Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 203936 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Beko - Real Madrid | Final Four
« Yanıtla #1800 : 20 Mayıs 2019, 00:53:35 »
Ben maçın sonlarına doğru dudaklarından "amına koduğumun çocukları" gibi bir şey okudum. "Hakemlere mi sövüyor, kendi oyuncularına mı?" derken, spikerler "olay filan" deyince jeton düştü.

Bu arada Bein Sports spikeri İsmail Şenol'da nasıl bir Efes piyonu olduğunu belli etti. İkinci devre başlarken, bilinçli veya bilinçsiz ağzından şunlar çıktı:

-"Sayın seyirciler bir Türk takımı final oynuyor. Bir Türk antrenörle final oynuyor."

Yani aklı sıra bize ve Obradovic'e karşı Ergin'li Efes'e ayrı bir değer atfetmiş oluyor. Cin ya... Kesinlikle tepki gösterilmesi gerek...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1801 : 20 Mayıs 2019, 01:20:14 »
Ben maçın sonlarına doğru dudaklarından "amına koduğumun çocukları" gibi bir şey okudum. "Hakemlere mi sövüyor, kendi oyuncularına mı?" derken, spikerler "olay filan" deyince jeton düştü.

Bu arada Bein Sports spikeri İsmail Şenol'da nasıl bir Efes piyonu olduğunu belli etti. İkinci devre başlarken, bilinçli veya bilinçsiz ağzından şunlar çıktı:

-"Sayın seyirciler bir Türk takımı final oynuyor. Bir Türk antrenörle final oynuyor."

Yani aklı sıra bize ve Obradovic'e karşı Ergin'li Efes'e ayrı bir değer atfetmiş oluyor. Cin ya... Kesinlikle tepki gösterilmesi gerek...

Bu tür şeytanlıklara kafası iyi çalışıyor...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1802 : 20 Mayıs 2019, 01:20:47 »

İsmail Şenol benim için bugün bitmiştir. Benim için Efesli olması da sıkıntı değil. Ama neymiş efendim ayıpmış mola alsana tezahuratı. Sen yıllarca Efes Fenerbahçe maçlarında Efes i desteklemeye giden cümle GS-BJK-TS güruhuna tek kelime etmeyeceksin onları basketbol sever olarak göreceksin aynı eylemi Fenerbahçe seyircisi yapınca ayıp diyeceksin. Oldu yavrum...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1803 : 20 Mayıs 2019, 01:40:02 »
Sokayım ergin ibnesine. Boşverin iyi yapmış bizimkiler, hattâ az bile yapmışlar.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1804 : 20 Mayıs 2019, 01:40:49 »
Dostum Efes Fenerbahçe maçlarında ki buna euroleague maçları da dahil Efes i desteklemeye giden seyircinin yarıdan fazlası Gs Bjk ve Ts li güruhtan oluşuyor. Ve bu durum senelerdir sıkıntı arz etmiyor. Maçın sonunda mola alsana diye bağıran gruba dönmüş siktirin lan orospu çocukları diye bağırmış. Tweeter de video dolaşıyor. Sen zaten euroleague finalinin son bir dakikasında tribüne takulıyorsan takım koçu olarak sende sıkıntı var. Fanatik taraftar grupları ile hiçbir bağım yok. Hatta kimi zaman yedikleri haltlardan utandığımı da söylerim açık açık. Ama bu olaya isyan ediyorum artık. Fenerbahçe seyircisi 2016 da mağdur olmuyor ki javor güzellemeleri yaptı herifler, bugün yapılan ayıp oluyor. Tam bir çifte standart. Nasıl ki isteyen Gs bjk ve Ts li bilet alıp euroleague maçında Fenerbahçe ye karşı Efes i destekleme hakkını kendinde buluyor ise Fenerbahçeliler de cska galibiyetine sevinebilmeliler diye düşünüyorum.

