Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Kadınlar Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 47903 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Şampiyon olmamız durumunda 14. defa bunu başarıp, genel şampiyonluk sayısında Galatasaray'ın önüne geçeceğimiz sezon... Kulübümüze hayırlı olsun.
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2019, 13:22:33 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı dwdark

• Üye
  • Yer: İstanbul
BİLGİ | Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi‘nin yayın hakları Tivibu‘ya geçti.

Çevrimdışı dwdark

• Üye
Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, KBL kura çekim toplantısının açılış konuşmasını yaparken takım sayısının azaltılma kararı alındığını açıkladı.

Akgün'ün açıklamasına göre KBL 2020-21 sezonundan itibaren 12 takımla oynanacak. Akgün bu karara gerekçe olarak Avrupa Kupaları nedeniyle takvimdeki yoğunluğu gösterdi.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Yayıncı kuruluş maçı evde hasta varmış gibi anlatıyor.
Sessiz, sakin, üzgün..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Bu maç ölçü değil ama ben Hartley'i beğendim.
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
Hartley rahat adam gecip catır catır 2 lik 3 luk sokuyor.Ben Ozge nin yaptıgı baskıyı da begendim.Tilbe,Tugce ve Cora begenmedigim isimler oldu.
Cora dagınık oynuyor.Tugce arada rib. dısında katkısı yok.Tilbe de savunma yok, pota altı yok sadece 3 luk sallıyor.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Hartley rahat adam gecip catır catır 2 lik 3 luk sokuyor.Ben Ozge nin yaptıgı baskıyı da begendim.Tilbe,Tugce ve Cora begenmedigim isimler oldu.
Cora dagınık oynuyor.Tugce arada rib. dısında katkısı yok.Tilbe de savunma yok, pota altı yok sadece 3 luk sallıyor.

Aslında 3 oyuncuda yerli olmasından dolayı iyi.
Burda önce dikkatimi çeken Y.D.Ü. den bir oyuncu bile almamamız veya almaya bile teşebbüs etmememiz.Bahar,Cansu,Olcay,McBride hemen kapıldı.Quanitra devşirme nedeniyle neden alınmaz onuda anlamıyorum.
Tuğçe bu sene iyi değil sanki gerilemiş gibi,Milli takımdada pek kullanılamadı.Ribauntlar haricinde hem savunmada hemde üçlük konusunda alt yapısı var.Kullanmaması kendine güvenmemesinin nedeni araştırırmalı.Ben yinede dezavantatlarına rağmen Cora,Tuğçe ve Tilbeden bir çırpıda vazgeçmem.Gerekirse hoca ekstra çalıştırmalı.Eksikleri gösterilmeli.En iyi hoca elindekileri iyi kullanandır.Yabancı sınırlaması olan bir ligde işe yararlar.
Bu takıma skorer bir oyuncu şart yoksa 47 sayı gibi komik durumlara düşeriz.Keşke Sottana'yla bu sene devam etmeseydik.Birbirine benzer çok oyuncumuz oldu.Angel gibi,Ben Alkader gibi,McBride gibi,Cappy gibi oyunu her an değiştirecek oyuncumuz uzun süredir yok.

hmetin

• Ziyaretçi
Aslında 3 oyuncuda yerli olmasından dolayı iyi.
Burda önce dikkatimi çeken Y.D.Ü. den bir oyuncu bile almamamız veya almaya bile teşebbüs etmememiz.Bahar,Cansu,Olcay,McBride hemen kapıldı.Quanitra devşirme nedeniyle neden alınmaz onuda anlamıyorum.
Tuğçe bu sene iyi değil sanki gerilemiş gibi,Milli takımdada pek kullanılamadı.Ribauntlar haricinde hem savunmada hemde üçlük konusunda alt yapısı var.Kullanmaması kendine güvenmemesinin nedeni araştırırmalı.Ben yinede dezavantatlarına rağmen Cora,Tuğçe ve Tilbeden bir çırpıda vazgeçmem.Gerekirse hoca ekstra çalıştırmalı.Eksikleri gösterilmeli.En iyi hoca elindekileri iyi kullanandır.Yabancı sınırlaması olan bir ligde işe yararlar.
Bu takıma skorer bir oyuncu şart yoksa 47 sayı gibi komik durumlara düşeriz.Keşke Sottana'yla bu sene devam etmeseydik.Birbirine benzer çok oyuncumuz oldu.Angel gibi,Ben Alkader gibi,McBride gibi,Cappy gibi oyunu her an değiştirecek oyuncumuz uzun süredir yok.

