Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204997 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko 90-75 Olympiakos / Euroleague 20. Maç
« Yanıtla #1020 : 26 Ocak 2019, 11:35:00 »
Sonu nasıl biterse bitsin gurur duyulacak bir takıma sahibiz. Son 5 sezondur bizlere yaşattıkları mutluluk ve gururun haddi hesabı yok. I love this game and this team.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1021 : 26 Ocak 2019, 14:22:00 »
Eurohoops'a göre, Printezis 27 ay sonra ilk defa 0 sayı atmış.

Printezis Oly savunmasındaki kara delik, yaş ilerleyince tam sırıtır oldu. Bence önümüzdeki sezon Spa ve onun son sezonu olur...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1022 : 27 Ocak 2019, 10:44:05 »
Maçı Sırp arkadaşım ile izledim, la jugoplastika oynamıodu böle dedi bi ara :D
Real'e ağır basarız eğer hücumda Green'i de loopa alırsak. Şööle içerde gezdire gezdire şampiyon olalım istiyorum +15-20'li skorlarla. Joffrey dışında iyiyiz, o da toparlar koçum benim.

Bir Sırp'tan duyulabilecek en iyi iltifat sanırım. Üç sene üst üste Avrupa şampiyonu olan kadroları sıralıyorum:

Kukoc, Ivanovic, D. Radja, Pavicevic, Sretenovic,  Sobin,  Perasovic,  Tabak, Cizmic,  Buric. Koç: Bozidar Maljkovic

Perasovic, Ivanovic, Kukoc,  Savic, D. Radja, Sretenovic,  Sobin, Z. Tabak , L. Pavicevic, P. Naumoski. Koç: Bozidar Maljkovic

Savic, Perasovic, T. Kukoc, Naglic, Sretenovic, Lester, Tabak,  Pavicevic, Cizmic, P. Naumoski. Koç: Zeljko Pavlicevic

https://www.youtube.com/watch?v=uhh_yokEdt0
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2019, 11:02:47 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bayern Münih 90-86 Fenerbahçe Beko / Euroleague 21.Maç
« Yanıtla #1023 : 27 Ocak 2019, 12:03:54 »
31 Ocak 2019 - Perşembe.
Saat: 22:30
Yayın: BeinSports 3.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2019, 12:26:54 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Bayern Münih - Fenerbahçe Beko / Euroleague 21.Maç
« Yanıtla #1024 : 27 Ocak 2019, 23:50:35 »
Bayerni oyun tarzı olarak şampiyon olduğumuz 16/17 sezonundaki kızılyıldıza çok benzetiyorum. Radonjic önderliğinde her 2 takımda kısıtlı imkanlarla çok güzel işler çıkardı, takım halinde güzel basketbol oynuyolar. Kızılyıldız o sezon son maça kadar ilk 8 içindeydi son hafta daçkaya kaybedince playoff dışı kalmışlardı. Bu yılda bayernin 20haftalık sürece bakılınca son ana kadar top 8 i kovalayacaklar gibi duruyo.
 İlk maçta takımın ve salonun ölü toprağını atmasına vesile olan d.williams şu an özellikle hucumda en önemli en değerli oyuncuları, çok atletik mobil ve dış şutu olan kafa kırık önemli bi skorer uzun. Ben çok zor ve sert bi maç bekliyorum. Kasım ayı deplasman turnesindeki sertlik konsantrasyon ve ciddiyetle oynamalıyız yoksa sonunda khimki maçı gibi acı bi sürpriz ile karşı karşıya kalabiliiriz. Zaten ciddi ve sert oynadıığıımızda diğer takımlar gibi bayern de bize karşı çaresiz kalır.
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2019, 00:00:47 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1025 : 30 Ocak 2019, 22:45:35 »
Jovic iyileşti mi acaba ? O oynamadığı zaman hücum kısmında çok kısıtlanıyorlar. Baya etkiliyor onların oyununu. Bir de derick williams ın savunması önemli bazen sapıtabiliyor bir anda .

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1026 : 31 Ocak 2019, 01:12:01 »
Jovic iyileşti mi acaba ? O oynamadığı zaman hücum kısmında çok kısıtlanıyorlar. Baya etkiliyor onların oyununu. Bir de derick williams ın savunması önemli bazen sapıtabiliyor bir anda .
2 haftadır oynuyor joviç

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1027 : 31 Ocak 2019, 01:48:53 »
2 haftadır oynuyor joviç
ben kaçırmışım onu teşekkürler abi

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #1028 : 31 Ocak 2019, 06:36:51 »
Koyar geçeriz...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1029 : 31 Ocak 2019, 09:17:22 »
Hatta devin booker da iyileşmiş ama 2aydır oynamıyo sakatlığından ötürü. Bizim maçta oynatırlar mı görcez ama çok sanmıyorum
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1030 : 31 Ocak 2019, 11:18:26 »
Vesely nin sakatlığı;

Ciddi sakatlıklarda, sakatlık yaşayan kişiden çok takım arkadaşları bu durumdan nasıl etkileniyor, biraz da buna bakmak lazım. Karakterli takımlarda pek bir şey olmuyor da, biraz korkan adam mücadeleden sakınmaya başlıyor.

Bakalım Bayern maçında kimler neler yapacak, neler olacak...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1031 : 31 Ocak 2019, 11:42:59 »
Vesely nin sakatlığı;

Ciddi sakatlıklarda, sakatlık yaşayan kişiden çok takım arkadaşları bu durumdan nasıl etkileniyor, biraz da buna bakmak lazım. Karakterli takımlarda pek bir şey olmuyor da, biraz korkan adam mücadeleden sakınmaya başlıyor.