Bizim varlık gösteremediğimiz bir maçın ardından böyle yapılınca garip geldi çünkü rakipleri tanıyoruz artık.

İşte yerine göre onların anladığı dilden konuşmak (bizim oynadığımız maçlarda özellikle) yerine göre de daha sakin davranmak gerekiyor. Bu kadar kutuplaşma genelde hiç işimize gelmiyor. Birebirde sevmemeleri normal ama son 10-15 yıldır biraz da Aziz isimli kişinin yüzünden herkes bize karşı birlik oluyor ve tek başına böyle bir mücadeleye girişmek zorlaşıyor. Bu dediğim daha çok futbol temelli bir şey ama kulüpler bazında genel olarak da etkileniyoruz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1805 : 20 Mayıs 2019, 01:41:35 »
İsmail Şenol benim için bugün bitmiştir. Benim için Efesli olması da sıkıntı değil. Ama neymiş efendim ayıpmış mola alsana tezahuratı. Sen yıllarca Efes Fenerbahçe maçlarında Efes i desteklemeye giden cümle GS-BJK-TS güruhuna tek kelime etmeyeceksin onları basketbol sever olarak göreceksin aynı eylemi Fenerbahçe seyircisi yapınca ayıp diyeceksin. Oldu yavrum...
Aynen katılıyorum, İsmail Şenol'u çok takdir eden biri olarak.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1806 : 20 Mayıs 2019, 01:43:24 »

Ergin'e karşı çok değişik bir hayranlığı var, tam bir fanboy gibi davranıyor. Nedenini bilemiyorum ama.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1807 : 20 Mayıs 2019, 01:49:21 »
Bizim varlık gösteremediğimiz bir maçın ardından böyle yapılınca garip geldi çünkü rakipleri tanıyoruz artık.

İşte yerine göre onların anladığı dilden konuşmak (bizim oynadığımız maçlarda özellikle) yerine göre de daha sakin davranmak gerekiyor. Bu kadar kutuplaşma genelde hiç işimize gelmiyor. Birebirde sevmemeleri normal ama son 10-15 yıldır biraz da Aziz isimli kişinin yüzünden herkes bize karşı birlik oluyor ve tek başına böyle bir mücadeleye girişmek zorlaşıyor. Bu dediğim daha çok futbol temelli bir şey ama kulüpler bazında genel olarak da etkileniyoruz.

Dostum Fenerbahçe fanatiklerinin yaptıklarını, yedikleri haltları beraber eleştirelim, kınayalım, eyvallah! Ama son yıllarda Fenerbahçe seyircisinin en masum olduğu konu bu mevzu. Ben 2016 finalinden sonra kahırdan ağlarken, her sabah Khyrapa nın ribaundu ile uyanırken ortak buluşma portalları Efes olan bu güruh bayram yapıyor, Javor güzellemeleri düzüyorlardı. Bugün üçüncülük maçında da rahat durmamışlar sanırım. Ergin'i konuşmuyorum bile, yıllardır ortamı ger, ger, ger, ger... Bugün ekrana çıkmış terbiyeden edepten bahseden adam tribünlere dönüp "siktirin lan o.. çocukları" diye bağırmış, video var. Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür. Etme bulma dünyası, eden bulur. Fenerbahçe karşısında Efes portalıyla mutlu olan kitleler bir zahmet buna da tepki vermesinler...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1808 : 20 Mayıs 2019, 02:15:25 »

