Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 178361 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Anadolu Efes 67-65 Fenerbahçe Beko - BSL 18.Maç
« Yanıtla #645 : 04 Mart 2019, 05:52:50 »
efesin aldığı yerlileri başkası alıp oynatsa ne olur oynatmasa ne olur. Bizim elimizden aldılar falan diyorsanız koçun hiçbirini tercih edeceğini düşünmüyorum bu yumuşak halleriyle. Ligin hali felaket zaten fb ve efesi bir takımın eleyebilmesi çok zor . bize transfer konusuna gelirsek ben  olabilecek 2 adam yazdım zaten transfer yapılmasın diyen falan yok ama şu ligden bize gelip koçun oynatıp katkı alabileceği 10 tane adam çıkmaz keşke çıksa ama milli takımın hali ortada . Tolga yiğit berkan dışında isim aklıma gelmiyor benim belki bir de berk uğurlu olabilir ama onu da koç almaz tekrar.
Toparlayacak olursak seneye de biz ve efes ten başka çok iddialı olacak bir takım olacağını zannetmiyorum. Elimizde melih ahmet bobby biberovic duruma göre egehan ve ergi olacak. Buradan sinan ve barış yerine 2 tane genç alınabilir eğer çok uçuk bonservis istemezse tofaş ve banvit . Obradovic in ilk yıllarında da izzet serhat can altıntığ falan toplamıştık bir şey yapamadılar. Haybeye para vermektense kendi elimizdeki oynatmak daha mantıklı.

Bir önceki mesajdaki, ''Transfere gerek yok.'' cümlesi üzerine yazdım. Transfer falan yapılmasın diyen yoksa itiraz neye onu pek anlamadım. Ligde oynayan 10 tane yerliyi alalım diye de bir şey demedim. Lakin koçun kullanabileceği yerliler var bunu söylüyorum. Euroleague'de takım sayısı artacak, 2 takım daha eklenecek ve bu da fikstüre 4 maç daha eklenmesi demek. Daha zorlu ve daha yıpratıcı bir sezon olacağını öngörmek zor olmasa gerek.

Barış'ın yerine Berkan, Sinan'ın yerine Yiğit ve ekstradan bir yerli daha alsak 3 yerli eder. Çok abartılı bir sayı değil yani gidenleri hesaba katarsak. Kaldı ki, benim 3-4 deme nedenim de bu. Egehan'ı severim, forumdaki geçmiş mesajlarım duruyor. Ancak bu saate kadar olmadıysa, daha da olacağını sanmıyorum. Ben bir ışık göremiyorum artık, gören varsa tartışırız. Ergi'ye güvenip yerli rotasyonu mu planlanır allah aşkına? Koçun da onu düşünerek bir planlama yapacağını sanmıyorum.

Efes'in aldığı yerlileri başkası alsa ne olura gelince; Sertaç Galatasaray'da, Buğrahan Telekom'da, Metecan Beşiktaş'ta olsa belki bu takımlar yine şampiyonluk kazanamazlardı ama kaliteleri de şu ankinden bir tık daha iyi olurdu. Bu da ligin seyir zevkine katkı yapardı. Burada Fenerbahçe'yi konuştuğumuz için o kısma çok fazla girmiyorum. Ama bu tip oyuncu dönüşümlerine tek taraftan bakarsak zaten varmak istediğim noktada buluşmamız zor hale gelir.

Obradovic'in ilk yılındaki Fenerbahçe basketbol kültürüyle, süreç içinde yaşanan devrim ve kazanılan kimlik arasında dağlar kadar fark var. O zaman kadroya dahil edilenler başarısız oldu diye ne gerek var diyeceksek, Sekulic ve Jackson gibi adamları da almıştık. O zaman yabancı da almayalım. Böyle mantık olmaz. Ki zaten rakibimiz doğrudan Anadolu Efes konumunda olduğu için kadroda daha verimli kullanabileceğimiz yerli takviyeleri (özellikle BSL açısından) önem taşıyor.

