Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 117884 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #270 : 03 Aralık 2018, 22:10:30 »
Sahsen benim sabrim tasti futbol takimi bu durumda Ataturk bile olsa kusura bakmasin kimse baskan olmasini istemem. Scout ekibiymis vs vs bunlar su anda dusunulecek seyler degil yaziklar olsun

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #271 : 03 Aralık 2018, 22:18:37 »
Korkarım ki bu rezalet basketbol takımının başarılarının önüne geçecek ve geniş kitleler nezdinde onu anlamsızlaştıracak, alay konusu yapacak...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #272 : 03 Aralık 2018, 22:33:43 »
Basketbol dünyasından başını kaldırıp da futbolu öyle yakından takip etmeye zamanım olmuyor. Yani vitrindekiler hariç futbolcuları fazla tanımam... Üstüne düşmüyorum çünkü... Ama hakikaten kendi çapımda anlarım yetenekten... Birkaç maçını izleyeyim, yüzde seksen yanılmam... Sezon başı transfer edilen oyunculardan hiçbirisini tanımıyordum. Adlarını bile duymamıştım... Bu sebeple ligi garip bir coşku ve heyecanla bekledim. Ama daha sezonun üçüncü maçıydı sanırım; bu takımın kadro kalitesinin ligde ilk beşe girecek çapta olmadığını anlayıp burada yazmam için... Belki bazıları çok aceleci buldu, erken tepki verdiğim zannına kapıldı. Oysa ilk on demediysem sadece sabır göstermek ve zaman tanımak gerektiği düşüncesindendi. Çünkü kadro kalitesinin dibe vurduğu üç maçta kendisini belli etmişti. Hatta bu sebeple değil Cocu, Alex Ferguson ile Guardiola bu takımı beraber çalıştırsa yine ilk beşe sokamaz gibi bir şeyler yazdım bu forumda.

Bunları hatıratma sebebim şu... Futbolu yakından takip etmeyen ben bile üç maçta bu oyuncuların beş para etmeyeceğini net bir şekilde görebiliyor isem, bunu görmesi için tonlarca para ödenen ve işi sırf bunu görmek olan Comolli neden göremedi? Ve niye hâlâ koltuğunda oturuyor? Bu kadar kötü transferler yapan bir adam Fenerbahçe'nin geleceği hakkında nasıl halen söz sahibi olabilir?

Ben diyeyim: Yönetim istifa sesleri yakındır. Maalesef öyle...
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 22:36:48 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #273 : 04 Aralık 2018, 00:06:28 »
Haftaya alt sıralarda müthiş bir derbi mücadelesi olacak. Akhisar ve Fenerbahçe kümeye düşme hattı için çarpışacak. Haftanın maçı. Ali Koç sağolsun. Otursun da içine sıçtığı takımın derbisini izlesin.

Bu oyuncuları da bu antrenörü de bu menajeri de getiren o. Kimse başka yerlere kızmasın bence. Erkek voleybol takımını da küme düşürecek. Hem de yıllar sonra. Geldiğinden beri yaptığı müspet hiçbir şey yok. Çok iyi insan olmak yetmiyor işte. Fenerbahçe tarihinin en kötü takımını yaratan başkan sıfatını çoktan yedi şu anda.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #274 : 04 Aralık 2018, 08:41:47 »
Biz comolli'deki vizyonu anlayamamışız!
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #275 : 04 Aralık 2018, 10:30:56 »
Benim gibi 30 yaş ve üzeri olanlar net hatırlar. Aziz Yıldırım ilk göreve geldiğinde çok büyük ve kritik bir hata yapmıştı. Ali Şen'den dolayı, ''Fenerbahçe sevilmiyor yaaa...'' düşüncesini kırmak için aldı çiçekleri gitti TFF'nin kapısına. Haluk Ulusoy'u gülle donattı. Sonrası malum, TFF'nin ve MHK'nin kıyımları daha da arttı. Yıldırım bu hatasından dönmeye başladıktan itibaren Fenerbahçe zirveye doğru yol aldı. Yine bizi aşağı çekmek için çok uğraştılar, 2006'da olanlar malum, 3 Temmuz'a hiç girmiyorum. Ama en azından dost kim, düşman kim net bir şekilde biliyorduk. Dostumuz yoktu, safları sıklaştırıyorduk.

Ali Koç'un yaptıkları ise akıl alır gibi değil. Ben kimseye silah çekelim, tankla tüfekle saldıralım falan demiyorum. Öyle kavgayı da çok sevmem. Konuşarak, tartışarak her şeyin halledilmesi gerektiğini savunurum. Ancak sen tutup Trabzon'da şirinlikler yaparken, bunu da güya aradaki düşmanlığı bitireceğim diye yaparken, adamların başkanı senden bu gücü alıp çıkıyor TV'de, üstü kapalı aslında gayet açık bir şekilde Aziz Yıldırım ve yönetimini şikeci olmakla, aradaki düşmanlığın da bundan kaynaklandığını ima ederek açıklamalar yapıyor. Aziz Yıldırım'a vurulması Koç'un hoşuna gidebilir de, şikeci olmakla suçlanan da Fenerbahçe oluyor doğal olarak. Üstelik o yönetimde kendisi de vardı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

Sadece sahanın içinde değil, sahanın dışında da felaket bir yönetim tarzı var. Fenerbahçe'nin hiçbir caydırıcılığı kalmıyor bu kafayla. Benim kulübüme şikeci diyenlerle, sürekli Aziz Yıldırım üzerinden karanlık işler yapmakla suçlayanlarla, benim mevcut başkanım dost falan olmasın arkadaş. Aziz Yıldırım ve yönetimine edilen her lafın sonu Fenerbahçe'ye varıyor. Bunu anlamak çok zor olmamalı.

Bu oyuncuları da bu antrenörü de bu menajeri de getiren o. Kimse başka yerlere kızmasın bence. Erkek voleybol takımını da küme düşürecek. Hem de yıllar sonra. Geldiğinden beri yaptığı müspet hiçbir şey yok. Çok iyi insan olmak yetmiyor işte. Fenerbahçe tarihinin en kötü takımını yaratan başkan sıfatını çoktan yedi şu anda.

Cem Ağrak bunları bilir ama yazmaz. Daha korkunç olanı basketbol şubesiyle ilgili de olumlu bir düşüncesi yok aslında. Zeljko Obradovic olduğu için takımın başında istediği müdahaleyi yapamıyor. Taraftar çok seviyor, camianın da moral deposu takım, haliyle buraya neşter vurmak imkansızlaşıyor. Ancak herkes biliyor ki, sezon sonunda korkulan olursa kimse şaşırmayacak.
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2018, 10:31:46 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #276 : 04 Aralık 2018, 17:42:22 »
Ali Koç'u o kadar bekleyip geldiğinde şampiyon olmuş gibi sevindikten sonra bu kadar kötü yönetmesi büyük hayal kırıklığı oldu gerçekten.İyi,güzel insan olduğundan şühpem hiçbir zaman olmayacak ama yaptıklarıyla vaad ettikleri arasında uçurum var.Taraftarın geneli zaten bu sene şampiyon olmamayı kabullenmişti ama karşılığında göze hoş gelen futbol,genç yetenekler,uzun vadede başarıyı getirecek bir hoca ve kadro kalitesi önemli bir miktarda arttırmak kalitesiz oyunculardan kurtulmayı bekliyordu.Eee bunların hangisini yapabildik.Gs Ozan'ı monte etti 11'e,Bjk dorukhan ve güven'i,Ts bizi 4 altyapı oyuncusuyla perişan etti biz de bi tane 11 oyuncusu genç yok (Elif geçen senede kalitesi göstermişti Aykut Kocaman oynatmamıştı)başkanın vaad ettiğini bi tek başkan yapamadı.tüm avrupanın en iyi genç yeteneklerden biri olarak söylediği kalecinin önünede bi kaleci transfer ettik bir kalecinin de sözleşmesini uzattık.
   Aziz Yıldırım'ın payı yok diyenleri de anlayamıyorum.Bu boktan oyuncuların yarısınıda o getirdi ve takımı borç batağına sürükledi.
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2018, 17:45:06 Gönderen: south »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #277 : 05 Aralık 2018, 01:06:44 »
Takımın küme düşme potasında olmasında Aziz Yıldırım'ın zerre payı yok. Bunu da sabaha kadar tartışırım kimse kusura bakmasın. Bazılarının Aziz Yıldırım nefreti Fenerbahçe sevgisinin önüne geçmiş. Ali Koç'la küme düşmeye de razı değilim birilerinin dediği gibi.

