Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204067 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Euroleague Final4 Vitoria-Gasteiz 17-19 Mayıs 2019
« Yanıtla #1575 : 08 Mayıs 2019, 08:39:19 »
Ancak bu kadar şanssızlık olurdu. İbneler formunun zirvesinde biz ise tam tersine hem dip yaptık, hadi onu geçtim toparlarız da bir sürü eksik var

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1576 : 08 Mayıs 2019, 09:37:28 »
Ancak bu kadar şanssızlık olurdu. İbneler formunun zirvesinde biz ise tam tersine hem dip yaptık, hadi onu geçtim toparlarız da bir sürü eksik var

Nasıl dip yaptık hocam ? Altı üstü playoff sonrasında eksik kadro ile Banvit e yenildik. Başka ne var dip yaptık dedirtecek ?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1577 : 08 Mayıs 2019, 09:53:48 »
Nasıl dip yaptık hocam ? Altı üstü playoff sonrasında eksik kadro ile Banvit e yenildik. Başka ne var dip yaptık dedirtecek ?
Ayhan hocam bu eksik kadro olayını da anlamıyorum esasen. Tamam çok önemli oyuncular yok ama sloukas,boby,guduric,green, melli,ahmet,melih rotasyonu banviti kendi sahasında nasıl yenemez? Banvite yetmesi gerekir bu kadronun.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1578 : 08 Mayıs 2019, 10:52:15 »
Ayhan hocam bu eksik kadro olayını da anlamıyorum esasen. Tamam çok önemli oyuncular yok ama sloukas,boby,guduric,green, melli,ahmet,melih rotasyonu banviti kendi sahasında nasıl yenemez? Banvite yetmesi gerekir bu kadronun.
Aynı fikirdeyim. Bizim eksik halimiz bile Banvit in sahadaki kadrosunda daha güçlü olmalıydı. Maçı seyretmedim, o yüzden ne etkiledi, neden oldu bilmiyorum. Banvit in ihtiyacı olması, bizden fazla motive olmaları, bizim playoff serisinden yeni çıkmış olmamız ve üstüne sakatlıkların moral bozması .. bilemiyorum artık. Ama genede bu maçı kaybetmemiz dip yaptık anlamına gelmez bence.

Bu arada, Milanoyu mesela deplasmanda farklı yenerken de Slukas, Vesely ve Lauvergne yoktu.
Efes çok formda olabilir ama bence durum çok da ümitsiz değil. Ama tabi eksiklerin kim olduğu da önemli. Sloukas yokken Bobby, Green, Guduric, Melih, Sinan ile bir şekilde açığı kapatılabiliyor, Vesely-Lauvergne yokken Kalinic ve Datome nin de yardımıyla Melli, Ahmet idare edebiliyor. Ama şimdi hem Datome hem de Kalinic yok, joker niteliğindeki oyuncularımızın ikisi birden... Bu durumda pota altındaki boşluğu kapatmakta biraz daha zor olacak.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1579 : 08 Mayıs 2019, 11:47:06 »
Datomesiz Final Four buna hiç hazır değildim. Vesely ve Kalinic oynar bence.

Bobby-Sloukas
Green-Guduric-Melih
Kalinic-Sinan
Melli
Vesely-Ahmet

Allah bereket versin 10 kişi çıkıyor. Sonucu bilemem ama sonuna kadar savaşacağımız kesin.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1580 : 08 Mayıs 2019, 11:53:20 »
resmi açıklama geldi
gigi ve joffrey kesin yoklar
kaliniç ve jan'ın durumuna haftaya karar vereceklermiş

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1581 : 08 Mayıs 2019, 11:55:04 »
%25 ile üçlük atınca yenildin abi
mevzu basit nesini anlamıyorsun amk ya
kötü oynadın yenildin işte sanki ilhan abi matematik problemi soruldu da anlayamıyorum diyor kaç yaşında aklı çalışan adamsın yahu

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1582 : 08 Mayıs 2019, 12:07:11 »
datome siz bakalım ne yapacagız...pozisyon olarka bakmamak lazım ama..

sloukas-sinan
green-dixon
guduric-melih
melli-kalinic
vesely-ahmet

kalina bolca  4 oynayacak..guduric te 3 oynayacak demektir...green cok sure alacak 2 numarada...dixon, melih ve sinan a cok is dusecek...
yani sloukas-dixon aynı anda olacagı dakikalar artat..gerci ben seviyorum 2 si bir arada..
guduric umarım formda olur...cok is dusecek ona da...
kalinic ve vesely hazır olsun da...cok onemli...

