Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 178157 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu arada maçın bitimine 28 saniye varken Efes'in son hücumunda 18 saniye bekleyip sonra faul yapmamız da garip bir hataydı, neden o kadar oyalandık anlamadım, Anderson 2'de 2 atsa o son fırsat da elimize gelmeyecekti zaten. Belki ikili averaji vermememiz iyi ama uzun süre kontrol ettiğimiz maçı böyle haybeye kaybetmek kötü oldu.

Cemalex

• Ziyaretçi
Mesaj maçı dememin sebebi şu: onlar sahasında biz sahamızda kazanmış olduk oynanan 6 maçı. Bu maçta vurup üst üste 3 kez yenmek iyi bir mesaj olacaktı. Tabiki biz neyin ne olduğunu biliyoruz Fenerbahçe tarafı olarak ama bu maçta bu şekilde yenilmek uyuz ve mutsuz etti beni şahsen. Belki final serisinde süpüreceğiz bunları bundan şüphem yok ancak bu maçı avcumuzun içindeyken vermemeliydik. GS ve bunlara deplasmanda yenilme olayına ifrit oluyorum belki it ürüyor kervan yürüyor ama olsun it de ürmesin be kardeşim  :)
Sinan, Barış gibi oyuncular da mümkünse kadroda bulunmasın seneye. Varsın ligin normal sezonunda alt yapıdan oyuncular oynasın farketmez

Yahu neyin mesajı. Avrupa'nın en iyi takımıyız ki bunu gergin dahi söylüyor. 10 günde 2 kez yenmişsin, bundan sonra da yenmen gerektiği zaman yenersin. Bunu sen biliyorsun , ben biliyorum gergin de biliyor. Kimsenin mesaja ihtiyacı yok ki kimse salak değil. Herkes farkında patron kim.

10 günde 2 kez yendik ezerek hem de. Niye her maç mesaj kaygısı içerisindeyiz. Saha vantajı de bizde iç saha maçları bile yetecek ki en kötü 4-2 biter final serisi. Herkesin farkında olduğu gerçeker için mesaj vermeye gerek yok. İki kez yendiğimizde anlamayana üçüncüsü  de anlatamaz. Biz stersek 20 farkla biter maç, fazla kasmazsak kfa kafaya gider.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Sloukas son topu kullanmaya mecbur kaldı. Kimse bu konuda -bu maç özelinde- onu suçlayamaz.

Katiliyorum ama su da gercek, Bjelica ve Bogdan dan bu yana son top oynayacak mental oyuncu konusunda sikinti var. Sadece Datome ve Real maci geliyor aklima. Diger kaybettigimiz maclarin cogu son topta gitti.

Saglik olsun denir anca bu maca. Bir arkadas maca cocuguyla gidecegini yazmisti en cok ona uzuldum.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ata771

• Üye
Topla hareket edebilecek tek adamın sloukas olduğu zaman o son toptan bir şey çıkması çok zor. Dixonın birebir oynayacak durumu olmuyor sonlarda çok basko yiyor. Guduric o işi yapabilir son toplarda bence ama sloukas dan sıra gelir mi bilmiyorum. Set büyük ihtimal ona çizilmiyor ama pası veremeyip kendi elinde patlatıyor sürekli . Deplasmandaki khimki ve bayern maçlarında da oldu bu durum

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
62-52'den 14-1 ile maç mı verilir. Hani yenilirsin de sürekli yenik gidersin anlarım. Küçük takım gibi yenilip duruyoruz şunlara. Avrupada da 15 sayıdan verdik. 3 gün önce 25 sayıya yatırmışsın şu maçı acemi acemi veriyorsun. Şaka gibi.
Avrupa 1-1, lig 1-1, kupa maçları 1-1
Şu amk takımına karşı 3-3 olduk bu sene. Adam tabi yumruk da sallar, götünü başını da sallar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Telafisi olan maç, girmeyen şutlar, içeriden çıkan toplar, basit hatalar varsın bu tür maçlarda olsun, şükür sakatlık falan da yok. Canları sağolsun...

Çevrimdışı Murat

• Üye
Bunlarla oynadığımız maçlarda son zamanlarda en az canımı acıtan maç oldu. Canları sağolsun. Düzeltme hareketimize katkı vereck bir mağlubiyet.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Mevcut yabancı kuralı devam edecekse, ki edecek, bizim önümüzdeki sezon adam akıllı yerli transferi yapmamız lazım. Sinan Güler'le falan olacak iş değil bunlar. İdman topçusu Barış Hersek'i saymıyorum bile. Euroleague seviyesinde olmasa bile BSL seviyesinde iyi yerliler var ligde. En az 3-4 tanesini almak lazım.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Sinan geldiğinde bayram edenler vardı. Şiddetle karşı çıkmıştım. Bana göre yerli olmasından öte hiç bir özelliği olmayan bir adam.
Bugünkü maçın tek olumlu yanı ikili averajı vermemekti. Bunlarla yaptığımız 3 maçta hengisini kaybetsek diye konuşuyorduk ve bu maç en mantıklısıydı. Hele ki averajı koruyarak

