Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 212003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas / Euroleague 18.Maç
« Yanıtla #855 : 09 Ocak 2019, 11:21:11 »
Sayı atmada çok büyük sıkıntı çekiyorlar. Jankunas baya kötü döndü sakatlıktan. Kendi oyunumuzu oynarsak alırız bence 2 tane yenilgi üstüne daha istekli başlayacaktır takım. Umarım son haftalarda katkı vermeyen oyuncularımızdan katkı alırız,

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Khimki Moskova 84-78 Fenerbahçe Beko - Euroleague 17.Maç
« Yanıtla #856 : 09 Ocak 2019, 12:45:11 »
Sezon başında şu anki gibi bir tablo sunsalar hiç düşünmeden kabul ederdim. Sanırım birçok kişi de aynı düşüncededir. Şu anda bizi düşündüren aldığımız mağlubiyetler değil, takımdaki birçok oyuncunun düşen performansı. Ama zamanlama olarak çok ta dert edilecek konu değil bunlar. Bu performansların bu şekilde gitmeyeceğini herkes biliyor. Sabrın sonu selamet.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #857 : 09 Ocak 2019, 12:49:16 »
Görülen o ki son dönemde ciddi performans düşüşü yaşıyoruz. Bunun birden tersine döneceğini en azından kısa vadede beklememek lazım. Her türlü sonuca açık bir maç oynayacağız. Temennim bir şekilde kazanalım ve bu dönemi en az hasarla atlatalım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #858 : 09 Ocak 2019, 13:10:04 »
Önemli olan yarı final ve final maçında bu bireysel peformans düşüşlerinin olmaması
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #859 : 09 Ocak 2019, 13:26:55 »
son haftalardaki performasn düşüşünüde göz önünde bulundurursak çok zor bir maç olacağı kesin. Maç yine son topa kalır gibi. Maç içerisinde yaşadığımız iniş çıkışlar yine olacak ve cska real maçlarında olduğu gibi geri düşsek bile mutlaka comeback yapmalıyız. 
Son bir şarkı be...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #860 : 09 Ocak 2019, 13:51:11 »
Crew Chief
LOTTERMOSER, ROBERT

Umpire 1
JIMENEZ, BENJAMIN

Umpire 2
MAJKIC, MARIO

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #861 : 09 Ocak 2019, 15:25:59 »
Ne demek son topa kalır? Ne demek çok zor maç? Ben aksine rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Takımımız üst üste 3.yenilgiyi alacak bir takım olmadığı gibi, Obra Khimky gibi yenilgileri iyi kullanır.

Formsuz oyuncularımız olsa da papaz her zaman pilav yemez.  82-72 koyar geçeriz.

Hayır yâni biz formsuzuz da Zalgiris çok mu formda? Adamlar 3 maçtır tokatlanıyor.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2019, 15:27:26 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #862 : 09 Ocak 2019, 15:52:11 »
Ne demek son topa kalır? Ne demek çok zor maç? Ben aksine rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Takımımız üst üste 3.yenilgiyi alacak bir takım olmadığı gibi, Obra Khimky gibi yenilgileri iyi kullanır.

Formsuz oyuncularımız olsa da papaz her zaman pilav yemez.  82-72 koyar geçeriz.

Hayır yâni biz formsuzuz da Zalgiris çok mu formda? Adamlar 3 maçtır tokatlanıyor.

Şampiyon olduğumuz sene 2 kez 3 maçlık mağlubiyet serimiz var abi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #863 : 09 Ocak 2019, 15:56:12 »
çok kötü durumdayız
oyuncuların hepsi formsuz
bu sene maç kazanamadık doğru düzgün
hoca da formsuz , 3lük atamıyoruz , göt zoruyla uzatmaya maçları anca götüyoruz.
real ve cska yendik ama çok iniş çıkış oldu , reale 65 sayı zor attık , cska ilk yarı 15 sayı fark yedik
oyun sıkışınca topu yere vuran oyuncumuz kalmıyor.
veysel oyunda bile kalmayı beceremiyor
dixon yaşlandı
kaliniç zaten yeteneksiz
joffrey yüksek düşüşte
melli aklı nbade yoksa o serbest atışı atardı
gigi götü kalktı real maçında iyi oynadı diye saldı
kostas zaten bok gibi
guduriçten bir bok olmaz
türkler allaha emanet
25 sayı fark yeriz.
liderlik gider , ilk 4 bile zora gider böyle olursa

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #864 : 09 Ocak 2019, 16:07:13 »
çok kötü durumdayız
hoca da formsuz , 3lük atamıyoruz , göt zoruyla uzatmaya maçları anca götüyoruz.
real ve cska yendik ama çok iniş çıkış oldu , reale 65 sayı zor attık , cska ilk yarı 15 sayı fark yedik
dixon yaşlandı
kaliniç zaten yeteneksiz
joffrey yüksek düşüşte
kostas zaten bok gibi
guduriçten bir bok olmaz
türkler allaha emanet
25 sayı fark yeriz.

