Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Kadınlar Türkiye Kupası / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 11913 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu sezon kupa koleksiyonuna bir halka daha eklenmesini umarak...
« Son Düzenleme: 01 Mart 2019, 16:45:38 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Çukurova-Beşiktaş / Botaş-Ormanspor
Hatay-Mersin / Fenerbahçe-Galatasaray

27 Şubat, Şanlıurfa

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Türkiye Kupası bugün başlıyormuş ve çeyrek final eşleşmesini Galatasaray ile oynuyormuşuz.
Ona da kaybetmesinler de...
Kupa beklentim filan yok.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Fenerbahçe 41-26 Galatasaray ilk yarı skoru
Skor dağılımımız: Tuğçe 11, Verameyenka 9, Kelsey 7, Kia 5, Cecilia 4, Ayşe 3, Birsel 2.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 21:05:04 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Türkiye Kupası bugün başlıyormuş ve çeyrek final eşleşmesini Galatasaray ile oynuyormuşuz.
Ona da kaybetmesinler de...
Kupa beklentim filan yok.

Aynen Galatasaray'ı yenip ve finale kadar gidelimde Çukurova karşısında kadromuzun gücü yettiğince
Sottana,Stokes,Zandalasini,Kia hatta Hartley yi devre arası verip Mc.Bride,Ben Abdalkader,Ndour,Vandersloot,Sanders ayarında oyuncularla takviye yapsak bizi kimse tutamazdı.
Ben Abdalkader'e ne oldu bilen varmı?Sakatmı?Transfermi oldu?Hatay alıyor biz alamıyoruz ya.Bir oyuncu çok iyiyken almıyoruz sonra Dabovic gibi Zandalasini gibi form düşünce alıyoruz bize gelen sayı atamaz oluyor.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
20-4 ile başladığımız maçta 3. çeyreğin başında farkı 22 sayıya çıkararak çok rahat bir galibiyetle yarı finale yükseldik. Işıl Alben 31 dakika süre alıp 0 sayı, 1 asist, 1 top çalma ile oynadı.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
MAÇ SONUCU :Fenerbahçe:71-Gs:56
 (20/8;21/18;14/16;16/14)
Yarı finalde rakip en son maçta yenildiğimiz Mersin BŞB
Skor dağılımımız: Tuğçe 13, Ayşe 12, Cecilia 11, Kelsey 10, Verameyenka 9, Kia 9, Tilbe 3, Özge 2, Birsel 2.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Galatasaray'la yaptığımız son 16 maçın 15'ini kazanmış olduk.

Hatay, Mersin karşısında 13 sayıdan gelip son 45 saniyeye 2 sayıönde girdi ama kazanamadı.Mersin yerine Hatay'ı tercih ederdim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Diğer Takımlar topiğine yazdım ama... Bugün Mersin'i yenersek, finaldeki rakip BOTAŞ...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, hafta sonu ligde 93 sayı yediği Mersin'i, birkaç gün sonra Kupa Yarı Finalinde sadece 36 sayıda tutarak, 60-36 yenmiş.

Şu kadın basketbolu cidden ne tuhaf... Birkaç gün önce 93 yediğin takımı 36'da tutabilmek... Bunun basketbol bilgisiyle izahı yok.

Final Cumartesi günü saat 15:00'da BOTAŞ ile... Kazanırsak, bu sezon hem Erkekler, hem Kadınlar da Türkiye Kupasına ambargo koymuş olacağız ve kadın basketbolunda Türkiye Kupası sayısında Galatasaray'ın önüne geçeceğiz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
İlk 23 dakika skoru 24-26
Sonraki 13 dakika skoru:30-4

31 resmi maçtır kazanan Çukurova'nın elenmesi de ayrıca güzel oldu.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
İlk yarısını izleyebildim.İki takımda skor yapma noktasında çok tutuktular.
İnşallah kupayı alırız.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
YDÜ neyse de Hatay'a çok kupa verdik. Şimdi umarım Botaş'a da vermeyiz. Çukurova'nın geçen seneki YDÜ kadar potansiyelli olduğunu hiç bir zaman düşünmedim ve biz geçen sene YDÜ'yü finalde çok rahat geçmiştik. Tabi yabancı oyuncuların katkısı açısından onların yabancıları sezonun geri kalanında daha dominant bir oyun oynadı. Bizimkilerde Plum ve Vera hariç istikrar yok.

Kupa kupadır. Gs'yi kupa sayısında geçmek açısından da önemli.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Diğer Takımlar topiğine yazdım ama... Bugün Mersin'i yenersek, finaldeki rakip BOTAŞ...
Bilmiyorum Yanlış karşılanırmı ama ben Botaş'ın çıkmasına sevindim.O maçı(yani Botaş-Çukurova maçını) seyredemedim.Finale çıkarsak Rakibimiz Çukurova olur diye  düşünüyordum.
Mersin Maçının da bukadar kolay geçeceğini düşünmemiştim.Sadece V.Garnier'e Rakibiniz sizi ligde yenen Mersin dediğinde suratındaki anlamlı ve Takımına güven duyan sırıtmasından bu maç başka olacak dedim.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2019, 16:00:47 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
YDÜ neyse de Hatay'a çok kupa verdik. Şimdi umarım Botaş'a da vermeyiz. Çukurova'nın geçen seneki YDÜ kadar potansiyelli olduğunu hiç bir zaman düşünmedim ve biz geçen sene YDÜ'yü finalde çok rahat geçmiştik. Tabi yabancı oyuncuların katkısı açısından onların yabancıları sezonun geri kalanında daha dominant bir oyun oynadı. Bizimkilerde Plum ve Vera hariç istikrar yok.

Kupa kupadır. Gs'yi kupa sayısında geçmek açısından da önemli.
Bu görüşüne ve yorumlarına aynen katılıyorum.Ne olursa olsun Y.D.Ü. En güçlü Takımlardandı.Hiç biriyle kıyaslamıyorum.
Bizi yenen veya başarılı olan Takımların hepsi iyi değil genelde bir veya iki oyuncuların performansı ve bizimde çok kötü günümüze denk geliyorlardı.Örneğin bize gelenin skorer gücü artarken biz bırak üçlükleri boş potaya bile sokamadık.Örneğin Ben Abdalkader'in yokluğuyla Hatay kırılgan oldu.
V.Garnier genelde kişilere göre değil Takıma göre stratejisini belirliyor.Bizim Takımda bir istikrar yok . Bir maçta yenildiği Takıma bir maçta 20-30 fark atabiliyor.Bir Plum ve Verameyenka'nın istikrarı genelde yok.Yanlış yorumlamadıysam Hoca 2 ayrı maçta değiştirerek oynattı.Onun için Vandersloot,Mc.Bride,Ben Abdalkader,Sanders dememin nedenide Vera ve Plum gibi oyuncuların istikrarlığını 2 kişi değilde 4-5 kişiye çıkarmak.