Ayhan hocam bu eksik kadro olayını da anlamıyorum esasen. Tamam çok önemli oyuncular yok ama sloukas,boby,guduric,green, melli,ahmet,melih rotasyonu banviti kendi sahasında nasıl yenemez? Banvite yetmesi gerekir bu kadronun.
Aynı fikirdeyim. Bizim eksik halimiz bile Banvit in sahadaki kadrosunda daha güçlü olmalıydı. Maçı seyretmedim, o yüzden ne etkiledi, neden oldu bilmiyorum. Banvit in ihtiyacı olması, bizden fazla motive olmaları, bizim playoff serisinden yeni çıkmış olmamız ve üstüne sakatlıkların moral bozması .. bilemiyorum artık. Ama genede bu maçı kaybetmemiz dip yaptık anlamına gelmez bence.
Bu arada, Milanoyu mesela deplasmanda farklı yenerken de Slukas, Vesely ve Lauvergne yoktu.
Efes çok formda olabilir ama bence durum çok da ümitsiz değil. Ama tabi eksiklerin kim olduğu da önemli. Sloukas yokken Bobby, Green, Guduric, Melih, Sinan ile bir şekilde açığı kapatılabiliyor, Vesely-Lauvergne yokken Kalinic ve Datome nin de yardımıyla Melli, Ahmet idare edebiliyor. Ama şimdi hem Datome hem de Kalinic yok, joker niteliğindeki oyuncularımızın ikisi birden... Bu durumda pota altındaki boşluğu kapatmakta biraz daha zor olacak.