Eyvah eyvah

Gherardini röportajından:
"Joffrey takımımızın bir parçası ve böyle olmaya devam edecek"
-Partizan Başkanı Ostoja Mijailovic Joffrey Lauvergne’e kapılarının açık olduğunu söyledi. Burada ise Koç Obradovic’in verdiği bir karar var ve Lauvergne maç kadrolarına alınmıyor. Takımda kalacak mı yoksa sizin sezon sonunda bitecek sözleşmeyi bugün sonlandırma çabanız var mı?
“Oyuncuların yönetimi ve onlarla alakalı her karar tamamen koça ait. Ne yapılacağına o karar verir. Hiç kimse bizimle iletişime geçmedi şu ana dek. Joffrey bizim oyuncumuz ve kadromuzun bir parçası. Soyunma odasının dışında açıklanamayacak şeyler var. Bu yüzden bence herkes bu konsepte saygı duymalı. Bunlar tamamen takım ve koçlar tarafından yönetilen şeyler. Joffrey hala bizim oyuncumuz ve bu grubun bir parçası. Bu durumun nasıl yönetildiğiyle alakalı bir karar. O bizim oyuncumuz ve açıkçası ben hiçbir açıklamayı takip etmiyorum. Bu daha çok, büyük resmi görmek için sizlerin işi. Herkes çıkıp “Ben bunu istiyorum, ben şunu istiyorum” diyebilir ama bunlar gerçeklik değil. Gerçek olan şu, koçlar bazen bir oyuncuya ve takımın geneline bir mesaj verebilmek için bazı oyuncuları kenara alabiliyor. Ancak bu her iyi ailede olan bir şey. Bence hepimizin ailesi bir noktada “bir hafta boyunca bunu yapmayacaksın, bir ay boyunca şuraya gitmeyeceksin” tarzı şeyler söylemiştir. Bu da koçlar ve oyuncularımız arasındaki ilişkinin bir örneği. Medyada çıkan her şeyi okumayın çünkü çoğu sizi spekülasyona yönlendiriyor. Dediğim gibi Joffrey takımımızın bir parçası ve böyle olmaya da devam edecek.”