Yanlış anlaşılmayı gidermek için not düşeyim;

Bu konuda çok yazdım, en azından beni tanıyanlar fikrimi iyi bilirler. Ben yabancı sınırlamasına karşı bir adamım. Bu sistemin hiçbir getirisi yok bence. Ancak adamlar böyle bir kural koymuş, bundan %90 şikayetçi herkes ama kimse çıkıp TBF'ye posta koyamıyor. Allah'ı var şimdi Ergin Ataman her fırsatta açık açık sallıyor. Obradovic de zaten fikrini söylemişti. Kalanlar karnından konuşuyor. Yani mevcut sistem bu, bunu gözönüne alarak o havuzdan alınacak en iyileri almak her şartta avantajdır. Zira bu federasyonun yarın tutup daha saçma bir sistem getirmeyeceğinin garantisi yok.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #646 : 04 Mart 2019, 07:28:15 »
Bir önceki mesajdaki, ''Transfere gerek yok.'' cümlesi üzerine yazdım. Transfer falan yapılmasın diyen yoksa itiraz neye onu pek anlamadım. Ligde oynayan 10 tane yerliyi alalım diye de bir şey demedim. Lakin koçun kullanabileceği yerliler var bunu söylüyorum. Euroleague'de takım sayısı artacak, 2 takım daha eklenecek ve bu da fikstüre 4 maç daha eklenmesi demek. Daha zorlu ve daha yıpratıcı bir sezon olacağını öngörmek zor olmasa gerek.

Barış'ın yerine Berkan, Sinan'ın yerine Yiğit ve ekstradan bir yerli daha alsak 3 yerli eder. Çok abartılı bir sayı değil yani gidenleri hesaba katarsak. Kaldı ki, benim 3-4 deme nedenim de bu. Egehan'ı severim, forumdaki geçmiş mesajlarım duruyor. Ancak bu saate kadar olmadıysa, daha da olacağını sanmıyorum. Ben bir ışık göremiyorum artık, gören varsa tartışırız. Ergi'ye güvenip yerli rotasyonu mu planlanır allah aşkına? Koçun da onu düşünerek bir planlama yapacağını sanmıyorum.

Efes'in aldığı yerlileri başkası alsa ne olura gelince; Sertaç Galatasaray'da, Buğrahan Telekom'da, Metecan Beşiktaş'ta olsa belki bu takımlar yine şampiyonluk kazanamazlardı ama kaliteleri de şu ankinden bir tık daha iyi olurdu. Bu da ligin seyir zevkine katkı yapardı. Burada Fenerbahçe'yi konuştuğumuz için o kısma çok fazla girmiyorum. Ama bu tip oyuncu dönüşümlerine tek taraftan bakarsak zaten varmak istediğim noktada buluşmamız zor hale gelir.

Obradovic'in ilk yılındaki Fenerbahçe basketbol kültürüyle, süreç içinde yaşanan devrim ve kazanılan kimlik arasında dağlar kadar fark var. O zaman kadroya dahil edilenler başarısız oldu diye ne gerek var diyeceksek, Sekulic ve Jackson gibi adamları da almıştık. O zaman yabancı da almayalım. Böyle mantık olmaz. Ki zaten rakibimiz doğrudan Anadolu Efes konumunda olduğu için kadroda daha verimli kullanabileceğimiz yerli takviyeleri (özellikle BSL açısından) önem taşıyor.

