Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 203938 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Beko - Real Madrid | Final Four
« Yanıtla #1785 : 19 Mayıs 2019, 20:23:19 »
Green'in maç sonundaki görüntüleri sezonun özetiydi. Ne yazılsa, çizilse boş. Formayı terletenlere, salonda desteklemeye gidenlere binlerce kez teşekkürler...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1786 : 19 Mayıs 2019, 20:29:32 »
Green in yüzde 70 aşil gitti. Umarım gitmemiştir ama öyle duruyor çok üzücü

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1787 : 19 Mayıs 2019, 21:21:14 »
şu maçta bile iki sakat verdik. Yazık valla yazık...ne göz varmış takımın üstünde. ancak böyle yıkılırdık

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1788 : 19 Mayıs 2019, 21:51:22 »
Vesely ikinci devre yok. Maç kafa kafaya iken Ahmet Düveroğlu'nun elden top kaybı bir anda farkı açtı ve oyunu onlara teslim etti.

Şu oyuncuyla burada olmak mucize... Semih Erden'ler dönemine geri döndük sanki. :(
Semih gene duruma göre maç kazandırabilecek oyuncu..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Zeljko Obradovic: Final Four Öncesi Olanlar Canımızı Çok Acıttı
« Yanıtla #1789 : 19 Mayıs 2019, 22:15:27 »
Zeljko Obradovic: Final Four Öncesi Olanlar Canımızı Çok Acıttı

Turkish Airlines Euroleague 2019 Final Four’da sezonu dördüncü olarak tamamlayan Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

Obradovic, Real Madrid karşılaşmasının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Savaşıp güzel şeyler yapmak için buraya geldiklerini ifade eden Obradovic, mutlu olmadıklarını ancak Türkiye Ligi’ne konsantre olmaları gerektiğini vurguladı

Obradovic, “Savaşıp güzel şeyler yapmak için buraya çok büyük istekle geldik. Ama Final Four öncesi olanlar canımızı çok acıttı. O uğursuz şansızlık burada da devam etti. Dün oyuncularla Anadolu Efes maçıyla ilgili toplantı yaptık ve herkes kendisini ifade etti. Anadolu Efes’e karşı neden bu kadar kötü oynadığımızı herkes açıkça konuştu ve çok olumlu geçti. Bugün yine farklı bir tabloyla karşılaştık. İlk yarıdan sonra Vesely’nin dizinde ciddi ağrılar olduğunu öğrendik. Maçın sonunda da Erick sakatlandı. Biz de burada olanlardan ötürü mutlu değiliz. Özellikle de bütün sezon boyunca çok iyi oynayarak bu şekilde buraya gelince herkesin konsantrasyonu bozuldu.” dedi.

Taraftarlara da ayrı bir parantez açan Obradovic, şu ifadeleri kullandı:

“Binlerce taraftarımız buraya bize güvenerek desteklemek için geldi. Takım adına hepsine çok teşekkür ediyorum.”

Başkan Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy’a da destekleri için teşekkürlerini ileten Obradovic, “Başkanımız Ali Koç ve Başkan Vekilimiz Semih Özsoy’a çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda oldular. Özellikle zor anımızda hep buradaydılar. Şimdi çipimizi değiştirerek Türkiye Ligi’ne konsantre olmamız gerekiyor. Çünkü play-off başlayacak. Oyuncuların durumu nasıl olacak bilmiyorum ama yüzde yüz değil çok daha fazlasını vermemiz lazım. Herkesin bunu anlaması gerekiyor. Bu takım her zaman olduğu gibi savaşacak.” diyerek sözlerini noktaladı.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1790 : 19 Mayıs 2019, 23:36:23 »
19 sayı fark ve galatasaray'ın şampiyonluğunu (0-1'e gelmese bu kadar takmazdım) izledikten sonra bu da olsa travma yaratacaktı, neyse ki CSKA kazandı. Yalnız bizim taraftar hangi kafada acaba, orada gidip ergin'e sataşmanın anlamı ne, daha 2 gün önce 19 sayı fark yedik heriflerden yani.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1791 : 19 Mayıs 2019, 23:50:39 »
19 sayı fark ve galatasaray'ın şampiyonluğunu (0-1'e gelmese bu kadar takmazdım) izledikten sonra bu da olsa travma yaratacaktı, neyse ki CSKA kazandı. Yalnız bizim taraftar hangi kafada acaba, orada gidip ergin'e sataşmanın anlamı ne, daha 2 gün önce 19 sayı fark yedik heriflerden yani.

