Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 178763 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
5.5 handikapla favoriyiz.
Green ve Guduric dedim.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Bakalım Efes hangi 4 yabancıyı kesecek?Muhtemelen Motum, Pleis, Bobua ve Anderson kesik yer.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Oğlumla birlikte maçta olacağız,  inşallah güzel bir oyun ve galibiyet görürüz.
Ama maçın kolay geçmesini beklemiyorum.Son maçlarda bize kaybettiler, bu maçta bu seriye son vermek için asılacaklardır.
Kazanırsak ligi lider bitirmeyi neredeyse garantileriz.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Efesin yabancı tercihleri maçın şeklini belirleyecek bence.  Ergin asılacaktır maça . Kaybedeceksek bile 7 sayı üstü yenilmemek lazım

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Efesin yabancı tercihleri maçın şeklini belirleyecek bence.  Ergin asılacaktır maça . Kaybedeceksek bile 7 sayı üstü yenilmemek lazım

Elbette asilacaktir ... ama mesele hakemler, tam bu noktalarda cok Efesci oluyorlar....

Onun disinda Barcelona maci oncesi olmasi onlar icinde zor. Keza final 4 icin en onemli maclari Barcelona maci.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Bugun bende oglumu alip maca gidiyorum.Umarim guzel bir haftasonu maci izleriz.Kazanacagimiza suphem yok

Çevrimdışı ata771

• Üye
Guduric ve green dışarıda kalmış. Doğuş balbay köpek gibi baskı yapacaktır. Hakemlerin ne kadar müsade edeceği muamma bokunu çıkartırlarsa sertliğin bizim oyun bozulabilir kısmen.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Efes de bobua simon pleiss ve motum dışarıda kalmış. Türklerden ekstra katkı almalarını engellemek lazım

Çevrimdışı ata771

• Üye
Hakemler 4 kere falan hücum faul çaldı 3 ü yanlış. Efes vurdulu kırdılı oynuyor düdük yok.

Çevrimdışı ata771

• Üye
11 top kaybı yapıp ilk yarıyı berabere bitirmek önemli. Çok gereksiz top kayıpları yapıyoruz bir çözüm bulmak lazım

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
bu hakem yönetimine rağmen 31-31 bitti ilk yarı. hücumda her temasa hücum faul çaldılar resmen

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Şut ritminde de -top kayıpları ve Efes'in baskısı sebebiyle- istikrar bulamadık. Kalinic'den şut katkısı alsak denge değişecek.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
hakemler bokunu çıkarttı artık

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kalinic'ten nihayet bir tane bile olsa üçlük katkısı gelince rahatlayıverdik ama Dixon 3. periyotun son dakikasında sağ dip köşeden iki tane bomboş üçlük kaçırdı. Umarım aramayız...

Çevrimdışı ata771

• Üye
O kadar çok basit hata yapıyoruz ki yakışmıyor cidden. Sertaç şanlı oynuyor hiç değerlendirmiyoruz