Gönderen Konu: Joffrey Lauvergne  (Okunma sayısı 84553 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Joffrey Lauvergne
« Yanıtla #300 : 27 Aralık 2019, 23:50:01 »
Geldiğin güne lanet olsun... Vesely yokken bile 16 dk ortalamayı zor bulmuş kazma herif. Neyse ki sezon bitince kurtulacağız, keşke daha erken gönderebilseydik/gönderebilsek...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #301 : 28 Aralık 2019, 18:42:12 »
Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.Yollar ayrılıyor sanırım.

Oksijen çadırındayken,dişli rakibinin karşısına tek pivot ile çıkılmasının başka açıklaması olamaz.Koçunda canına tak etmiş kanımca.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2019, 18:43:50 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #302 : 28 Aralık 2019, 18:42:41 »
Dün neden oynamadı bu arkadaşımız?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #303 : 31 Aralık 2019, 03:38:25 »
hamın feryadı.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #304 : 31 Aralık 2019, 10:40:10 »
Her gün bir umut "Veda: Karşılıklı anlaşarak ayrıldığımız oyuncumuza bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" haberi bekliyorum ama daha yok.
Nolacak harbi bu arkadaş? 

Limoges, Cholet, Strasbourg, yok mu yerli uzun ihtiyacınız sizin abicim?
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2019, 10:46:36 Gönderen: tembelhayvan »

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #305 : 01 Ocak 2020, 18:36:51 »
Bu adam takima ne kadar zarar verdi ya geldiginde halbuki cok sevinmistik...

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #306 : 02 Ocak 2020, 14:11:25 »
Hoca Lauvergne’ni kovmuş. İdmanlara da almıyor, soyunma odasını dahi yasaklamış. Maçta setleri unutuyor, vurdumduymaz olduğundan. Ama parasını her türlü alıyor, yönetimin de eli kolu bağlanıyor bu nedenle,

der sağlam bir kaynak.

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #307 : 02 Ocak 2020, 14:53:05 »
rakip oyuncuların yanından yürüyerek potaya gidişlerini, hücumda sersem setleri unutup sersem tavuk gibi gezinişini, post uplarda yarı beline kadar küçülerek kendisinden 30-40 cm kısa adamlar tarafından dahi rahatlıkla tutuluşunu gördükten sonra defalarca yazıp yazıp linç yememek için sildiğim, hadi ya sabır çektiğim bir olgu için sanırım şu anda doğru anlayış birliği oluşmuş durumda. öyleyse ne duruyorum? bu saatten sonra lauvergne'den hayır bekleyen anasından am bekler!

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #308 : 02 Ocak 2020, 16:11:24 »
Peki geçen sene sakatken gitmeyip +1 kullanan adam bu saatte gider mi?
Yoksa yatarak kontratını mi tamamlar.Velev ki gitmezse burda klüp zararli çıkmaz mı?

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #309 : 02 Ocak 2020, 17:29:50 »
Lauvergne in sözleşmesi opsiyonlu değil net 2yıllıktı. Yani kimse sözleşme opsiyonu kullanmadı. Geçen sene yılbaşına kadar bi çoğumuz keyiften 4köşe izliyoduk lauvergne i. İlk geldiğinde herkes çok mutluydu. Sanmıyorum ki kimse şu durumu öngörsün. Sözleşmesine çok eleştiri getiriliyo ama kariyeri,ismi,yaşı, oyuncu yetenekleri o kontratı avrupada havada kapardı bence.

Ben de kendi adıma ilk geldiğinde ve sakatlanana kadar çok mutluydum joffreyin varlığından. Hatta arşive girip bakabilirsiniz geçen yılbaşına kadar ne destanlar yazıldı joffrey hakkında, biçoklarımız buna tv yorumcuları da dahil keşke jason thompson yerine joffrey olsaymış belgradda kesin şampiyonduk diyoduk.

Yılbaşı sonrası önce form düşüklüğü başladı akabinde şubat ayında sakatlıkla beraber adeta bi kabusa dönüştü olay. Sonrasında olay gangrene döndü resmen. Varlığı zarar vermeye başladı. Keşke yazın karşılıklı anlaşıp yollasaydık ama maaşı ve sağlık durumu hadi güle güle demeye çok elverişli değildi. Sakatlık sonrası elimizde ağır patladı. Bu saatten sonra belki 300 500bin kurtarma adına belki pazarlığa otururlar ya da temmuza kadar mecbur bekliycez kontrat bitişini.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2020, 17:30:26 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #310 : 02 Ocak 2020, 18:10:08 »
Lauvergne in sözleşmesi opsiyonlu değil net 2yıllıktı. Yani kimse sözleşme opsiyonu kullanmadı. Geçen sene yılbaşına kadar bi çoğumuz keyiften 4köşe izliyoduk lauvergne i. İlk geldiğinde herkes çok mutluydu. Sanmıyorum ki kimse şu durumu öngörsün. Sözleşmesine çok eleştiri getiriliyo ama kariyeri,ismi,yaşı, oyuncu yetenekleri o kontratı avrupada havada kapardı bence.