2016 da biz Berlin de kupayı kaybederken, ızdırap çekerken ekran başında, cümle Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu bayram yaptı buralarda. Onun için bizim taraftarın yaptığının bir mahsuru yok hocam. Etme bulma dünyası bu işler. Ergin Ataman özelinde buradaki her Fenerbahçe maçı öncesinde ortamı gerip onun üzerinden prim yapmaya çalışırsan geri dönüşü bu olur. Ve sen euroleague de finale kalan takımın koçu olarak maçın son 1 dakikasına değil de tribüne takılırsan sende sıkıntı var demektir...
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2019, 23:51:18 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1792 : 19 Mayıs 2019, 23:51:13 »
19 sayı fark normal şartlar altında oynanmış bir maçta alınmış fark değil.Direkt oynayan 3 oyuncu ya sahada yoktu yada fizik ve kafaca hazır değildi.Bu kadar eksikle zor olduğunu hepimiz biliyorduk.
Bizim gerektiği gibi savaşmadığımız için bende kızgınım ama  olan oldu yapacak bir şey yok.
Ayrıca ergin'in kasılmalarını izlemeyeceğim için sonuçtan son derece mutluyum.
Yok Türk takımıymış şuymuş  buymuş.O kadar romantik değilim.Ergin'in ne kadar Fenerbahçe düşmanı olduğunu çok iyi bildiğimden bende bir o kadar  ergin düşmanıyım.
O kupa sadece bizde var.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #1793 : 19 Mayıs 2019, 23:53:28 »
Şimdi gergine yapılan tezahürat pekde şık olmadı lakin gergin bizim oralarda bir atalar sözü var bıldır vakti yediğin hurmlar gün gelir götünü tırmalar yani durduk yere fener taraftarı kime ne demiş ama geçmişte yarattıgı nefret söylemi gelir gün yüzüne cıkıverir tekrar söylüyorum yapılan tezahürat şık degil ama tezahürat edenler,de hak vermiyor degilim

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1794 : 20 Mayıs 2019, 00:09:26 »
2016 da biz Berlin de kupayı kaybederken, ızdırap çekerken ekran başında, cümle Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu bayram yaptı buralarda. Onun için bizim taraftarın yaptığının bir mahsuru yok hocam. Etme bulma dünyası bu işler. Ergin Ataman özelinde buradaki her Fenerbahçe maçı öncesinde ortamı gerip onun üzerinden prim yapmaya çalışırsan geri dönüşü bu olur. Ve sen euroleague de finale kalan takımın koçu olarak maçın son 1 dakikasına değil de tribüne takılırsan sende sıkıntı var demektir...

O zaten sıkıntılı da maç bizim maçımız değil ve ortada bir olay da yok (tabi kameralara yansımayan bir hareket yaptıysa o başka). Hem herife mağduru oynama fırsatı verildi hem de yine genelleme yapılarak taraftara laf atılıyor.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #1795 : 20 Mayıs 2019, 00:16:06 »
Ergin atamandan nefret ederim ama taraftarın tepkisini yanlış buluyorum. Oraya giden hiçbir taraftar sırf türk takımı diye efesi desteklemek zorunda  da değil.
Ancak En sevdiği şeyi veriyoruz adama mağdur edebiyatı yapma fırsatı.. Bizi de ilgilendirmeyen bir maçta gerek yoktu böyle bir harekete diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1796 : 20 Mayıs 2019, 00:17:40 »
Ergin "Teessüflerimi iletiyorum" diyor.Ben de o teessüfleri senin münasip bir yerine iletiyorum.
Ulan yaptıklarının karşılığını alıyorsun ahlak yoksunu.
Fenerbahçe klübünden özür bekliyormuş.Klüp bunun ağzının payını lisanı münasiple versin.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #1797 : 20 Mayıs 2019, 00:20:33 »
yok. çok güzel oldu. orospu çocuğunun tekine hak ettiği tarzda tepki konuldu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1798 : 20 Mayıs 2019, 00:35:48 »
O zaten sıkıntılı da maç bizim maçımız değil ve ortada bir olay da yok (tabi kameralara yansımayan bir hareket yaptıysa o başka). Hem herife mağduru oynama fırsatı verildi hem de yine genelleme yapılarak taraftara laf atılıyor.

Dostum Efes Fenerbahçe maçlarında ki buna euroleague maçları da dahil Efes i desteklemeye giden seyircinin yarıdan fazlası Gs Bjk ve Ts li güruhtan oluşuyor. Ve bu durum senelerdir sıkıntı arz etmiyor. Maçın sonunda mola alsana diye bağıran gruba dönmüş siktirin lan orospu çocukları diye bağırmış. Tweeter de video dolaşıyor. Sen zaten euroleague finalinin son bir dakikasında tribüne takulıyorsan takım koçu olarak sende sıkıntı var. Fanatik taraftar grupları ile hiçbir bağım yok. Hatta kimi zaman yedikleri haltlardan utandığımı da söylerim açık açık. Ama bu olaya isyan ediyorum artık. Fenerbahçe seyircisi 2016 da mağdur olmuyor ki javor güzellemeleri yaptı herifler, bugün yapılan ayıp oluyor. Tam bir çifte standart. Nasıl ki isteyen Gs bjk ve Ts li bilet alıp euroleague maçında Fenerbahçe ye karşı Efes i destekleme hakkını kendinde buluyor ise Fenerbahçeliler de cska galibiyetine sevinebilmeliler diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1799 : 20 Mayıs 2019, 00:42:40 »
Mola alsana küfür değil hakaret değil boş yapmasn ergin