Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204255 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Real Madrid 101-86 Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #1290 : 09 Mart 2019, 09:46:53 »
Efes'i ters yatırıp düz halledeceğimize dair bahse girerim ama Real için emin konuşamam. Allah aşkına mantıklı olalım tamam Efes dengesiz falan ama Real kim Efes kim? Karşında Larkin Micic falan mı görmek sıkıntı Llull Campazzo falan mı? Ya da Moermann Pleiss Dunston falan mı? Tavares Randolph Reyes Ayon falan mı?
Ama tabi fikrine saygı duyarımmm

Efes'in daha zorlu bir rakip olduğunu düşündüğümden değil, muhtemelen kazanırız Efes karşısında, ama kaybettiğinde Ergin'e kaybedeceksin ki bu Real'e kaybetmekten çok daha sevimsiz. Ayrıca yarı finalde "Türk eşleşmesi", "ne olursa olsun kazanan Türk basketbolu" olsun saçmalıkları da çekilmez.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1291 : 09 Mart 2019, 09:59:23 »
Yarı finalde şu gelsin finale bu gelsin hesapları yapan bir takım şampiyon olamaz. Bu hesapları yapan takım kadrosu (ve seyircisi) zaten mental olarak kaybetmiştir. Şampiyon olacak takımın oyuncusu çıkar Udoh gibi play off a sekizinci de girsek korkun bizden diye yazar sahada da gerçekleştirir bunu. Final foura 30 da 30 yapan bir takımla gitmektense orada karşılaşabileceğiniz güçlükleri daha önceden tecrübe etmiş, defolarını sopa yiyerek görmüş, psikolojikman çöküp tekrar ayağa kalkabilmiş bir takımla gitmeyi yeğlerim...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #1292 : 09 Mart 2019, 14:57:08 »
Bu tür yenilgiler hayırlı yenilgilerdir, ders çıkarabilene,

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #1293 : 09 Mart 2019, 15:05:35 »

Pablo Laso'nun hak etmediği bir şekilde küçümsendiği görüşündeyim. Real Madrid'in koçu bu adam. Sanırım Real Madrid de küçümsenir hale geldi. Yılların emeği bir gecede nasıl darbe yiyor onu da anlamıyorum. Bu takımın hiç mi kötü oynama hakkı yok? Bence bu türden telafisi olan bir maça denk gelmesi sevindirici.
Elbetteki yerle bir olmadık ancak kaybediş şeklimiz açısından baktığımızda tamamen çaresizlik görüntüsü çizdik. Onlara bizimle, Obradovic’in takımıyla alay etme şansını vermemiz yakışmadı.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1294 : 09 Mart 2019, 20:30:21 »
Elbetteki yerle bir olmadık ancak kaybediş şeklimiz açısından baktığımızda tamamen çaresizlik görüntüsü çizdik. Onlara bizimle, Obradovic’in takımıyla alay etme şansını vermemiz yakışmadı.

Şayet basketbol oyunu çerçevesi dışında alay edildi ise daha da olumlu olmuş bizim açımızdan diye düşünüyorum. Kalinic'e birileri saat göstermişti, soktu gözüne zamanı gelince. Mayıs ayındaki maçlara hiç kaybetmeden kazanılan özgüvenle gitmektense bu psikolojiyle gitmek bin kat daha iyidir...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko 88-82 Barcelona Lassa / Euroleague 26.Maç
« Yanıtla #1295 : 11 Mart 2019, 13:34:51 »
15.Mart.2019 Cuma günü BeinSports 3, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:45.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2019, 01:30:08 Gönderen: kenz »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe Beko - Barcelona Lassa / Euroleague 26.Maç
« Yanıtla #1296 : 11 Mart 2019, 13:40:30 »
Maçı yerinde izleyeceğim. Çok heyecanlıyım! Madrid maçını da alsaydık, muazzam bir rahatlıkla izlenebilirdi bu maç. Ancak Fenerbahçem heyecanlı olsun istemiş :) Keza Barça da Efesten tokat yiyince, bu maç 2 kat daha fazla heyecana gebe... İki tokat yiyen takımın mücadelesinde, avazımız çıktığı kadar bağırmaya, tezahürat etmeye geliyoruz, sonunda kazanmak dileğiyle...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1297 : 11 Mart 2019, 20:15:09 »
Guardları heurtel pangos olan takıma karşı çok rahat almamız lazım. Üstüne real maçından sonra reaksiyon da gelecektir takımdan fark olur büyük ihtimal

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1298 : 11 Mart 2019, 20:57:20 »
86-68 kazanırız, Marko Guduric de 15 sayı-4 asist-2 ribaunt-3 top çalma-1 blok-2 top kaybı yapar.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1299 : 11 Mart 2019, 21:41:54 »
Hayatta bu kadar rahat yenileceğimizi tahmin etmezdim. Bu mağlubiyet geçmişteki Baskonia, Maccabi gibi fark yediğimiz maçlara benzemez. Zira Real ve Cska ile yaptğımız maçlar epik maçlardır, hangi önem derecesinde olursa olsun hedef maçlardır.

Yakışmadı bu mağlubiyet. Şu oyunla, ligin en az sayı yiyen takımı olarak 100 yemek hiç yakışmadı.

Bundan haftalar önce bu seneki takımla ilgili bir çekincem olduğunu ve gidişatın bu kadar mükemmel olmasına rağmen huzursuz olduğumu söylemiştim. Bu maç o çekincelerimi biraz daha artırdı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1300 : 12 Mart 2019, 06:57:58 »
Hayatta bu kadar rahat yenileceğimizi tahmin etmezdim. Bu mağlubiyet geçmişteki Baskonia, Maccabi gibi fark yediğimiz maçlara benzemez. Zira Real ve Cska ile yaptğımız maçlar epik maçlardır, hangi önem derecesinde olursa olsun hedef maçlardır.

Yakışmadı bu mağlubiyet. Şu oyunla, ligin en az sayı yiyen takımı olarak 100 yemek hiç yakışmadı.

Bundan haftalar önce bu seneki takımla ilgili bir çekincem olduğunu ve gidişatın bu kadar mükemmel olmasına rağmen huzursuz olduğumu söylemiştim. Bu maç o çekincelerimi biraz daha artırdı.

İlhan hocam, alınmazsan sana gamlı baykuş benzetmesi yapacağım. Her daim olumsuz bir şey bulabiliyorsun. Khimki ye deplasmandas yenilince "Real, Cska gibi takımlara yenilsek anlarım" dedin, Reale yenildik bu sefer başka bir olumsuzluk buldun. Geçen sene de kötü zamanımızda deplasmanda yenmiştik onları. Basketbolda olabilir böyle sonuçlar, sen gününde olmazsın rakip olur 30 sayı fark yersin, 100 yersin...
Kimse memnun değil 100 yemekten ama ben birçok arkadaşın yazdığı gibi Tavares e çare bulamadık 2 senedir vs gibi olumsuz düşüncelerde değilim. Bu iş biraz da (hatta belkide "biraz" dan fazla) taktik işi. Eminim Obradovic in kafasında çözümü vardır ama bu çözümü bugün ortaya çıkartmaktansa zamanının gelmesini bekliyordur.
Bir çok arkadaş burada problemi analiz ediyor, çözümler öneriyor.. Gerek yok bence, eminim teknik kadro bizden daha fazla düşünüyordur bu konuları. Bırakalım onlar işlerini yapsın, bizde maçları seyredelim.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1301 : 12 Mart 2019, 10:08:48 »
İlhan hocam, alınmazsan sana gamlı baykuş benzetmesi yapacağım. Her daim olumsuz bir şey bulabiliyorsun. Khimki ye deplasmandas yenilince "Real, Cska gibi takımlara yenilsek anlarım" dedin, Reale yenildik bu sefer başka bir olumsuzluk buldun. Geçen sene de kötü zamanımızda deplasmanda yenmiştik onları. Basketbolda olabilir böyle sonuçlar, sen gününde olmazsın rakip olur 30 sayı fark yersin, 100 yersin...
Kimse memnun değil 100 yemekten ama ben birçok arkadaşın yazdığı gibi Tavares e çare bulamadık 2 senedir vs gibi olumsuz düşüncelerde değilim. Bu iş biraz da (hatta belkide "biraz" dan fazla) taktik işi. Eminim Obradovic in kafasında çözümü vardır ama bu çözümü bugün ortaya çıkartmaktansa zamanının gelmesini bekliyordur.
Bir çok arkadaş burada problemi analiz ediyor, çözümler öneriyor.. Gerek yok bence, eminim teknik kadro bizden daha fazla düşünüyordur bu konuları. Bırakalım onlar işlerini yapsın, bizde maçları seyredelim.
Abi yenilmek var yenilmek var, sen aradaki farkı anlayabilirsin diye dusunuyorum. Her turlu yenilginin normalleştirilmesini de anlamak mümkün degil. Yenilgide tabiki bisiy bulucam. Cem de diyor bazen , sen obradovic misin lan diye. Tabiki degilim ama yenilgi yahu bu. Bizim bu takımlarla yaptığımız her macin ayrı bir hikayesi vardır, İstanbul'daki maci kaybetsek kim ne derdi yada gecen sene de colo son saniyede attı yenildik, feryat figan mı oldu?
Bu şekilde 10 sayidan 20 sayı yanı maç icinde 30 sayı fark yemek normal mı diyorsun, tepkisiz Kalalim, caniniz sagolsun, başarılar takima, tebrikler takima diyelim, tek kelime etmeyelim! Kusura bakma Ayhan hocam bu amatörlük, tipik bir taraftar zihniyeti.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2019, 10:31:46 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1302 : 12 Mart 2019, 13:04:05 »
Abi yenilmek var yenilmek var, sen aradaki farkı anlayabilirsin diye dusunuyorum. Her turlu yenilginin normalleştirilmesini de anlamak mümkün degil. Yenilgide tabiki bisiy bulucam. Cem de diyor bazen , sen obradovic misin lan diye. Tabiki degilim ama yenilgi yahu bu. Bizim bu takımlarla yaptığımız her macin ayrı bir hikayesi vardır, İstanbul'daki maci kaybetsek kim ne derdi yada gecen sene de colo son saniyede attı yenildik, feryat figan mı oldu?
Bu şekilde 10 sayidan 20 sayı yanı maç icinde 30 sayı fark yemek normal mı diyorsun, tepkisiz Kalalim, caniniz sagolsun, başarılar takima, tebrikler takima diyelim, tek kelime etmeyelim! Kusura bakma Ayhan hocam bu amatörlük, tipik bir taraftar zihniyeti.
Normal demiyorum, geçen sene Olympiacos yada bu sene Efes maçlarında da oldu, böyle şeyler olabilir diyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1303 : 13 Mart 2019, 10:07:33 »

Bu yazdıklarına katılıyorum ben de :)
telafi etmek de f4'e kaldı :)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1304 : 13 Mart 2019, 19:46:14 »
Çok zorlanmadan kazanırız. Barca belirli bir süre direnecektir ama direnci kırar kazanırız.

Ligin en az sayı yiyen 2 takımı olduğunu düşünürsek tempoyu istediğimiz gibi ayarlarız diye düşünüyorum. Bu her zaman bizim lehimize, tam Sloukas'ın hükmedeceği maç.