Coşma baba.
Kimsenin birşey dediği yok takıma, en azından benim yok. Yeniliriz, takım formsuz, deplasman fakiri Pana ya da yeniliriz evimizde.. vs.
Ama bunu takan yok. Bu dönem için gördüğü 1-2 olumsuz noktayı belirtsek ne olur ? Sonuçta takıma güvenimiz tam.

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #865 : 09 Ocak 2019, 16:09:23 »
çok kötü durumdayız
dixon yaşlandı
kaliniç zaten yeteneksiz
joffrey yüksek düşüşte
kostas zaten bok gibi
guduriçten bir bok olmaz
türkler allaha emanet
25 sayı fark yeriz.

Abi bu kadar totemi bu maca harcamasaydin. F4'luk totem yapmissin formsuz Zalgiris'e :)

Totem motem yok bam bam bam vurup geceriz, merak etmeyin. Hoca ilk 5'e Joffrey ve Bobby'le baslar. Ilk ceyrek 22-16. Ikinci ceyrek Sloukas & Vesely beraber girer, 45-32. 3. ceyrek iki taraf da savunma oynar, 60-45. 4. ceyrek basi biraz rotasyon yapariz ama fark 10'un altina dusmez, son 5 dakika gene vites arttiririz rahat biter 82-68.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #866 : 09 Ocak 2019, 16:16:54 »
Coşma baba.
Kimsenin birşey dediği yok takıma, en azından benim yok. Yeniliriz, takım formsuz, deplasman fakiri Pana ya da yeniliriz evimizde.. vs.
Ama bunu takan yok. Bu dönem için gördüğü 1-2 olumsuz noktayı belirtsek ne olur ? Sonuçta takıma güvenimiz tam.
bir şey demedim yahu , hep mi pollayna gibi şeyler yazacağız biraz da gerçekleri konuşalım diye düşündüm
zaten isteyen istediğini belirtiyor ki
ben de eksik gördüğüm noktaları söyledim zaten

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #867 : 09 Ocak 2019, 16:17:28 »
Abi bu kadar totemi bu maca harcamasaydin. F4'luk totem yapmissin formsuz Zalgiris'e :)

Totem motem yok bam bam bam vurup geceriz, merak etmeyin. Hoca ilk 5'e Joffrey ve Bobby'le baslar. Ilk ceyrek 22-16. Ikinci ceyrek Sloukas & Vesely beraber girer, 45-32. 3. ceyrek iki taraf da savunma oynar, 60-45. 4. ceyrek basi biraz rotasyon yapariz ama fark 10'un altina dusmez, son 5 dakika gene vites arttiririz rahat biter 82-68.

yok ya totem değil forumda totem yapmıyorum ben ,
bardağın boş tarafına baktım sadece biraz

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #868 : 09 Ocak 2019, 16:45:26 »
isterlerse zalgirise ve panaya da yenilsinler. yenilgiden hemen sonra biraz üzülürüm sonra Obra var toparlar derim ve diğer maçı daha heyecanlı beklerim. Şimdi daha da çok memnun oluyorum sezon içindeki khimki benzeri mağlubiyetlere. taraftar olarak bizim bile götümüz kalktı galiba.  Cem Ağrakın belirttiği kadar boş görmüyorum bardağımızda ama elbette var eksiklerimiz ve hep olacak, her takımın olacak, içinde insan faktörünün olduğu herşeyde eksik olacak. rahat olalım iyi takımız biz.. Yav arkadaş U15 takımında bile galibiyet görünce sevinen taraftarım ben, Obra başkan %78 le maç kazandırıyor. Valla laf edersem çarpılırım gibi hissediyorum bu şubeye
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #869 : 09 Ocak 2019, 17:16:20 »
yenilgi önemli değil de bizim yerli rotasyonu feci durumda...Ahmet maçı kaybettirmek için her şeyi yaptı yine..adamın kafasına vuruyor; ne yaptım diyor. Basket faul aldırıyor ha bire...Ne olduysa bu çocuğa kafa bir dünya...
Green de hala ortalarda yok. iyice daraldı rotasyon...f4 kalacağız ama Efes bu takım formatı ile ciddi tehlike bizim için...penetre eden kısalara karşı blok tehdidi de yok..vızır vızır gidiyorlar...