Bu durum ancak bizim kulübün başına gelir zaten. Biz maçı 3. Maçta verdik gitti. Adamlar hocaları atılınca hırslandı. Biz tam o sırada olayı Keskin sirke küpüne zarar yaptırmalıyken, Ateşlerine körük olduk. Biz 3-0 kaybetseydik seriyi böyle koymazdı ama 2-0 seride öndesin 3. Maç 2-0 öndesin 2-2ye getirtiyorsun. Hadi onu da geçtim karar setinde 3 kez şampiyonluk sayısı değerlendirememek ne ya?? Kahroldum yemin ediyorum günlerdir, dünkü maçta iyice ayyuka çıktı. 3 kez şampiyonluk sayısı ya. Hem beceriksizlik, hem de şanssızlık. Aramızdan takım çıkaralım o 3 şampiyonluk sayısından birini alırız. Ya rakibin eli titrer ya fileye vurur servis kaçırır falan bi şekilde alırız, ama takımın adı Fenerbahçe olunca yok olmuyor AMK ya. 3. Maç sonunda söyledim ayrıca, biz şampiyonluğu o kaçta kaybettik. 5. Maçta da 3-0 ya da 3-1 bekliyorum.. Keşke yanılsam ama....
O Arkaslı malları bağırtan taraftarımıza da diyecek söz bulamıyorum. Ulan beceremiyorsanız otobüs kalksın İstanbul'dan götürsünler valla bizi ya. Alın ya bütün biletleri arkas tarafı bizim taraf farketmeden bastırın şunların sesini. Arkas Arkas diye çık cık seslerini dinletmeyin şunların.
Son 6 seti Radke, Yiğit, Burak ve Taht özellikle çok iyi oynadı. Manşetin kötü gelmesinin de etkisi var ama, bir Radke'nin bloksuz vurdurduğu toplara bakın bir de Ulaş'ın bloğun içine attığı toplara. Blok tutma konusunda zaten kötüyüz. Ter Maat Hidalgo Klinkenberg hiç blok özelliği olan oyuncular değil. Bir de ortalar da yetersiz kalınca vurdukları sayı oldu. Yiğit ve Taht değiştirdi serinin kaderini Radke de üzerine düşeni yaptı. Klinkenberg'in yaptıklarını ligde yapacak 40 tane smaçör vardır en azından. Ter Maat da biraz görerek vursun mümkünse. Hidalgo'da da kontakt kapatma var.
Bu denli tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım olarak vermemeliydik 3. Maçı.
Çok tilt olduğum başka bir konu da şu; Klinkenberg ile Ter Maat bunu çok yapıyor özellikle. 3lü blok yerleşmiş ve blok arkası ile havuz bomboş Oraya bırakmak yerine vurup blok yiyorlar. Bu görerek vurulmadığını ve en kötüsü de konsantrasyon olmadığını gösterir