ahh be gigi ahh..barı sen olsaydın...ben hala umıtlıyım...bır mucize bekliyorum..yada taktik geregidir demeyı umuyorum...

ne oldu bu datome ye 1 ay sakatlanaak kadar..
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2019, 12:10:36 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1583 : 08 Mayıs 2019, 12:16:23 »
Kaliniç'in oynayacağı bile kesin değilken bol bol 4 oynayacak diyon sen :)
ne içiyon bana da söyle ben de ondan içeyim
abi jan ve kaliniç yok gibi düşün öyle hazırlık yap oynarlar ise o zaman kounşuruz

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1584 : 08 Mayıs 2019, 12:19:33 »
Adamın baldırında kopma olmuş. Daçka maçında fark 20 yken oynatmanın cezası maalesef. 2 tane zalgiris maçı üstüne o yaşta bir adamın oynatılmaması daha doğru olurdu. Neyse olan olmuş elde kalanlarla bir şeyler denenecek artık bari kalinic ve vesely oynasa gerçi ne kadar hazır olacaklar meçhul çok üzücü cidden

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1585 : 08 Mayıs 2019, 12:26:31 »
Kaliniç'in oynayacağı bile kesin değilken bol bol 4 oynayacak diyon sen :)
ne içiyon bana da söyle ben de ondan içeyim
abi jan ve kaliniç yok gibi düşün öyle hazırlık yap oynarlar ise o zaman kounşuruz

Sn Cem Ağrak, forumda budamadığın adam kaldı mı acaba :) Millet tutunacak dal arıyor, sen elinde balta ne kadar konu, başlık varsa herkese "bir davuluna bir kasnağına" doğradın hepimizi :))

Bir yudum galibiyet, biraz umutla bu iş belki olur yahu! ;D

“Ne derler bilirsin, ‘en son umutlar ölür’. Umut etmeye ve inanmaya devam etmeliyiz. Mutlu olmaya çalışmak zorundayız. Hepimiz yanımızdakine yardım edelim. Her gün bu fırsatımız var. Hayattan zevk almak için ne olursa olsun pozitif kalmaya devam edelim. Yakınınızdaki birine yardım edin”  Obradovic
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2019, 13:31:28 Gönderen: friendchip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1586 : 08 Mayıs 2019, 12:49:37 »
%25 ile üçlük atınca yenildin abi
mevzu basit nesini anlamıyorsun amk ya
kötü oynadın yenildin işte sanki ilhan abi matematik problemi soruldu da anlayamıyorum diyor kaç yaşında aklı çalışan adamsın yahu
Acemi takimmiyiz kardeşim. Üçlük girmiyorsa zorlamazsın, 40 tane üçlük mu denenir, her maçın hikayesi farklı, sut idmanı mı yapıyorsun, milletin içerde dışarda koyduğu takıma iki maçta da yenildik. Otomatik savunmaya geçiyorsun sen de amk. Banvit yahu rakip. Şu kadro yetmiyor mu banvite.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1587 : 08 Mayıs 2019, 13:04:23 »
Umarım su onun bunun takımını finale çıkartmayız, çıkalım finale 30 fark yiyelim tek kelime edersem namertim ama şu adamın sevincini salyalarını görmek istemiyorum arkadaş. Gerekirse sinan,melih,green,guduric hepsi iki kişilik oynasın. Böyle sakatlıkların da amk. Millette sakatlar iyileşiyor, lull geri dönmüş, bizde yenileri ekleniyor.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #1588 : 08 Mayıs 2019, 14:24:05 »
Umarım su onun bunun takımını finale çıkartmayız, çıkalım finale 30 fark yiyelim tek kelime edersem namertim ama şu adamın sevincini salyalarını görmek istemiyorum arkadaş.
Bende aynı fikirdeyim. Bu nasıl bir şanssızlık böyle anlamadım. Obra Zalgiris serisinden sonra tek isteğim sağlıklı olmak dedi, amk 3 kritik oyuncu iptal oldu.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1589 : 08 Mayıs 2019, 15:31:20 »
Jan ile Kalinic oynayacaklar ancak ilk 5 olacaklarını sanmıyorum. maçın gidişatına göre kullanacak hoca...Neticede efesi yenersek finali de var...aslında 1-2 gün daha olsa tam sağlıklı olacaklardı sanki...