Bazı bildiklerimiz bize kalsın da, Aziz Yıldırım nasıl kendine muhalafet eden herkesi kapı dışarı ederek yanlış yapmışsa, Ali Koç da ne kadar Aziz Yıldırım düşmanı varsa onlara rant sağlayarak bir o kadar yanlış yapıyor.

Kaybeden her zaman olduğu gibi Fenerbahçe olur.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2018, 01:10:16 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #278 : 05 Aralık 2018, 07:57:49 »
Benim gibi 30 yaş ve üzeri olanlar net hatırlar. Aziz Yıldırım ilk göreve geldiğinde çok büyük ve kritik bir hata yapmıştı. Ali Şen'den dolayı, ''Fenerbahçe sevilmiyor yaaa...'' düşüncesini kırmak için aldı çiçekleri gitti TFF'nin kapısına. Haluk Ulusoy'u gülle donattı. Sonrası malum, TFF'nin ve MHK'nin kıyımları daha da arttı. Yıldırım bu hatasından dönmeye başladıktan itibaren Fenerbahçe zirveye doğru yol aldı. Yine bizi aşağı çekmek için çok uğraştılar, 2006'da olanlar malum, 3 Temmuz'a hiç girmiyorum. Ama en azından dost kim, düşman kim net bir şekilde biliyorduk. Dostumuz yoktu, safları sıklaştırıyorduk.

Ali Koç'un yaptıkları ise akıl alır gibi değil. Ben kimseye silah çekelim, tankla tüfekle saldıralım falan demiyorum. Öyle kavgayı da çok sevmem. Konuşarak, tartışarak her şeyin halledilmesi gerektiğini savunurum. Ancak sen tutup Trabzon'da şirinlikler yaparken, bunu da güya aradaki düşmanlığı bitireceğim diye yaparken, adamların başkanı senden bu gücü alıp çıkıyor TV'de, üstü kapalı aslında gayet açık bir şekilde Aziz Yıldırım ve yönetimini şikeci olmakla, aradaki düşmanlığın da bundan kaynaklandığını ima ederek açıklamalar yapıyor. Aziz Yıldırım'a vurulması Koç'un hoşuna gidebilir de, şikeci olmakla suçlanan da Fenerbahçe oluyor doğal olarak. Üstelik o yönetimde kendisi de vardı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

Sadece sahanın içinde değil, sahanın dışında da felaket bir yönetim tarzı var. Fenerbahçe'nin hiçbir caydırıcılığı kalmıyor bu kafayla. Benim kulübüme şikeci diyenlerle, sürekli Aziz Yıldırım üzerinden karanlık işler yapmakla suçlayanlarla, benim mevcut başkanım dost falan olmasın arkadaş. Aziz Yıldırım ve yönetimine edilen her lafın sonu Fenerbahçe'ye varıyor. Bunu anlamak çok zor olmamalı.

Cem Ağrak bunları bilir ama yazmaz. Daha korkunç olanı basketbol şubesiyle ilgili de olumlu bir düşüncesi yok aslında. Zeljko Obradovic olduğu için takımın başında istediği müdahaleyi yapamıyor. Taraftar çok seviyor, camianın da moral deposu takım, haliyle buraya neşter vurmak imkansızlaşıyor. Ancak herkes biliyor ki, sezon sonunda korkulan olursa kimse şaşırmayacak.