Ben de kendi adıma ilk geldiğinde ve sakatlanana kadar çok mutluydum joffreyin varlığından. Hatta arşive girip bakabilirsiniz geçen yılbaşına kadar ne destanlar yazıldı joffrey hakkında, biçoklarımız buna tv yorumcuları da dahil keşke jason thompson yerine joffrey olsaymış belgradda kesin şampiyonduk diyoduk.

Yılbaşı sonrası önce form düşüklüğü başladı akabinde şubat ayında sakatlıkla beraber adeta bi kabusa dönüştü olay. Sonrasında olay gangrene döndü resmen. Varlığı zarar vermeye başladı. Keşke yazın karşılıklı anlaşıp yollasaydık ama maaşı ve sağlık durumu hadi güle güle demeye çok elverişli değildi. Sakatlık sonrası elimizde ağır patladı. Bu saatten sonra belki 300 500bin kurtarma adına belki pazarlığa otururlar ya da temmuza kadar mecbur bekliycez kontrat bitişini.

Katılıyorum. Gerçekleştirildiği gün bağlamında kimse yanlış transfer olduğunu iddia edemez sanırım. Olmayınca olmuyor bazen. Çarkın temel parçalarından mahrum kalınca rol parçaları göze batmaya başlıyor. Aynı şey Sloukas için de geçerli diye düşünüyorum. Çark işlediğinde normal rolünü yerine getirdiğinde sıkıntı yok. Ama ne zaman ki çark tekliyor normal rollerinden fazlası beklenmeye başlanıyor maalesef. Vesely nin yokluğunda çok şey beklendi, kendisinin performansı ve vücut dili de tuz biber oldu maalesef...

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #311 : 06 Ocak 2020, 14:35:39 »
Eyvah eyvah :(

Gherardini röportajından:

"Joffrey takımımızın bir parçası ve böyle olmaya devam edecek"

-Partizan Başkanı Ostoja Mijailovic Joffrey Lauvergne’e kapılarının açık olduğunu söyledi. Burada ise Koç Obradovic’in verdiği bir karar var ve Lauvergne maç kadrolarına alınmıyor. Takımda kalacak mı yoksa sizin sezon sonunda bitecek sözleşmeyi bugün sonlandırma çabanız var mı?

“Oyuncuların yönetimi ve onlarla alakalı her karar tamamen koça ait. Ne yapılacağına o karar verir. Hiç kimse bizimle iletişime geçmedi şu ana dek. Joffrey bizim oyuncumuz ve kadromuzun bir parçası. Soyunma odasının dışında açıklanamayacak şeyler var. Bu yüzden bence herkes bu konsepte saygı duymalı. Bunlar tamamen takım ve koçlar tarafından yönetilen şeyler. Joffrey hala bizim oyuncumuz ve bu grubun bir parçası. Bu durumun nasıl yönetildiğiyle alakalı bir karar. O bizim oyuncumuz ve açıkçası ben hiçbir açıklamayı takip etmiyorum. Bu daha çok, büyük resmi görmek için sizlerin işi. Herkes çıkıp “Ben bunu istiyorum, ben şunu istiyorum” diyebilir ama bunlar gerçeklik değil. Gerçek olan şu, koçlar bazen bir oyuncuya ve takımın geneline bir mesaj verebilmek için bazı oyuncuları kenara alabiliyor. Ancak bu her iyi ailede olan bir şey. Bence hepimizin ailesi bir noktada “bir hafta boyunca bunu yapmayacaksın, bir ay boyunca şuraya gitmeyeceksin” tarzı şeyler söylemiştir. Bu da koçlar ve oyuncularımız arasındaki ilişkinin bir örneği. Medyada çıkan her şeyi okumayın çünkü çoğu sizi spekülasyona yönlendiriyor. Dediğim gibi Joffrey takımımızın bir parçası ve böyle olmaya da devam edecek.”

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #312 : 06 Ocak 2020, 14:59:38 »
Fiyatı düşmesin bir an önce takım bulsun diye yapılan açıklama.

İtalya Akdeniz ülkesi ve pazarlık etme üstadır.Diğeri yahudiler.

Bence dikiş tutmaz gidecektir Joffrey.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2020, 15:23:38 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #313 : 06 Ocak 2020, 15:20:06 »
Fiyatı düşmesin bir an önce takım bulsun diye yapılan açıklama.

ya da adam parami verin gideyim diyor ... is uzadikca uzuyor :(

Bir kac yerde yazdi kalan kontrati icin birsey teklif edildigi... demekki tamamini istiyor...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #314 : 06 Ocak 2020, 16:09:29 »
Joff ile ilgili böyle bir hissiyatım vardı, dile getirmemiştim; Koç, kolay kolay adam yollamıyor, sene sonunda hesaplaşır gibisinden... Gher de bu fikrin eteğinde konuşmuş. Daha önce de yazmıştım, Joff un bence tek çıkışı Çin ligi... Bizim için en hayırlısı Beijing Ducks alırsa olur ;)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis