Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 179186 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Ynt: Fenerbahçe Beko - Tofaş | Play-off Yarı Final 2.Maç
« Yanıtla #900 : 03 Haziran 2019, 21:53:40 »
Macı trt spor verecekmiş.
trt spor değil TıRT Spor
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #901 : 03 Haziran 2019, 22:46:22 »
16-0 seri yedik.Obradovic maçın sonunda rezalet bir yönetim sergiledi.
Rezil bir maç sonu,rezil.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #902 : 03 Haziran 2019, 22:51:12 »
Utanıyorum. Bu kadar utanmamistim bu takımdan. Fenerbahçe basketbol takımı herhangi bir takıma herhangi bir seviyede son çeyrekte üstelik evinde 16-0 seri veremez.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #903 : 03 Haziran 2019, 22:53:11 »
16-0 seri yedik.Obradovic maçın sonunda rezalet bir yönetim sergiledi.
Rezil bir maç sonu,rezil.

Obradovic yönetim falan yapmadı. Kendi hatalarını kendileri temizlesinler diye Sinan, Egehan vs. oyunda tuttu son ana kadar. Baktı yapamıyorlar, çekti fişi bitirdi işi.

Sinan 1.5 sezon yattı, kontrat zamanı gelince başladı oynamaya. Sevdiğim bir oyuncuydu, ama aldığı paraya göre katkısı minimal.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #904 : 03 Haziran 2019, 23:02:05 »
Kim oynarsa oynasın 0-16'lık seri yemenin açıklaması olamaz. Ahmet'in ciddi bir şekilde uyarılması şart. Egehan için ise bence daha fazla zorlamanın anlamı yok çünkü daha üst seviyelere çıkamayacağı belli. Ayrıca kesinlikle Barış'ın yerine Berkan'ı almak lazım.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #905 : 03 Haziran 2019, 23:05:21 »
Obradovic yönetim falan yapmadı. Kendi hatalarını kendileri temizlesinler diye Sinan, Egehan vs. oyunda tuttu son ana kadar. Baktı yapamıyorlar, çekti fişi bitirdi işi.

Sinan 1.5 sezon yattı, kontrat zamanı gelince başladı oynamaya. Sevdiğim bir oyuncuydu, ama aldığı paraya göre katkısı minimal.
Egehan ve Ahmet ikilisini aynı anda görünce sinirden çıldırdım o anda.
Sinan konusunda ise size katılıyorum.Katkısı son haftalar dışında neredeyse hiç yoktu.

Bence Obradovic yönetmek dahi istemedi o son 5 dakikayı ancak hamle yapması gerekiyordu.Ayrıca kendi pisliklerini kendileri temizlesinler diye bir mantık olamaz.Bu bir Play-off karşılaşması ve bir mağlubiyet tüm ivmeyi tersine çevirebilirdi.
Kaldı ki tüm ivmeyi zaten son dakikalarda onlara verdik sayılır.Bursa'da psikolojik olarak yıkık bir takım yerine saçma sapan özgüven yüklemiş bir takımla oynayacağız.Kendi kendimize işimizi zorlaştırdık.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #906 : 03 Haziran 2019, 23:40:42 »
Ne diyim gözünü açar açmaz Avrupa şampiyonluğu görülünce böyle yorumlar yapılabiliyor demek ki... Velev ki sahadaki oyuncular berbat, kenar yönetim berbat, her şey berbat. Salon ne alemde ben de onu sorayım. Cevabını da vereyim BOŞ... Boş salona oynayan takım kim? Öyle ya da böyle  final foura kalmış, Türkiye liginin de en büyük iki favorisinden birisi. Kimse bayram seyran demesin, futbol takımı şampiyonluğa oynasa bayram falan demeden dolar stad, bir o kadar adam da dışarıda kalır. Artık öyle lükslerimiz var ki Avrupa'da şampiyon olamayan takım kesmiyor bizi. Müessese takımlarının at oynattığı, anamızı ağlattığı 90'lar ve 2000'lerin ilk yarısı unutuldu ya da hiç yaşanmadığı için bilinmiyor. BEN DE SALONU DOLDURMAYAN TARAFTARDAN UTANIYORUM KEZA BU TAKIM KÖTÜ ALIŞTIRDI, BUGÜNE KADAR YAPTIKLARINI KOLAY GÖSTERDİ MİLLETE...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko 68-64 Tofaş | Play-off Yarı Final 2.Maç
« Yanıtla #907 : 03 Haziran 2019, 23:41:12 »
Maçın yıldızı adaylarına kimi yazacağımı bilemedim.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #908 : 04 Haziran 2019, 00:06:19 »
Salondaydım, ilk maça nazaran çok sıkıcı bir maç oldu.Son 2 maç kusursuz oynamıştık, bu maçın da son 5 dakikasına 18 sayı önde girip fişi çekmiştik aslında ama taraftardaki maçı kazandık havası sahaya da yansıyınca fark hiç beklenmedik şekilde eridi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Tofaş 71-76 Fenerbahçe Beko | Play-off Yarı Final 3.Maç
« Yanıtla #909 : 04 Haziran 2019, 00:19:36 »
Perşembe, 19.00
Bunlarla yaptığımız son 14 maçın 13'ünü kazandık.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2019, 20:56:20 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #910 : 04 Haziran 2019, 01:03:31 »
Ne diyim gözünü açar açmaz Avrupa şampiyonluğu görülünce böyle yorumlar yapılabiliyor demek ki... Velev ki sahadaki oyuncular berbat, kenar yönetim berbat, her şey berbat. Salon ne alemde ben de onu sorayım. Cevabını da vereyim BOŞ... Boş salona oynayan takım kim? Öyle ya da böyle  final foura kalmış, Türkiye liginin de en büyük iki favorisinden birisi. Kimse bayram seyran demesin, futbol takımı şampiyonluğa oynasa bayram falan demeden dolar stad, bir o kadar adam da dışarıda kalır. Artık öyle lükslerimiz var ki Avrupa'da şampiyon olamayan takım kesmiyor bizi. Müessese takımlarının at oynattığı, anamızı ağlattığı 90'lar ve 2000'lerin ilk yarısı unutuldu ya da hiç yaşanmadığı için bilinmiyor. BEN DE SALONU DOLDURMAYAN TARAFTARDAN UTANIYORUM KEZA BU TAKIM KÖTÜ ALIŞTIRDI, BUGÜNE KADAR YAPTIKLARINI KOLAY GÖSTERDİ MİLLETE...
O zaman o kadar yüksek fiyat çekmesinler tırt bi Tofaş maçına da herkes gitsin. Millette para yok para. Parası olan gidiyor onlar da oturuyor elit elit. Kimse kusura bakmasın millet 9 günlük tatilde bile burada. Para yok ki. Eskiden Bayramda İstanbul bomboş olurdu.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #911 : 04 Haziran 2019, 01:04:52 »
Ben mesela Efes serisine saklıyorum o Maçlara gidicem bütçemi ona göre ayarladım

