Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 117886 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #420 : 05 Şubat 2019, 16:55:37 »
Daha 2 hafta öncesine kadar Benzia'nın takımdan direk kovulması gerektiğini düşünüyordum. Ancak son maçlardaki dirençli görüntüsü (özellikle Göztepe maçı) beni baya umutlandırmıştı. İki yönlü bir oyuncuya evrilmek üzereydi. Fizik gücü yükselmiş,daha basit oynayan,rakibin ataklarını bile kesen bir Benzia izlemeye başlamıştık ki hop kadrodan çıkarıldı. Madem kadrodan çıkartılacaktı neden oynatıldı ve kazanılmaya çalışıldı ? Baştan kesip atılsaydı eyvallah. Son dakikada büyük bir kavga mı patlak verdi acaba ?

Orta sahadaki üçlü için halen bol alternatifimiz var. Topal-Tolgay-Ekici'nin hocanın kafasındaki üçlü olduğunu düşünüyorum. Jailson-Elif-Zach ise de alternatifler. Hocanın eskiden o mevkide parlattığı bir de Alper Potuk var...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #421 : 05 Şubat 2019, 17:52:06 »
Kadro dışı kalmış 29 yaşındaki vasat Tolgay'a 3.2 milyon euro bonservis verip Beşiktaş'a büyük bir kıyak yapacağımıza Benzia'yı kadroda görmek isterdim.8 numarada Tolgay'dan daha iyi oynar.Ekonomik sıkıntıdan dem vurup bunları yapmak...

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #422 : 05 Şubat 2019, 19:03:39 »
Tolgay neye göre vasat, takımdaki diğer orta saha oyuncularının çapı belli yani. Kadro dışı kalmasının sebebi de Şenol'un takıntılarıydı. Şener gitmediği için maliyeti beklenenden biraz fazla oldu ama iyi katkı vereceğini düşünüyorum. Diğer gereksizin de dışarıda kalması da iyi olmuş, keşke devre arasında geri sepetleyebilseydik. Josef, Tolgay ve Zajc üçlüsünü birlikte oynarken görmeyi isterdim, Jailson'un kesiciliği ve sertliği bir ön libero için yetersiz.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2019, 19:04:00 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #423 : 05 Şubat 2019, 19:22:00 »
İzlediğim maçlarında pek bir numarasını göremedim Tolgay'ın, bilemiyorum belki bana denk gelmiştir kötü maçları ama benzer düşünüyorum.

Tolgay'ı zerre sevmiyorum. Kandıran bir oyun tarzı var. Skora etki etmez ve TAKIMI öyle hızlı atağa falan kaldırmaz. Bekleri devreye sokan savunma arkasına Adam kaçıran bir oyuncu değil. 8 numaralar için en önem verdiğim konulardan biri asistin asistini yapmasıdır bu konuda da son derece vasat. Uzaktan şutu vs de yok
Abi şöyle söyliyim normalde Eljif'in şu halinden de Jailson'un şu halinden de iyi(ikisinin de gelişmeye açık olduğunu ve bundan çok daha iyi olabileceklerini düşünüyorum) ancak 1 1 buçuk senelik haliyle Tolgay ilk 11 falan oynamamalı şu takımda. Vasatlıktan kurtulup özlenilen Fenerbahçe'yi düşünüyorsak
Çünkü silik bir oyun karakteri var bana göre ve 8 numara oynayacak Adam gerçekten dominant olmalı oyunda Appiah gibi falan. Oyunun hem hücum hem savunma yönünde sürekli olarak hissettirmeli kendini oyunu çekip çevirebilmeli. Bekleri kanat oyuncularını oyuna da sokmalı yay çevresinde hatta ceza sahasında da bulunmalı yeri geldiğinde takım baskı yediğinde geriden topu alıp oyunu şöyle bir rahatlatmalı. Ve ben Tolgay'da bu özellikleri göremiyorum. Ndiaye falan tarzında dribbling ile top taşıyan bir oyuncu da değil.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #424 : 05 Şubat 2019, 20:04:41 »
Talisca ve Aboubakar'lı Beşiktaş rakiplerine üstünlük kurarken Oğuzhan'dan çok daha fazla katkı veriyordu. Takımı atağa çıkarırken çabuk karar veren, pozisyon bilgisi de iyi olan bir oyuncu. Elimde olsa daha iyilerini tercih ederdim de şu anki hâlimiz için gayet yeterli. Yıllardır şöyle paslar atabilen bir oyuncumuz olmadı.

http://twitter.com/antisolak9/status/1062767373365768192

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #425 : 05 Şubat 2019, 22:24:54 »
Zajc kesinlikle oynamalı bu takımda