Benim canımı sıkan adamlarla maçlarımız derbi havasında geçiyor ve skor 3-3 oldu.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Maçı izlemedim, aklıma takılan bir şey var:Son hücumda üçlük denememiz gerekmez miydi?Maçın uzatmaya gitmesi riskti, belki de uzatmada ikili averajı verecektik.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Kaybetme şeklimiz çok kötü oldu.Artık maçtan kopma noktalarına geldikleri  anlarda basit hatalar yaptık.O anlarda kısa sürede 2  3'lük buldular.Biz yine boş dönünce oyunu adeta hediye ettik.Kazansaydık onları mental olarak  iyice bitirecektik.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Anadolu Efes 67-65 Fenerbahçe Beko - BSL 18.Maç
« Yanıtla #641 : 03 Mart 2019, 21:33:10 »
Bir efes var zaten ligde 3 4 tane yerli transferine gerek bir durum yok. Seneye biberovic de türk olacak. Barış hersek yerine berkan durmaz olabilir. . Egehan kiralık gidip yerine tolga geçim olabilir en fazla . Başka adam yok gelip oynayabilecek türk.  Efes geçen sene çıkış yapan adamları aldı ergin oynatmıyor bile

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #642 : 03 Mart 2019, 22:09:39 »
Bir taraftar olarak her maç kazanmak istiyorum ancak bu takımın kredisi sonsuz, yenildiğimizde de canları saolsun demek düşüyor bize. Hem lig hemde EL de playoff larda karşımızda duramazlar.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #643 : 03 Mart 2019, 22:49:37 »
Bir efes var zaten ligde 3 4 tane yerli transferine gerek bir durum yok. Seneye biberovic de türk olacak. Barış hersek yerine berkan durmaz olabilir. . Egehan kiralık gidip yerine tolga geçim olabilir en fazla . Başka adam yok gelip oynayabilecek türk.  Efes geçen sene çıkış yapan adamları aldı ergin oynatmıyor bile

Ergin Ataman'ın elindeki yerlileri oynatmaması nasıl bir kıstas oluyor? Ataman'ın tercihlerine göre mi formatlayacağız takımları. Ha oynatmasa bile başkasına da oynattırmıyor, böyle de bir durum var. Buğrahan, Metecan ve Sertaç'tan verim alamaması, rotasyonu iyi kullanamaması onun eksikliği.

Transfer edilebilecek, fayda sağlayacak en az 10 Türk sayarım da bu kafaya saymama gerek yok. Aldığımız yerlileri Euroleague'de 35 dakika oynatalım falan da demiyorum. Neyse uzun uzun yazıp boşa zahmet çekmek istemiyorum. Demek istediğimi anlayan anlamıştır.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #644 : 03 Mart 2019, 23:15:42 »
Ergin Ataman'ın elindeki yerlileri oynatmaması nasıl bir kıstas oluyor? Ataman'ın tercihlerine göre mi formatlayacağız takımları. Ha oynatmasa bile başkasına da oynattırmıyor, böyle de bir durum var. Buğrahan, Metecan ve Sertaç'tan verim alamaması, rotasyonu iyi kullanamaması onun eksikliği.

Transfer edilebilecek, fayda sağlayacak en az 10 Türk sayarım da bu kafaya saymama gerek yok. Aldığımız yerlileri Euroleague'de 35 dakika oynatalım falan da demiyorum. Neyse uzun uzun yazıp boşa zahmet çekmek istemiyorum. Demek istediğimi anlayan anlamıştır.
efesin aldığı yerlileri başkası alıp oynatsa ne olur oynatmasa ne olur. Bizim elimizden aldılar falan diyorsanız koçun hiçbirini tercih edeceğini düşünmüyorum bu yumuşak halleriyle. Ligin hali felaket zaten fb ve efesi bir takımın eleyebilmesi çok zor . bize transfer konusuna gelirsek ben  olabilecek 2 adam yazdım zaten transfer yapılmasın diyen falan yok ama şu ligden bize gelip koçun oynatıp katkı alabileceği 10 tane adam çıkmaz keşke çıksa ama milli takımın hali ortada . Tolga yiğit berkan dışında isim aklıma gelmiyor benim belki bir de berk uğurlu olabilir ama onu da koç almaz tekrar.
Toparlayacak olursak seneye de biz ve efes ten başka çok iddialı olacak bir takım olacağını zannetmiyorum. Elimizde melih ahmet bobby biberovic duruma göre egehan ve ergi olacak. Buradan sinan ve barış yerine 2 tane genç alınabilir eğer çok uçuk bonservis istemezse tofaş ve banvit . Obradovic in ilk yıllarında da izzet serhat can altıntığ falan toplamıştık bir şey yapamadılar. Haybeye para vermektense kendi elimizdeki oynatmak daha mantıklı.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2019, 23:37:30 Gönderen: ata771 »