Aziz Yıldırım konusunda haklısın, kontrolü kaçırdı. Ama şunu bil ki önceden de Ali Şen yüzünden derlerdi, ondan önce de Tahsin Kaya. Somut bir örnek vereyim; 80'li yılların ortaları Fenerbahçe futbol takımı ligi sekizinci bitirdi. Gelen giden 4 5 atıyor. Samsun 4, BJK 4, Sakarya 5; dolmuşlarda arkayı Fenerleyelim dedikleri yıllar, şampiyonluk için Bjk Gs ile çekişiyordu. İnönü Stadı bu şartlar altında bile giren de Fener e çıkan da Fener e diye inlerdi her golden sonra. Bu ezelden beri böyle. Gs malum teşviklerin bavulların havada uçuştuğu sezon son hafta 8-0 lık sonuçla şampiyon olduğunda bile böyleydi durum. Hee bizim taraftar çok mu usturublu, edepli, kesinlikle öyle bir iddiam yok. İnan dediğim sezon Galatasaray ın şampiyonluğundan çok bizim sekizinciliğimiz konuşulmuştu. Yani olay sadece Aziz Yıldırım lık bir olay değil, bunu bilmeni isterim...

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1809 : 20 Mayıs 2019, 02:23:17 »
Dostum Fenerbahçe fanatiklerinin yaptıklarını, yedikleri haltları beraber eleştirelim, kınayalım, eyvallah! Ama son yıllarda Fenerbahçe seyircisinin en masum olduğu konu bu mevzu. Ben 2016 finalinden sonra kahırdan ağlarken, her sabah Khyrapa nın ribaundu ile uyanırken ortak buluşma portalları Efes olan bu güruh bayram yapıyor, Javor güzellemeleri düzüyorlardı. Bugün üçüncülük maçında da rahat durmamışlar sanırım. Ergin'i konuşmuyorum bile, yıllardır ortamı ger, ger, ger, ger... Bugün ekrana çıkmış terbiyeden edepten bahseden adam tribünlere dönüp "siktirin lan o.. çocukları" diye bağırmış, video var. Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür. Etme bulma dünyası, eden bulur. Fenerbahçe karşısında Efes portalıyla mutlu olan kitleler bir zahmet buna da tepki vermesinler...

Biz orada yer almasak ve birkaç tane Fenerbahçeli de bundan bağımsız bir şekilde laf atsa şaşırmayacaktım belki de. O maçın etkisini atamadım tam, yenilmek normaldi ama mücadele etmemek ve fark yemek ağır geldi. Biraz da ondan şaşırdım. Umarım bu durumu atlatıp ligde şampiyon oluruz, onları da mental olarak çökertmiş oluruz.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1810 : 20 Mayıs 2019, 02:24:14 »
Ben kendimi bildim bileli diğerlerinde her zaman Fenerbahçe kompleksi ve ezikliği vardı. Aziz Yıldırım'a vurmak için başka konu mu bulunamadı anlamadım ki. Fenerbahçe'nin Fenerbahçe'den başka dostu yoktur, ihtiyacı da yoktur, bizim büyüklüğümüz de buradan gelir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1811 : 20 Mayıs 2019, 02:37:58 »
Biz orada yer almasak ve birkaç tane Fenerbahçeli de bundan bağımsız bir şekilde laf atsa şaşırmayacaktım belki de. O maçın etkisini atamadım tam, yenilmek normaldi ama mücadele etmemek ve fark yemek ağır geldi. Biraz da ondan şaşırdım. Umarım bu durumu atlatıp ligde şampiyon oluruz, onları da mental olarak çökertmiş oluruz.

