizm katıp kısalara baskı yapmayı denerken özellikle ikili oyun savunmasında kendini aştı ve ikili oyunlarımızın çoğunu da bozdu aslında. Her pozisyona yardım getirmek için canını dişine taktı adamlar. Ben son 2 yıldır CSKA'yı bu kadar iyi savunma yaparken görmedim.
Aldığımız gâlibiyet o kadar büyük bir mesaj ki bugünkü CSKA Avrupadaki her takımı 20'ye yatırırdı, Real dâhil.
33-48'den 52-48'e getirdik, tam 19-0'lık efsane bir seri. CSKA tarihinde böyle bir seri yedi mi acaba? 3.çeyrekte tam 6 dakika sayı attırmadık, müthiş bir 3.çeyrekti.
59-56 sonrası 1-11'lik seri yedik ki CSKA o anlarda çok iyi savunma yapıp 60-67 öne geçti. Maçın kırılma ânı Dixon'ın o an soktuğu üçlüktür bence. Yoksa iyice havaya girmişlerdi, Serrod-Higgins-Clyburn üçlüsü azgın boğa gibi oynuyordu o dakikaları.
Başımıza belâ olan hücum ribauntu konusu bu sefer CSKA'ya belâ oldu. Allah'a şükür top bizi sevdi bu sefer. Bizim gibi bir takım 2.hücum şansını yakalarsa karşı tarafın ipi çekilmiş olur.
Takımla birlikte uyanıp coşan seyircimizde müthişti. İnşaAllah hep böyle görürüz seyircimizi.
Girdiğimiz havadan sıyrılıp 2 gün sonraki Buducnost deplasmanına konsantre olmamız lâzım zirâ büyük gâlibiyetler sonrası cins deplasman maçları hep tehlikelidir.