Bu konuda çok yazdım, en azından beni tanıyanlar fikrimi iyi bilirler. Ben yabancı sınırlamasına karşı bir adamım. Bu sistemin hiçbir getirisi yok bence. Ancak adamlar böyle bir kural koymuş, bundan %90 şikayetçi herkes ama kimse çıkıp TBF'ye posta koyamıyor. Allah'ı var şimdi Ergin Ataman her fırsatta açık açık sallıyor. Obradovic de zaten fikrini söylemişti. Kalanlar karnından konuşuyor. Yani mevcut sistem bu, bunu gözönüne alarak o havuzdan alınacak en iyileri almak her şartta avantajdır. Zira bu federasyonun yarın tutup daha saçma bir sistem getirmeyeceğinin garantisi yok.
  https://tr.eurosport.com/basketbol/turkiye-basketbol-ligi/2015-2016/ergin-ataman-fenerbahce-nin-kadrosunda-oynattigi-tek-turk-yok_sto5948661/story.shtml Abi şunu söyleyen adamın federasyona karşı yabancı sınırı konusunda samimi olduğunu düşünmüyorum maalesef. Herkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor. Obradovic dışında ilk geldiğinden beri  şu kuralın bir işe yaramadığını söyleyen yok. Transfer konusuna gelirsek   Ben 4 tane transfere gerek yok manasında yazmıştım o ilk mesajı yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Zaten sen de 1 ay önce fenerbahçenin gelecek sezon için anlaştığı 2 yerliyi yazacağım demiştin o mesaj aklımda olarak cevap yazmıştım.Neyse çok uzatmaylım hayırlı günler
« Son Düzenleme: 04 Mart 2019, 07:29:08 Gönderen: ata771 »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #647 : 04 Mart 2019, 07:38:30 »
  https://tr.eurosport.com/basketbol/turkiye-basketbol-ligi/2015-2016/ergin-ataman-fenerbahce-nin-kadrosunda-oynattigi-tek-turk-yok_sto5948661/story.shtml Abi şunu söyleyen adamın federasyona karşı yabancı sınırı konusunda samimi olduğunu düşünmüyorum maalesef. Herkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor. Obradovic dışında ilk geldiğinden beri  şu kuralın bir işe yaramadığını söyleyen yok. Transfer konusuna gelirsek   Ben 4 tane transfere gerek yok manasında yazmıştım o ilk mesajı yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Zaten sen de 1 ay önce fenerbahçenin gelecek sezon için anlaştığı 2 yerliyi yazacağım demiştin o mesaj aklımda olarak cevap yazmıştım.Neyse çok uzatmaylım hayırlı günler

İşine geldiği gibi konuştuğu konusunda %100 katılıyorum sana. Ataman'ın huyu bu zaten, benim demek istediğim işine geldiği gibi konuşsa da, en azından konuşuyor. Yani, ''Aman TBF bana cephe alır.'' kaygısı yok. Mesela konuştuğumuz başka koçlar var, adam TBF'yi topa tutuyor, 15 dakika sonra röportaja başlıyorsun bambaşka biri geliyor karşına.

Benim dediğim transferlere gelince, Tofaş'ta olan ikiliyi mevzu içinde ikimiz de yazdık zaten bir şekilde :D

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #648 : 04 Mart 2019, 07:39:57 »
Neyse çok uzatmaylım hayırlı günler

Forum tartışmak için var. Yazım tarzım sert gibi gelebilir, kırıcı olmuşsa kusura bakma, öyle bir niyetim yok yani.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #649 : 04 Mart 2019, 08:40:00 »
Maçı izlemedim, aklıma takılan bir şey var:Son hücumda üçlük denememiz gerekmez miydi?Maçın uzatmaya gitmesi riskti, belki de uzatmada ikili averajı verecektik.

Baskıdan çıkamadı Sloukas ve süre dolarken topu savurmak zorunda kaldı. Dolayısıyla molada çizilen oyunun ne olduğu bilinmiyor. Belki yine Sloukas'ın bire biridir. Bilmiyoruz ne olduğunu...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #650 : 04 Mart 2019, 09:32:56 »
Forum tartışmak için var. Yazım tarzım sert gibi gelebilir, kırıcı olmuşsa kusura bakma, öyle bir niyetim yok yani.
sıkıntı yok ya gayet normal bir durum forum içinde

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #651 : 04 Mart 2019, 09:49:14 »
Maçı izlemedim, aklıma takılan bir şey var:Son hücumda üçlük denememiz gerekmez miydi?Maçın uzatmaya gitmesi riskti, belki de uzatmada ikili averajı verecektik.
selam hoca
ben maçtaydım
sanırım Hakan abi de yazmış bir set oynamaya çalıştık ama istediğimizi yapamadık
kostas da 1 e 1 oynamak zorunda kaldı.
yenilgi üzücü can sıkıcı ama en azından ikili averajı vermedik
liderlik devam