Valla ne yalan söyleyeyim ligde de pek umudum yok bu akşam Green olayı da gerçekleşince. Ki bu takım bana her zaman umut vermiştir. Nasıl euroleague de elendik bunlara ligi de verebiliriz. Fakat tüm bunlar bu takımın gram değerini azaltmaz bende. Aslında şimdi sınav verecek olan takım değil, sınavı verecek olan seyirci ve kulüp yönetimi. Bağrımıza basabiliyor muyuz euroleague finali veya şampiyonluğu olmadan, sahip çıkabiliyor muyuz ligi alamadan, salon dolacak mı play off serisinde, en azından ilk Telekom maçında, yoksa 1000 1500 kişiye mi oynayacaklar? Bana son cümle daha olası gibi görünüyor, umarım haksız çıkarım, en azından 5 6 bin kişi dolar oraya. Ben Ankaradayım, kendi adıma cumartesi salonda olmaya çalışacağım en zor zamanında bu takımın yanında olmaya. En azından teşekkür etmek için. Yaşattıklarını unutamam. Şu dördüncülük bile önemli benim için. Bu dördüncülük geriden gelinip alınan Real Madrid ve CSKA maçlarını, içeride ve dışarıda alınan Maccabi, Barcelona, Olympiakos, Panathinaikos, Zalgris galibiyetlerini unutturamaz bana. Zalgris sempatik geliyor ya herkese bakma sen millete, 2011'de çiğ çiğ yemişlerdi bizi hakemlerle beraber Kaunas'ta (Uzatmada 1 sayı ile kaybedilen maçta Zalgris 37 Fenerbahçe 13 faul atışı kullanmıştı) Barcelona kolay lokma ya millet için bakma sen onlara (50-19 biten ilk devre vardır) Maccabi de öyle, millet için tırt ama ilk defa bu sene yendik Tel Aviv'de normal sezon maçı olarak. Pana-Olympiakos zaten kolay deplasmanlar, elini sallasan geçersin. Ne diyim çok doluyum da bu gecelik bu kadar olsun. Saygılarımla...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1812 : 20 Mayıs 2019, 04:14:17 »
Ergin Ataman meselesi Aziz Yıldırım sebepli değil, TAM 10 SENE ÖNCE DOPİNG YAPIP ŞAMPİYONLUĞUMUZU ÇALMALARI sebepli bir kutuplaşmadır. Aziz Yıldırım'ın tek günahı, Efes'i erken affedip, Anadolu grubuyla sponsorluk anlaşması yapmasıdır.

Denizli'de ÇALINAN şampiyonluk kadar büyük ve ORGANİZE bir hırzılık yaşanmıştır. HIRSIZ oldukları için Efes'ten nefret ediyoruz. Aziz Yıldırım'dan dolayı değil.

Fenerbahçe'nin haklarını korumak için, kendi taraftarına değil, dışa karşı, Aziz Yıldırım'dan daha sert, daha kararlı bir başkana ihtiyaç var. Aziz Yıldırım'ın kabahati herkesi karşısına alması değil; sözde alması, söyleminin arkasında durmamasıdır. "Hesap soracağım!" demesi değil; hesap sormamasıdır!

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1813 : 20 Mayıs 2019, 04:20:04 »
Ergin Ataman meselesi Aziz Yıldırım sebepli değil, TAM 10 SENE ÖNCE DOPİNG YAPIP ŞAMPİYONLUĞUMUZU ÇALMALARI sebepli bir kutuplaşmadır. Aziz Yıldırım'ın tek günahı, Efes'i erken affedip, Anadolu grubuyla sponsorluk anlaşması yapmasıdır.

Denizli'de ÇALINAN şampiyonluk kadar büyük ve ORGANİZE bir hırzılık yaşanmıştır. HIRSIZ oldukları için Efes'ten nefret ediyoruz. Aziz Yıldırım'dan dolayı değil.

Fenerbahçe'nin haklarını korumak için, kendi taraftarına değil, dışa karşı, Aziz Yıldırım'dan daha sert, daha kararlı bir başkana ihtiyaç var. Aziz Yıldırım'ın kabahati herkesi karşısına alması değil; sözde alması, söyleminin arkasında durmamasıdır. "Hesap soracağım!" demesi değil; hesap sormamasıdır!

Hay ağzına sağlık abi.. Şu dakikadan sonra ciddi anlamda sözde değil, özde dediklerini yapacak, haklarımızı çatır çatır savunacak bir başkan lazım.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #1814 : 20 Mayıs 2019, 14:58:47 »

hem mac öncesi hemde 2. devreye baslarken dedi