Ben hepsini çok iyi hatırlıyorum. Aziz Yıldırımın hatalarından döndüğü için takımın başarılı olmaya başladığı doğrudur, ama bu bahsedilen hataları sanırım farklı hatırlıyoruz. Senede 3 tane hoca değiştirmekten vazgeçti, istikrarı sağlayıp doğru transferler yaptı (sonradan, özellikle de Aykut geldikten sonra gördük ki bunlar da kesinlikle ekibindekilerin başarısıymış) ve başarılar gelmeye başladı (ve malesef ne acı ki kendisinin de başkaları için kullandığı tabirle hepsi tesadüfmüş... Şansa Alex, nobre, lugano, tuncay, pvh gibi isimleri getirmişiz yoksa bir sistem strateji olduğundan değil).

Ali Koç un saha dışında felaket bir yönetimi olduğunu nereden anladınız, onu da çok merak ettim. Aziz Yıldırım zamanında rakip futbolcu küfrettiği halde bizim oyuncumuz ceza alıyordu. Ben hatırlamıyorum GS nin bizim maçtan aldığı cezaları Aziz Yıldırımın tüm dönemi boyunca aldığını... Ali Koç için saha dışındaki yönetimi başarısız diyenlerin Aziz yıldırımın saha dışı dönemi için yeni bir söz keşfetmeleri gerekir.

Ali Koç şirinlik yapıyor, Trabzon başkanı bizi şikeci diye suçluyor diyip Ali Koç u eleştirirken, radar sadece bize tutuldu diyerek resmen şike itirafı yapan, lafı, "herkes yaptı, biz yakalandık" demeye getiren Aykutu korumak da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtecek bir bakış açısı... O döenmlerde takıma sahip çıkan kişilerin başında Ali Koç olduğunu hatırlatmak isterim.

Cem Ağrak eğer birşey biliyorsa yazsın. Ali koç un basketbol ile olumsuz düşüncesi olduğunun somut bir göstergesi varsa çıkartıp ortaya koyun. yoksa sezon sanında böyle olacak, obradovic olmasa takıma müdahale yapacak vs diye yazmak iftira atmaktan başka birşey olmuyor.

Takımın küme düşme potasında olmasında Aziz Yıldırım'ın zerre payı yok. Bunu da sabaha kadar tartışırım kimse kusura bakmasın. Bazılarının Aziz Yıldırım nefreti Fenerbahçe sevgisinin önüne geçmiş. Ali Koç'la küme düşmeye de razı değilim birilerinin dediği gibi.

Bazı bildiklerimiz bize kalsın da, Aziz Yıldırım nasıl kendine muhalafet eden herkesi kapı dışarı ederek yanlış yapmışsa, Ali Koç da ne kadar Aziz Yıldırım düşmanı varsa onlara rant sağlayarak bir o kadar yanlış yapıyor.

Kaybeden her zaman olduğu gibi Fenerbahçe olur.

Aziz yıldırımın zerre payı yok demek olaylara tamamen tek taraflı bakmatır. Bugünkü durum Ali Koç un hatalarıdan geldi, sebepleri ne olursa olsun, 14 maçta 14 puan alıp 14-15 gol atacak seviyede olmamalıydı takım. Ama, Aziz Yıldırımın, Zico yu göndermesi, Ersun hocayı göndermesi, transferlerde harcanan saçma paralar, yapılan yanlış transferler, gelecek gelirlere temlik koymalar, bunların getirdiği uefa kriterlerinin hareket alanını iyice kısıtlaması hep Ali Koç un elini bağlayan sebepler. Bunlarda Aziz Yıldırımın zerre payı yok denebilir zira o bahsedilen pay zerrelerle ölçülemeyecek boyuttadır.

Bende düşünüyorum ki bazılarının Aziz yıldırım sevgisi Fenerbahçe sevgisinin önüne geçmiş. Demokratik bir seçimle yerine başkası geldi ve kendisi gitti. Artık her fırsatta belaltından vurmaya ne gerek var.