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #652 : 04 Mart 2019, 09:51:42 »
Sinan geldiğinde bayram edenler vardı. Şiddetle karşı çıkmıştım. Bana göre yerli olmasından öte hiç bir özelliği olmayan bir adam.
Bugünkü maçın tek olumlu yanı ikili averajı vermemekti. Bunlarla yaptığımız 3 maçta hengisini kaybetsek diye konuşuyorduk ve bu maç en mantıklısıydı. Hele ki averajı koruyarak

Benim canımı sıkan adamlarla maçlarımız derbi havasında geçiyor ve skor 3-3 oldu.
seninle konuşmuştuk amk ne konuştuysak o oldu
aslında alacağımız maçtı ama son 4 dakikayı rezalet oynadık 3 top da içinden çıktı vs vs
bayağı sert bir maç oldu aslında maçın son 4 dakikasına kadar maçı alacaklarına hiç inanmadılar ama sinan da sağolsun 2 dakika oyuna girip tüm momentumun anasını sikti

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #653 : 04 Mart 2019, 10:01:50 »
seninle konuşmuştuk amk ne konuştuysak o oldu
aslında alacağımız maçtı ama son 4 dakikayı rezalet oynadık 3 top da içinden çıktı vs vs
bayağı sert bir maç oldu aslında maçın son 4 dakikasına kadar maçı alacaklarına hiç inanmadılar ama sinan da sağolsun 2 dakika oyuna girip tüm momentumun anasını sikti

Aynen, tek maç kaybetme senaryosunda olabilecek en zararsız senaryoydu. Anderson ibnesi çok ekstra çıktı.
Şu son toplarda Sloukas'a pek vermemek lazım topu. Geçen sene de çok yapmıştı bunu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #654 : 04 Mart 2019, 12:07:19 »
Aynen, tek maç kaybetme senaryosunda olabilecek en zararsız senaryoydu. Anderson ibnesi çok ekstra çıktı.
Şu son toplarda Sloukas'a pek vermemek lazım topu. Geçen sene de çok yapmıştı bunu.
Ya çok pisi pisine gitti öyle şutlar amk tam girerken içinden çıktı ki akıl almaz
anderson çok acayip soktu
en azından ikili vermedik ona seviniyorum

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #655 : 04 Mart 2019, 13:05:29 »
Bence ikili averaja kalmayacak zaten. İlla kaybeder Efes, hatta bir sonraki lig maçı bile olabilir (Telekom deplasmanı)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #656 : 04 Mart 2019, 13:51:39 »
Bence ikili averaja kalmayacak zaten. İlla kaybeder Efes, hatta bir sonraki lig maçı bile olabilir (Telekom deplasmanı)
Baba biz her türlü ihtimali düşünelim de :)
beşiktaş ksk telekom deplasmanları var. normalde 3 de 3 yaparlar ama euroelague maçları da lig maçlarının konsantrasyonunu etkileyebilir

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #657 : 06 Mart 2019, 09:44:16 »

Takıma yerli oyuncu katarken maliyetini ve oyuncunun beklentilerini takıma uyumunu da göz önüne almamız gerekir. Efes'in bu yıl takıma kattığı yerliler daha iyi kazanacakları için Efes'e geldiler. Açıkcası ligde takıma katkı sağlayabilir belki diye bir oyuncuya 400-500 bin euro verilmesine karşıyım. Seneye Tarık çok büyük bir kazanç olacak. Melih ve Ahmet zaten yerli oyuncular arasında elit bir seviyeye geldi.