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #912 : 04 Haziran 2019, 01:13:59 »

Bir takım 5 yıl üst üste F4 yapabiliyorsa büyük bir takımdır ve taraftarı da beklentilerini ona göre ayarlayabilir. Bu eskiye duyulan özlem ve romantizm en ufak bir başarısızlık ve mağlubiyette bile sürekli gündeme geliyor bitmiyor ya bir türlü. Hadi birkaç yıl devam eder anlarım..

Ben büyük bir takımin taraftarı olarak büyük beklentiler ile maçları izlyorum. 2005 öncesini hatırlamıyorum. Ve gram umrumda değil. Bugün bu seviyeye geldiysek demek ki o başarısızlık dönemlerinden dersler çıkarmısiz iyi yoldayız.

Her mağlubiyet sonrası olsun 90 larda kötüydük diye kendimi avutamayacagim.

Ben maçta olsam da seyirci konusunda haklısınız.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #913 : 04 Haziran 2019, 01:40:33 »
Bir takım 5 yıl üst üste F4 yapabiliyorsa büyük bir takımdır ve taraftarı da beklentilerini ona göre ayarlayabilir. Bu eskiye duyulan özlem ve romantizm en ufak bir başarısızlık ve mağlubiyette bile sürekli gündeme geliyor bitmiyor ya bir türlü. Hadi birkaç yıl devam eder anlarım..

Ben büyük bir takımin taraftarı olarak büyük beklentiler ile maçları izlyorum. 2005 öncesini hatırlamıyorum. Ve gram umrumda değil. Bugün bu seviyeye geldiysek demek ki o başarısızlık dönemlerinden dersler çıkarmısiz iyi yoldayız.

Her mağlubiyet sonrası olsun 90 larda kötüydük diye kendimi avutamayacagim.

Ben maçta olsam da seyirci konusunda haklısınız.

Dostum şöyle bir sıkıntı var yalnız, takım mağlup değil. Kazandı bugünkü maçı. Keza mağlup geldi diyelim, benim de gram değişmez fikirlerim. 2005 öncesi de kilogramlarca, tonlarca umrumda. Kolay gelinmedi bu noktalara. Kızarsın, sitem edersin, eleştirirsin de utanmak nedir onu anlayamıyorum ben de. He bu senin bireysel hakkın, utanamazsın diye bir söylemim yok. Utanmak sonuna kadar hakkın, bireysel özgürlük var. Yalnız birilerinin utandığı takım ile birileri gurur duyuyor ise orada normal olmayan bir şeyler vardır. Saygılar...

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #914 : 04 Haziran 2019, 08:11:04 »
Öncelikle herkesin ramazan bayramını kutluyorum.  İsteyen tabiki utanabilir ama ben 5 yıllık resmin tamamına bakıyorum ve Bu takımla gurur duyuyorum. Duymaya da devam edeceğim. Obra reis enin de sonunda bir gün gidecek, o gittiği zaman bugünlerin değerini daha iyi anlayacağız. Bakınız paonun durumu.