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #426 : 06 Şubat 2019, 00:41:20 »
Yeni oyuncuları -yerliler dahil- tanımıyorum. Sezon başındakileri de tanımıyordum; sezonun üçüncü maçından sonra notlarını vermiştim. Keşke haksız çıksaydım. Yenileri de üç maç izleyince, haklarında gönül rahatlığı ile not verebilirim. Fakat Moses için şimdiden tahtaya vurun. Güçlü, hızlı ve becerikli... Umarım mental ve karakter olarak da sağlam çıkar.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #427 : 06 Şubat 2019, 11:39:45 »
Kaleyi bulmayan şutu olan forvet oluyor da orta saha neden olmasın :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gulelim aglanacak halimize diyorsun yani :D o da bakis acisi
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #428 : 06 Şubat 2019, 15:11:23 »
Aykutçuluk resmen bir kanser gibi bişey olmuş. Bi gönderinin altına Geçen yıl Ersun olsa şampiyon olabilirdik yazdım. Yoruma gel: geçen yılki çöp kadroyla Guardiola bile olsa ilk 5e giremezdik  ;D ben de doğal olarak o Zaman sana göre Aykut> Guardiola demek zorunda kaldım ve o çöp kadroyu kimin kurduğunu sordum.
Madem Ersun iyi hoca o Zaman neden bu kadar transfer yaptırdı diyenler oldu. Bunun cevabı belli yönetim yaz transfer dönemini kötü geçirdiğini hatalar yaptığını kabul etti ve düzeltme yoluna gitti. Ersun transferleri istiyor bu da çok doğal çünkü önümüzdeki yılın takımını kuruyor. Ve Ersun'un transferlerinden bana mantıksız gelen ya da hatalı gördüğüm yok şu an için.
İşin özü abartmıyorum Aykutçuluk hastalığından dolayı takımının(!) maç kaybetmesini başarısız olmasını isteyecek hatta küme düşmesini umut edecek kadar ileriye gidecek onun bunun çocuğu Fenerbahçeliler var. Yazık günah. İnşallah Konya Saraçoğlu'nda 3-4 çeker bile diyebileceklerinden eminim

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #429 : 06 Şubat 2019, 16:20:58 »
Ben bizim taraftarı anlamakta zorlanıyorum.

Kardeşim biz bu Benzia'yı neredeyse sövüyorduk oynadığı oyundan dolayı, şimdi kıymetli mi oldu?

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #430 : 06 Şubat 2019, 16:25:17 »
Zajc kesinlikle oynamalı bu takımda
Ekici'nin 45 dakikalık oyunundansa Zajc'ın 90 dakikalık performansını bende tercih ederim.
Aykut'un Fenerbahçe'ye dayattığı oyun sistemi yüzüden yıllardır rahat rahat bir maç izleyemiyoruz.Senelerdir takım golü attığında rakip kim olursa olsun nerede oynarsak oynayalım takım hafiften defansa çekiliyor.Ersun Yanal'ın en azından hücum konusunda belli prensipleri var ve kadro kalitesi arttıkça ve buna ilaveten istediği tarzda oyuncuları aldığında keyif verecek bir takım izleyeceğimizden eminim.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #431 : 08 Şubat 2019, 10:13:30 »
Sadık'ın ayağını kırmak için bilinçli olarak iğrenç bir faul yapan Jerome isimli tip gördüğü kırmızı kart sonucu sadece 2 maç ceza aldı. Gole giden son adamı düşüren, rakiplere küfredenler de 2 maç ceza alıyor, kırmızı kart sonucu en alt limit bu... Yıllar geçiyor ama yönetim olarak hiçbir gücümüz olmuyor, sanki bir büyüklüğümüz yokmuş gibi sürekli doğranıyoruz. Hadi Aziz çok iplenmiyordu (zaten son yıllarda niyetinin ne olduğu da belliydi) da Ali Koç niye bir şey yapmıyor? Neyse hakemlere düdük astırmakla, çeşitli yaptırımlarla baştaki kurumlara göz dağı vermek bizim seviyemiz için çirkin bir hareketmiş, Türkiye'de değil de Finlandiya'da mücadele ediyoruz zaten.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #432 : 08 Şubat 2019, 21:23:47 »
Soldado kırmızıyı yedi ilk yarı biterken

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #433 : 08 Şubat 2019, 21:28:40 »
İki maça da bakmaya çalışıyorum. Bu tetikçi şerefsiz maçın başından beri bunu kolluyordu. Sürekli faul yapan hatta topu eliyle kesen Mensah'a ve bilerek Ekici'nin bileğine basan Şamil kazmasına sarı kart bile vermemişti. Yönetim de yumuşak tavırlarla büyüklüğünü göstermeye devam etsin!

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #434 : 08 Şubat 2019, 21:46:32 »
Soldado'nun yaptığı sorumsuzluk.Onunda birçok maçta agresif çıkışları var.

Hakem  hakemlik vasfı olmayan biri o ayrı konu.

Mensah net sarı ve  Şamil net  kırmızılık hareketler yaptı.VAR'cılar maçı izlemekle meşguller.