Egehan için bu saate kadar bir şey olmadıysa diyorsunuz ama diğer yandan istediğiniz Berkan da aynı yaşta. 22 yaşındalar ikisi de. Şimdi Berkan Egehan'dan çok mu iyi. Birini gözden çıkartırken diğerini istemek çelişki olmuyor mu? Ergi'ye güvenerek yerli rotasyonu planlamak diyerek de biraz konuyu abartıyorsunuz. Ergi de yerli kadrosunun son halkalarından birisi neden olamasın. 22 yaşına geleni bu saatten sonra olmaz diyip gözden çıkartıyorsunuz ama diğer yandan 19 yaşındakini de küçümsüyorsunuz. Ne ara bu oyuncular kendilerini kanıtlayacaklar peki. 1 senelik fırsatları var sanırım gözünüzde. 19 yaşındaki bir potansiyeli yerli rotasyonunun beşinci altıncı öğesi olarak da bulunduramayacaksak alt yapıya masraf yapmanın ne anlamı var.

Efes'in bu yıl aldıkları geçmiş senelerde parlayan oyunculardı ve gördük ki herhangi bir etkileri faydaları yok. Ben orta sıra takımlarında 10-15 dakika oynayıp rol oyuncusu olmuş oyuncuların bizim elimizdekilerden daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Belki Barış'ın yerine bir tane alınabilir. Ona bile gerek olmayabilir Tarık'a bol bol süre veririz ligde.

Obradovic son dönemde euroligde süre alma ihtimali/potansiyeli olmayan yerli oyuncuyu takıma dahil etmiyor.

Bobby - Melih - Tarık - Egehan - Ahmet - Yerli 4 - Ergi ile gayet temiz bir yerli rotasyonumuz oluyor.  3 tanesi zaten mevkisinin en iyi yerlisi ( Bobby - Melih - Ahmet) . Ligin en iyi yerli rotasyonu net bir şekilde bizde. Efes'te kim var bunlara rakip olabilecek.

Son olarak avrupa'nın en iyi takımıyken ligi neden bu kadar önemsiyoruz. Ligde saha avantajı versek hatta tüm maçlarımızı Efes'in sahasıdna oynasak yine favori biz olmayacak mıyız? Tek unsur hakem faktörü olabilir ki onun önüne de vasat bir iki yerli takviyesiyle zaten geçemezsiniz. Tepeden halledilmesi gereken bir konu.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2019, 09:48:34 Gönderen: Cemalex »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #658 : 06 Mart 2019, 10:05:41 »
Takıma yerli oyuncu katarken maliyetini ve oyuncunun beklentilerini takıma uyumunu da göz önüne almamız gerekir. Efes'in bu yıl takıma kattığı yerliler daha iyi kazanacakları için Efes'e geldiler. Açıkcası ligde takıma katkı sağlayabilir belki diye bir oyuncuya 400-500 bin euro verilmesine karşıyım. Seneye Tarık çok büyük bir kazanç olacak. Melih ve Ahmet zaten yerli oyuncular arasında elit bir seviyeye geldi.

Egehan için bu saate kadar bir şey olmadıysa diyorsunuz ama diğer yandan istediğiniz Berkan da aynı yaşta. 22 yaşındalar ikisi de. Şimdi Berkan Egehan'dan çok mu iyi. Birini gözden çıkartırken diğerini istemek çelişki olmuyor mu? Ergi'ye güvenerek yerli rotasyonu planlamak diyerek de biraz konuyu abartıyorsunuz. Ergi de yerli kadrosunun son halkalarından birisi neden olamasın. 22 yaşına geleni bu saatten sonra olmaz diyip gözden çıkartıyorsunuz ama diğer yandan 19 yaşındakini de küçümsüyorsunuz. Ne ara bu oyuncular kendilerini kanıtlayacaklar peki. 1 senelik fırsatları var sanırım gözünüzde. 19 yaşındaki bir potansiyeli yerli rotasyonunun beşinci altıncı öğesi olarak da bulunduramayacaksak alt yapıya masraf yapmanın ne anlamı var.

Efes'in bu yıl aldıkları geçmiş senelerde parlayan oyunculardı ve gördük ki herhangi bir etkileri faydaları yok. Ben orta sıra takımlarında 10-15 dakika oynayıp rol oyuncusu olmuş oyuncuların bizim elimizdekilerden daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Belki Barış'ın yerine bir tane alınabilir. Ona bile gerek olmayabilir Tarık'a bol bol süre veririz ligde.