Aykutun yardımcısı, trabzon maçından sonra "dikine dikine valbuena" diye twit atıyor, kendince Aykut hocanın onu oynatmamakla ne kadar haklı olduğunu gösteriyor. Bunlar mı Fenerbahçe nin yararına haraketler, bunlar mı Fenerbahçeyi kurtaracak kişiler ?

Bazı bildiklerimiz bizde kalsın diyip gene imalı bir şekilde ortalığı bulandırmaya yönelik laflar sarfetmişsiniz.

O halde bende sorabilirim, yıllardır, (fenerbasket ve parkedefener de) pek az görünüp, Ali Koç yönetiminde işler kötü gitmeye başladıktan sonra ortaya çıkmanızın, her 3 mesajdan 2 tanesinde ortalığa nifak tohumu atmanızın, mesnetsiz iddialarınızla (yok eğer varsa bir dayanağı açıklayın, somut bir belge olmadıkça "ali koç unbasket şubesiyle ilgili olumlu düşüncesi yok" demek mesnetsiz iddiadır) insanları yavaş yavaş, alttan alttan Ali Koç a karşı doldurmanızın sebebi nedir ? Bu Fenerbahçe sevgisi midir yoksa rant arayışı mıdır ?
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2018, 07:59:12 Gönderen: ayhan »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #279 : 05 Aralık 2018, 16:17:50 »
Ya Ayhan abi sana saygım falan var da, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'la ciddi anlamda kafayı bozmuşsun. Sadece sen değil, senin gibi birçok kişi var böyle. Ya benim yazdıklarımı iyi okumuyorsun, ya anlamıyorsun ya da ben anlatamıyorum.

Aziz Yıldırım'ın da, Aykut Kocaman'ın da allah belasını versin, oldu mu? Gönlün şimdi ferahladı mı abi?

Kaç sayfa önce demişim, kendisini sevmeme rağmen Aykut Kocaman bir daha bu takımın başına geçmemeli diye. Aziz Yıldırım'ın hatalarını 50 defa söyledim, yazdım. Kendisi görev yaparken çok yazdık bunları, eleştirdik. Sırf yani nefretinizden gözünüz köreldi diye her lafa eski yönetimine küfür ederek mi başlayalım? Besmele çeker gibi Ali Koç'la ilgili iki kelam ederken, Aziz Yıldırım'a geçirip öyle mi cümleye girelim?

Fenerbahçe takımı 14 maçta 14 puan almış, hala Aziz, hala Aykut diyorsunuz. El insaf.

Ayrıca bu eski yönetimlerin çoğunda Ali Koç vardı. O zaman zerre sesini çıkarmadı, o yönetimler ibra edilirken oradaydı, işin içindeyken borç sıfırdı yani ayrıldıktan sonra mı bu kadar borç birikti?
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2018, 16:23:02 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #280 : 05 Aralık 2018, 16:47:28 »
O halde bende sorabilirim, yıllardır, (fenerbasket ve parkedefener de) pek az görünüp, Ali Koç yönetiminde işler kötü gitmeye başladıktan sonra ortaya çıkmanızın, her 3 mesajdan 2 tanesinde ortalığa nifak tohumu atmanızın, mesnetsiz iddialarınızla (yok eğer varsa bir dayanağı açıklayın, somut bir belge olmadıkça "ali koç unbasket şubesiyle ilgili olumlu düşüncesi yok" demek mesnetsiz iddiadır) insanları yavaş yavaş, alttan alttan Ali Koç a karşı doldurmanızın sebebi nedir ? Bu Fenerbahçe sevgisi midir yoksa rant arayışı mıdır ?

Bu forumu kuranlardan, kuruluş aşamasında emek verenlerden ve oluşamasında da payı olanlardan biriyim. Böyle şeyleri konuşmayı zerre sevmem lakin şu yazdığınız tek kelimeyle ayıptır. Benim bir rant arayışım olsa bunu Ali Koç'a yalakalık yaparak yapardım. Gerizekalı olmak lazım şu dönemde benim yazdıklarımı yazmak için.