Bakalım Bayern maçında kimler neler yapacak, neler olacak...
Baba ciddi bir sakatlık değil ama bu
Ennis kırılması gibi birşey olsa dediğinde kesinlikle haklısın o psikoloji illa kötü olur
Ama her sporcu başına gelebilecek bir menisküs operasyonu en azından psikolojik anlamda çok etkilemez diye düşünüyorum

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1032 : 31 Ocak 2019, 14:57:35 »
Baba ciddi bir sakatlık değil ama bu
Ennis kırılması gibi birşey olsa dediğinde kesinlikle haklısın o psikoloji illa kötü olur
Ama her sporcu başına gelebilecek bir menisküs operasyonu en azından psikolojik anlamda çok etkilemez diye düşünüyorum

İki boyutlu olarak konuyu düşünüyorum. Duygusal tarafı ve takım içerisindeki alternatifi anlamında; Direkt isimler vererek anlamlandırmaya çalışayım.

Evet doğru, çok ağır ve sert sakatlıklar gördük. F4 öncesi Maccabi maçında Bjelica nın sakatlığı da öyle aman aman değildi ama takımı bence kötü etkilemişti. F4 de önce Madride sonra da CSKA ya boyun eğmiştik. Bu örnek elbette tam da kıyas görür bir örnek değil ama benzer yanları, takımın en önemli isimlerinin yaşadığı sakatlıklar olması. Bir örnek de Madrid te Llull un sakatlığı sonrası Madridin reaksiyonu... Doncic iyi iş çıkarmıştı. Bu sene, Tavarese bir şey olsa, Ayon hazır kıta.

Tekrar bize gelecek olursak; Bu durumlarda Melih in biraz kaçındığını düşünüyorum. Somut bir veri üzerinden değil tamamen gözlemle söylüyorum, karakteri gereği belki de duygusal biri Melih... Bir parantezle; Anthony Randolph da duygusal bir adam, böyle durumlarda etkilenebileceğini düşünüyorum. Ayrıca Lauvergne ün taş gibi olduğunu gördük, Tyler ın durumunda nazi subayı gibiydi. Vesely nin alternatifi olarak, üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır, inanıyorum. Merak ettiğim tek kişi kaldı, Green! Tabiki duygusal reaksiyon olarak... :)

Ayrıca, milyonlarca EURO yatırımla kurulan takımların, psikolojik sorun yaşayan adamlara terapist bulamayacağı bir dönem değil şu an yaşadığımız. Profesyonellik olgusuna paralel olarak, bu adamlara da mentörlük eden, terapi uygulayan profesyoneller de bolca mevcut.

Her ne kadar bir şey olmaz deseniz de, ben bu maçta Green ve Melihi izleyeceğim, bu anlamda. En azından bu maç özelinde kendime bu vazifeyi edindim. Yoksa, Bayern i yenemeyecek değiliz. O kadar da değil :) Selamlar...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1033 : 31 Ocak 2019, 17:56:18 »
Bu maçta Ahmet'in vereceği katkı çok önemli. Vesely'nin olmadığı dönemde Joffrey'e büyük yük binecek. Her ne kadar Kaliniç, Melli ona yardım edecek olsa da Ahmet'in vereceği katkı hepsinden önemli. Umarım çok kısa sürelerde faul problemine girmez.

Euroleague puanlamasında kendisine 7.sırada yer bulan Bayern, en azından bu konumunu korumak için elinden geleni yapacaktır. Bu bakımdan birçok kişinin aksine ben kolay bir maç beklemiyorum.  Vesely'siz nasıl bir görüntümüz olacak bekleyip göreceğiz. Umarım gecenin sonunda hepimizin mutlu olacağı bir oyun ve skor ortaya çıkar.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1034 : 31 Ocak 2019, 18:48:52 »
Bu maçta Ahmet'in vereceği katkı çok önemli. Vesely'nin olmadığı dönemde Joffrey'e büyük yük binecek. Her ne kadar Kaliniç, Melli ona yardım edecek olsa da Ahmet'in vereceği katkı hepsinden önemli. Umarım çok kısa sürelerde faul problemine girmez.

Euroleague puanlamasında kendisine 7.sırada yer bulan Bayern, en azından bu konumunu korumak için elinden geleni yapacaktır. Bu bakımdan birçok kişinin aksine ben kolay bir maç beklemiyorum.  Vesely'siz nasıl bir görüntümüz olacak bekleyip göreceğiz. Umarım gecenin sonunda hepimizin mutlu olacağı bir oyun ve skor ortaya çıkar.

Semazen abiye katılıyorum, forumda rahat kazanırız gibi bir hava sanki. Bayern hem çok inatçı hem de disiplini asla bırakmayan bir takım.

Lucic ve Koponen'in bilekleri umarım gününde olmaz. Williams'ı savunmak kolay değil normalde ama yardım getirerek fırsat vermeyiz diye düşünüyorum. Şu Jovic'ten de ekstra basket yemeyelim bugün, Khimky maçında Markovic'in attıkları hâlâ aklımdan çıkmıyor. Jovic'i fazla riske etmeyelim, inadına sokacağı tutar bugün, bizi gören aşka geliyor çünkü.

73-76 kazanırız ama zorlanarak.