Obradovic son dönemde euroligde süre alma ihtimali/potansiyeli olmayan yerli oyuncuyu takıma dahil etmiyor.

Bobby - Melih - Tarık - Egehan - Ahmet - Yerli 4 - Ergi ile gayet temiz bir yerli rotasyonumuz oluyor.  3 tanesi zaten mevkisinin en iyi yerlisi ( Bobby - Melih - Ahmet) . Ligin en iyi yerli rotasyonu net bir şekilde bizde. Efes'te kim var bunlara rakip olabilecek.

Son olarak avrupa'nın en iyi takımıyken ligi neden bu kadar önemsiyoruz. Ligde saha avantajı versek hatta tüm maçlarımızı Efes'in sahasıdna oynasak yine favori biz olmayacak mıyız? Tek unsur hakem faktörü olabilir ki onun önüne de vasat bir iki yerli takviyesiyle zaten geçemezsiniz. Tepeden halledilmesi gereken bir konu.

Ben açıkçası attığım mesajda kendimi net ifade ettiğimi düşünüyordum lakin edememişim sanırım. Tekrara da girmek istemiyorum ama tekrara düşmek zorunda kalıyorum.

Berkan'ı benim çok istediğim falan yok. Obradovic'in beğendiği ve gelişimini takdir ettiği bir oyuncu olduğunu biliyorum. Kendisinin ismi de epeydir bizimle anılır halde. Ki Egehan'ın yerine onu alalım demedim, alacaksak zaten Barış'ın yerine yazdım.

Egehan daha çok yazdığım isimler arasında Yiğit'le eşleşebilecek bir oyuncu. Yiğit mi, Egehan mı dersek sanırım çoğunluk ve koçun da tercihi Yiğit olur. Kaldı ki, bilerek ya da bilmeyerek bazı cümlelerimi es geçiyorsunuz. Egehan'la ilgili şu forumda en olumlu mesajları atan ve ona çok güvenen bir adam olarak, bu saatten sonra beklentileri yüksek tutmamak lazım, olmayacak diyorsam, az çok benim de bildiğim ya da duyduğum şeyler olabilir. Her şeyi de açık açık ifade edemiyoruz burada. Sonuçta burayı ziyaretçi olarak okuyup, bir şeyler kapma ya da başka şeyler peşinde olan kişiler de var. Ama Egehan'ın beklentileri çok karşılayamadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Egehan belki daha küçük çaplı bir takımda, büyük bir etki yaratacak hale gelebilir. Bu saatten sonra olmaz lafı da Fenerbahçe için geçerli. Fenerbahçe'nin hedefleri ve beklentileri doğrultusunda konuşuyoruz sonuçta.

19 yaşındaki çocuğu küçümsediğim falan da yok. Ben kendi adıma, burayı özellikle belirtiyorum, şahsi olarak düşüncem Ergi'nin beklentilerin çok altında kalacağı yönünde. Ha umarım ben yanılırım, çocuk alır başını gider, yüzümüzü kara çıkarttı derim. Bundan da gocunacak bir adam değilim.

Yine ısrarla ve inatla gözden kaçırılan bir başka durum ise mevcut yabancı kuralıdır. O kadar not düşmeme rağmen sanki takıma yerlileri dolduralım, yabancılar olmasın, herkesi alalım dermişim gibi cevap verilmesi de garip. Bu federasyon yarın çıkar, 5'ten 4'e de çeker bu kuralı. Konuşulmayan şeyler mi sanıyorsunuz bu mevzuları. Hangimizin gücü yetecek o zaman bu kuralı değiştirmeye tekrar. Nereden ve nasıl güç aldığı belli bir federasyon var ortada. Şu mesajdan da bir mesaj alınır umarım. Ülke iklimi belli, bazı şeyleri ancak bu kadar açık yazabiliyoruz.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2019, 12:37:16 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #659 : 06 Mart 2019, 12:47:21 »
Eğer bu senede şampiyon olursak ambargomuzu yıkmak için yabancı kuralında bizim aleyhimize bir değişiklik olabileceğini düşünüyorum.