Benim Fenerbahçe sevgimi de test etmeye kalkmayın altında kalırsınız. Şurada benim çok iyi tanıyan bazı arkadaşlarımız var, rant peşinde koşacak olsam başta yazdığım site dahil olmak üzere, farklı yerlerde farklı tavır takınırdım.

Aydın Örs gönderildikten sonra antu'da dönemin yönetimi için neler yazdığımı bilen biliyor. O zaman da birilerine laf etmek suç teşkil ederken, biz çatır çatır eleştiriyorduk.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2018, 16:49:44 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #281 : 05 Aralık 2018, 18:04:08 »
Şimdi, olay soğumadan şunu yazayım, tartışmayı sonra da devam ettiririz.

Senin gibi adamlarla sabaha kadar tartışırım. Ben fikrimi belirtmişim, sende belirtmişsin, ne bir hakaret ne de kaba birblaf kullanmamissin, basimin ustunde yerin var. Senin gibi birisiyle tartışmak zevk. Sonuçta iki farklı insanız, farklı fikirlerimiz var.
Yazdıklarımı tekrar okudum, haddimi biraz aşmış da olabilirim rantçı demeye giden laflar etmişim, bu kadar insanın önünde özür dilerim. Ama senden ricam, somut bir bilgi varsa onu da ortaya koy, yoksa yada söyleyemiyorsan hiç konuyu açma.
Kimsenin ne kadar Fenerbahçeli olduğunu sorgulamak kimsenin haddine değildir, kimse de daha çok yada az Fenerbahçeli diye birisinden daha fazla/az hak sahibi değildir herhangi bir konuda.
"Siz" den, "Sen" e geçmem, saygısızlık veya küçük görmekten değil, bu sevimsiz olan tartışmayı biraz daha yumuşatıp samimileştirmek istememden.

Eğer arkadaşların itirazı olmazsa yarın biraz daha uzun yazacağım Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Ali Koç konularındaki fikirlerimi de.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2018, 18:04:44 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #282 : 05 Aralık 2018, 19:31:21 »
Ayhan Bey. Semih Özsoy'u basketbol şubesinden sorumlu kılmak bile "pirelendirecek" bir olay... Zira Obradovic ile arası olan birisi değildi diye biliyorum. Bu ara mesajınızdaki Kemal Erdem gibi doğru bildiğini her platformda eğip bükmeden savunan bir şahsiyet abidesi kardeşimize karşı kullandığınız o cidden yakışıksız kelimeyi silerseniz sevinirim. Şunu diyeyim: Kemal'in derdi rant olsa şu an Türkiye'nin en önemli gazetelerinde basketbol duayeni olarak yazardı, emin olun. Geçmişte hangi teklifleri geri çevirdiğini de bilen bilir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #283 : 05 Aralık 2018, 21:10:47 »
Hakan bey,

Gerekirse silerim, siz de silebilirsiniz. Ama zaten farkedip kendim belirtmişim ve özür de dilemişim. Kalmasında bir sakınca yok, herkes görebilir.
Ama, sizde aynı şeyi yapmışsınız, Semih Özsoy un geçmişteki davranışlarından Ali Koç a vurmak doğru değil. Sonunda haklı da çıkabilirsiniz ama bu ithamların bir dayanağı varsa söyleyin, yoksa ithamda bulunmayın.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #284 : 09 Aralık 2018, 20:47:11 »
Ali Koc'un fenerbahceye yapacagi en buyuk hizmet istifa etmek olur kimse kusura bakmasin. Sezon basindan beri yasadigimiz tarihin en rezil takimina cozum bulmak adina hicbir sey yapmayan adamin baskan olmasinin anlami yok. Sokakan herhangi birisi Aziz Yildirimdan daha kotu kulubu yonetemez derken Ali Kocun yasattigi utanc tablosu tam fenerbahce isi