Hocam ben bu oyuncular neden alındı demiyorum.Neden istenen katkıları vermiyorlar ona kızıyorum.Tilbe uzun potal altına git, sırtına rakibi al potaya gotur, savunmada rakibi tut isin kolayına kacıp 3 luk sallama, Tugce Canıtez ABD de odul aldı 5 yıldır bekliyoruz cok buyuk umtularımız var ama o istedigimiz katkıyı alamıyoruz.Cora'nın macta muhtesem 2 asisti var.Penetre etmesi de cok guzel ama cok dagınık ve zaman zaman cok zorluyor, asırı sahsi oynuyor.Dozajında yap her isi...

Cansu,Olcay'ı hicbir yonetim kolay kolay almaz.Neden alınmıyorlar da kendi adıma demem.Bahar da GS lı ısrarla,inatla bize gelmiyor.

Sottana konusunda gecen sene belli bir katkı verdi.Butce de dusuk 2-3 yıldır hoca aynı kadro ile devam edelim dedi.Vaughn da aynı sekildedir.Hartley Fransa pasapotunu aldı takıma girdi.Gecen senenin sayı kralı ve is yapacagını da gosterdi.Stokes da muhtelemelen paspaortu alınca o da girecek.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Hartley Birsel Özge Plum Pelin Ayşe Sottana..
Gereksiz şişkinlik var.

Plum Sottana yı (hatta keşke Kia yı da) gönderip bir uzun ve bir skorer ile çok daha iyi takım oluruz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Hartley Birsel Özge Plum Pelin Ayşe Sottana..
Gereksiz şişkinlik var.

Plum Sottana yı (hatta keşke Kia yı da) gönderip bir uzun ve bir skorer ile çok daha iyi takım oluruz.
Aynen  ama takımlar neye göre yapılıyor gerçekten anlamıyorum Erkek takımındada eksikler var bence gidenlerin yeri dolmadı ama şıkısınca biri çıkıyor arka arkaya 2 üçlük durum değişiyor bu takımda bu yok.Ama Hatay'da en kritik zamanda Cansu,Ben Alkader çıktı tak tak tak.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Ilk yarıda 34 sayı attık Adana'ya. 13 sayı Vaughn'dan, 10 sayı Vera ' dan. Kisalar etkisiz. Inşallah skorer bir 2-3 numara abd'li alırız.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Ilk yarıda 34 sayı attık Adana'ya. 13 sayı Vaughn'dan, 10 sayı Vera ' dan. Kisalar etkisiz. Inşallah skorer bir 2-3 numara abd'li alırız.

Hatay maçındaki 47 sayı Eroru vermişti ama dinleyen yok bizden başka gören yok
Sottana'yla neden devam ediyoruz hala anlıyamıyorum.
Y.D.Ü. bizim üstümüzdende olsa güzel takım kurmuştu. Takımı dağıttılar bir oyuncu bile almadık.Bahar Galatasaray'lı bize gelmez deniyor BJK'ye gitti sanıyorum.Ben olsam iyi veya kötü Kia,Plum,Sottana,Esra'yı yollardım.Bir devşirme şart,İyi bir uzun Şart,Bahar,Vandersloot tarzında oyun kurucu birde McBride,Ben Alkader gibi bir skorerle bu ligi götürürdüm
Zaten Futbol seyredemez olduk şimdi bunlaramı kafayı takalım

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bizi yenen adana bugün çukurovadan 52 sayı fark yedi. Milletin 50 sayı fark attığı takıma yenildik.

Şu voleybol, basketbol ve futbola bakıyorum da Ali Koç'a her gün daha fazla kızıyorum. Tüm şubelerin içine etti resmen.
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2018, 15:55:41 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı fbismail

• Üye
Bizi yenen adana bugün çukurovadan 52 sayı fark yedi. Milletin 50 sayı fark attığı takıma yenildik.

Şu voleybol, basketbol ve futbola bakıyorum da Ali Koç'a her gün daha fazla kızıyorum. Tüm şubelerin içine etti resmen.

Bence doğru ama eksik bir bilgi. Fenerbahçe kulübünde erkek basketbol dışında tüm şubelerin çoktan içine edildi.

Bayan basketbol şubesinde Taurasi olayından sonra (2010 yılındaki efsane kadro sadece 6 ay birlikte oynadı. Turgay Atasü hiçbir zaman unutulmayacaksın.) kurulan kadrolar hep kötüydü. Angel bizi 3 sene civarı başarıya ulaştırdı ama yanına düzgün birkaç isim daha alınmadı. İyi uzunlar alında ama kısalar berbattı. Gelen antrenörler bizi sinir etmekten başka bir şeye yaramadı.

Erkek voleybola sadece 2010 yılında Marshall ve İvan transferleri ile top class seviyesinde oyuncu alındı. Bu şubeye kulübün bakışı ligi ilk 3-4 arasında bitirsin yeter.

Bayan voleybolda gördüğümüz son efsane kadro şampiyonlar ligini aldığımız sene kuruldu. Sonraki senelerde de iyi kadrolar kuruldu ama hiçbir zaman 1 numaralı kadro bizde değildi. Erol Karabıyık ligde çok iyi kadrolar kurduğumuz her sene saçma sapan kurallar getirdi. Yok 2+1 yabancı sınırı, yok playoff elemesi tek maç olacak. Playoff maçında Seda sakatlanınca Vakıfbank'a elendik ve şampiyonlar ligini aldığımız sene Cev Cup'a gittik.

Futbolda 2010 yazından sonra hangi transfer dönemini düzgün geçirdik ki. Son 9 senede Daum ve Ersun dışında hangi antrenör bize istediğimiz futbolu oynatabildi. 2015 yazında Ülker'den gelen 100 milyon dolar (10 yıllık isim geliri) 2 ayda bitirildi. Çöp oyunculara 3-4 milyondan aşağı maaş verilmedi.

Erkek basketbolda Obradovic sayesinde iyi gidiyoruz. Obradovic 2 sene daha önce gelecekti ama 2,5 milyon euro maaş istedi diye gelmedi. Aziz Yıldırım televizyona çıkıp "Fenerbahçe kulübünün 1 numaralı branşı futboldur. Basketbol takımının antrenörü futbol takımının antrenöründen daha fazla maaş alamaz." dedi. Bu kişi de efsane antrenörümüz Aykut Kocaman'dı.

Kulüp futbol dışındaki branşlara bu kadar para ayırarak bu borçları bitiremez. Bence önümüzü görene kadar bu branşlar hakkında bazı kararlar alabiliriz. Sonuçta ne kadar para ayırırsak ayıralım; bayan voleybolda vakıf ve eczacıbaşı, erkek voleybolda halkbank ve arkas, bayan basketbolda YDU (kapandı ama yeni birisi çıkar yakında) gibi takımlarla bütçe olarak yarışamayız.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Burasi turkiye gs ve bjk de Ali Koc gibi bir baskan yok ve olmayacak ama ne bizim nede bu kuluplerin batmasina izin verilmez bu ancak turkiye batarsa olur aksini iddia edebilecek kimse yoktur herhalde.

Kulup imkanlari kullaniliyorsa oncelik futbol sonra erkek basketbolda ki su an yasadigimiz durum da bu zaten

Diger branslar icinse kuvvetli bir sponsor yada fenerbahceli bir is adami bulmak olay. Tabiki sube yoneticileri de elden gecirilmeli ama bu surede herkesin hak verecegi gibi Ali Kocun boyle bir onceliginin olmamasi gayet normal.

Baskanin insallah erkek basketbolun kuculmesine izin vermez ve sponsor bulur. insallah bu sene de eurolig kupasini alarak yakin zamani da yatirimin dusmemesi adina garantiye alacagiz

Dun bahsedilen uye ve bagis kampanyalarinin sonuclarini ise buyuk bir merakla bekliyorum

Ayrica dogus ve ulker grubunun hem kamuoyunda duyuldugu kadariyla islerinin yolunda gitmemesi hem de eski baskanla aralarinin iyi olmasi sponsor olmalarini engellemis olabilir. Bazi insanlar ise Koc ulkenin en buyuk grubu fenerbahcenin yukunu tek basina sirtlanir yada sirtlansin diyede dusun mus olabilir

Ayrica ulkenin yasadigi ekonomik durum ve develuasyon en buyuk sebep mevcut duruma

« Son Düzenleme: 28 Ekim 2018, 16:56:48 Gönderen: Kevin Rankin »