Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 178025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Türk Telekom - Fenerbahçe / BSL 2.Hafta (14.10.2018)
« Yanıtla #60 : 14 Ekim 2018, 16:10:04 »
Bizim gibi asist üzerinden oynayan bir takım ilk yarıda sadece 5 asistte kalırsa hâliyle 6 sayı geride kaldık. Hücumda hiç organize olamıyoruz, bol pas yapamıyoruz ve Sloukas'ı arıyoruz.

Reis nasıl çözüm bulacak bakalım.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #61 : 14 Ekim 2018, 16:13:01 »
2.periyot çok berbat oynadık aynı efes maçının 3.periyoduna benzer. Kısalarımız melih sinan ve guduric, sloukas da yokken facia durumda. Ennis güzel bi görüntü verdi ama yine cok cabuk faul problemine girdi. Sinan ve melihin eurolegue rotasyonuna girebileceklerini çok sanmıyorum ama guduric bu hali nolacak koç ne düşünüyo merak ediyorum...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #62 : 14 Ekim 2018, 17:08:07 »
Son periyota 4 kısa sürprizi ile başladı Obra ve pivotta da Lovern ile çıktı. Bu sürpriz, Telekom'u savunmada çok zorladı. Lovern'in blokları ve asist üzerinden oynamaya başlayınca motive olmuş Telekom'un direncini zorlanmadan kırdık. İlk yarı 5 asist yaparken 2.yarı 14 asist yaptık bu arada. Faktör budur.

İlk yarıyı 2 sayı ile kapıtıp 2.yarı coşan Kalinic, orta mesafe şutlarıyla Telekom savunmasının dengesini bozan Vesely ve 2.yarı takımı çok iyi yöneten Dixon kazanmamızı sağlayan oyuncular oldu.

KALINIC bence maçın adamı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #63 : 14 Ekim 2018, 17:10:19 »
Maçın adamı bence de Kalinic. Ama farkı yaratan her daim Vesely'nin parkede olduğu dakikalar... Lauvergne iki güzel blok yapmasına karşın, özellikle Vesely ile beraber değil iken savunmada çok aksıyor. Daha sezonun başı, umarım toparlar... Dixon'da ikinci devre katkı verdi.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #64 : 14 Ekim 2018, 17:12:26 »
2.yarı savunmada biraz vidaları sıkıp hücumda da hareketlenince maçın son 2-3dk sı kala maçı koparabildik. İlk yarı ve 2.yarı arasındaki en büyük fark ilk yarı sadece 5asist yaptık ve 8top kaybettik. 2.yarı ise 14asist yapıp 3top kaybettik. Vesely nin orta mesafeleri nowitzki gibiydi bugün de o yönüyle damga vurdu. Bobby ve kalinic de 2.yarının iyileriydi. Joffrey kötü oynadığı ilk yarı sonrası 2.yarı savunmada 2kritik blok yaptı. Çarşamba tekrar görüşmek üzere... 😁
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Türk Telekom 72-80 Fenerbahçe / BSL 2.Hafta
« Yanıtla #65 : 14 Ekim 2018, 17:18:55 »
Vesely şov devam ediyor:8/8 saha içi, 6 rib, 2 top çalma

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #66 : 14 Ekim 2018, 17:31:03 »
Canı gönülden tebrikler çocuklar!! Maçın yıldızı bence Dixon'dı. Oyuna girdiği dakikalarda sahaya ağırlığını koydu. Çok kritik işler yaptı. Sloukasın yokluğunda General rütbesinini omuzuna taktı
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2018, 17:31:36 Gönderen: mertnowitzki »
Son bir şarkı be...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : 14 Ekim 2018, 17:36:41 »
Çok güzel sert bir antrenman oldu. 15 dk vida sıkmak yeterli oldu.
Kaliniç muazzam şekilde oynamaya devam ediyor
JAN bildiğimiz gibi hep iyi
Guduriç bu maç iyiydi daha kararlı olmak zorunda çok güzel asistle yaptı
Dixon 3. Çeyrek girdi savunma rib ve sayı ile can verdi.
Ennis erken 4 faul aldı 8 1 1 oynadı
Melih de 10 sayı attı
Jofreyy maşallah at gibi çok kritik 2 blok yaptı.
Çarşamba kmhki maçında devam

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #68 : 14 Ekim 2018, 18:03:32 »
Koçun da maç sonu söylediği gibi: İki ayrı maç oynadık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #69 : 14 Ekim 2018, 19:33:15 »
Ennis sanırım ikinci yarı hiç girmedi, maçın kazanılmasındaki en önemli faktör de bence onun faul problemine girmesiydi. ısınamadım bu adama, zamanla ısınırım umarım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #70 : 14 Ekim 2018, 23:39:08 »
Ennis sanırım ikinci yarı hiç girmedi, maçın kazanılmasındaki en önemli faktör de bence onun faul problemine girmesiydi. ısınamadım bu adama, zamanla ısınırım umarım.

O ikinci periyot kenara geldikten sonra 5 sayı önde olduğumuz maçta 6 sayı geriye düştük.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #71 : 15 Ekim 2018, 00:53:47 »
Ennis gayet derli toplu oynuyor sevdim tarzını. Şutu öyle rezalet yerlerde falan değil önemli olan istikrar tutturması. Guduric bitmiş maçın son anında bile top kaybı yapmayı başardı helal valla. Çok kötü bir görüntü sergiliyor. Umarım Kalinic gibi olur o da Top8 sonrası form tutar ama şu an Gerçekten çok kötü durumda

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #72 : 15 Ekim 2018, 01:11:14 »
Aydın Örs'ü çok özledim ben ya, şöle bi maçta onurlandırsak, Obra ile bir araya gelseler bi sohbetli program filan olsa.
Onla olan şampiyonluğumuz kadar hayatta daha bir şeye sevinmedim, EL şampiyonluğu dahil. İçimde çok patladı gönderilmesi.
Takım iyi ,merak edecek bişi yok, 2 numara çıkaramazsak alırız gibi geliyor bana Çin'den filan.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #73 : 15 Ekim 2018, 08:40:38 »
Ennis gayet derli toplu oynuyor sevdim tarzını. Şutu öyle rezalet yerlerde falan değil önemli olan istikrar tutturması. Guduric bitmiş maçın son anında bile top kaybı yapmayı başardı helal valla. Çok kötü bir görüntü sergiliyor. Umarım Kalinic gibi olur o da Top8 sonrası form tutar ama şu an Gerçekten çok kötü durumda
Dünkü maçta mı guduriç bitmiş?
Önyargı kötü birşey gerçekten

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #74 : 15 Ekim 2018, 08:41:15 »
Aydın Örs'ü çok özledim ben ya, şöle bi maçta onurlandırsak, Obra ile bir araya gelseler bi sohbetli program filan olsa.
Onla olan şampiyonluğumuz kadar hayatta daha bir şeye sevinmedim, EL şampiyonluğu dahil. İçimde çok patladı gönderilmesi.
Takım iyi ,merak edecek bişi yok, 2 numara çıkaramazsak alırız gibi geliyor bana Çin'den filan.
Hoca bir daha çinden oyuncu almaz ya bence