Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Kupası (Ümraniye'ye Elendiğimiz Sezon)  (Okunma sayısı 18380 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
O konu doğru, Harun ve Berke, Kameni den çok mu iyi yada Kameni ile idare edilemezmiydi..
Altyapıya oyuncu transfer edip sonrada kiraya göndermek tam komedi. Ama o kazık uzun yıllardır giriyor bize.
Ali Koç un çok tutarsız eylemleri var, Volkanla sözleşme uzatıp sonra kadro dışı bırakması, Cocu ya aylarca sabretmesi sonra göndermesi, Ersunu istemiyorum diyip alması...
Orta saha için konuşulan birisi vardı, hatırlıyorum, kısa boylu. Herkes belinden sakat diyordu.

Bence Ali Koç kadar ona bu enkazı bırakanlar da suçlu. Elinde imkan olmayınca daha fazla riskli iş yapmak zorunda kaldığını düşünüyorum. Maddi sıkıntı olmasa oyuncu satmaya neden Josef, Guliano ve Fernandao dan başlasın ? Para varken de kötü transferler yapıldı, ama hiçbirisi bu kadar kötü çıkmamıştı. Saysak Maldonado, Josico, Guiza, Bestcastnik (yada herneyse), Ziegler, Bienvenue, Dia, Krasic.... Bu birazda iyi bir restoranda sipariş ettiğin yemeği pek beğenmemekle, belki güzeldir diye denediğin kötü bir restorandaki yemekten hasta olmak gibi. Ali Koç bunu ya iş bilmediğinde, beceriksizliğinden yaptı yada başka çaresi olmadığından.
Ha bir de bunların üstüne, ülkenin içinde olduğu ekonomik zorlukları da eklemek gerekir.

Söylemek istediğim bir diğer konu da,takımın o kadar da kötü olmadığı,4-5 tane değişecek oyuncu var. Ekci, Jailson, Soldado, Ayew hatta Frey sakatlıktan ve cezalardan dolayı ve aynı anda oynayamadılar. Bir de forvet alınırsa ilk yarıdan farklı br görüntü izleriz. Dünde dahil en az 4-5 maçta iyi oynayıp net pozisyonlar yakaladığımız dönemler oldu ama atamadık, sonrasında da mal gibi yedik ve oyun döndü. İddia ediyorum, Sşlimani yerine bugünkü halleriye Etoo, Webo, Nobre falan olsa gene çok şey değişirdi.

« Son Düzenleme: 18 Ocak 2019, 15:26:25 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Fabian bahsedilen oyuncu ve az daha onu da çakıyorlardı

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Beşiktaş Babel i sattı, geçen senede devre arasında Cenk i satıp takımın dibine dinamit koymuşlardı. Galatasaray sezona Gomis i satarak başladı, son sında 2-3 tane daha devamlı oynayan oyuncularını sattılar. Biz de Guliano ve Josef i sattık, Fernandao you sattık. Hiçbirimiz doğru dürüst birisini almadık/alamadık.. Görünen o ki futboldaki yangın bizim anladığımızdan daha da büyük. Ve malesef bu yangına biz çıplak yakalandık. Bunun sebepleri de bence bellidir ama şimdi bunları tartışmanın anlamı yok.

Abi ne yangını ya. Gs ile bjk ile bizi bir tutuyorsun. Adamların osuruğu lig şampiyonluğuna oynuyor. Zaten ikisinden birisi şampiyon olur yine. Başakşehir falan olamaz. Bu ligde bir anadolu takımı şampiyon olmak istiyorsa Fener ile çekişir ve Fener'e koyar. Gs veya bjk ile mümkün değil başedemezler.
Bugün perde arkasında olanla kimse ilgilenmez. tabelaya bakınca nasıl bir durum olduğu ortada. Ali Koç camianın ağzına sıçtı. Kuruluşundan bu yana olmadığı kadar taşak konusu oldu klüp.
Üç günlük eğitime gittim geçen hafta. Üç gün boyunca Fener ile taşak geçildi. Sustum, ağzımı açıp Fenerliyim diyemedim. İşte, okulda, sokakta her yerde bu böyle. Bu sene ligde kalsak bile bu ayıp, bu kara leke hiç çıkmayacak üstümüzden. Bu geçilen taşaklar hiç unutulmayacak.

Gs oyuncu satıyor, beşiktaş oyuncu satıyor diyorsun ama kafada adamlar. Biz oyuncu satıp yerlerine borozan alıyoruz. Sonuçta da küme düşmemeye oynuyoruz.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Abi ne yangını ya. Gs ile bjk ile bizi bir tutuyorsun. Adamların osuruğu lig şampiyonluğuna oynuyor. Zaten ikisinden birisi şampiyon olur yine. Başakşehir falan olamaz. Bu ligde bir anadolu takımı şampiyon olmak istiyorsa Fener ile çekişir ve Fener'e koyar. Gs veya bjk ile mümkün değil başedemezler.
Bugün perde arkasında olanla kimse ilgilenmez. tabelaya bakınca nasıl bir durum olduğu ortada. Ali Koç camianın ağzına sıçtı. Kuruluşundan bu yana olmadığı kadar taşak konusu oldu klüp.
Üç günlük eğitime gittim geçen hafta. Üç gün boyunca Fener ile taşak geçildi. Sustum, ağzımı açıp Fenerliyim diyemedim. İşte, okulda, sokakta her yerde bu böyle. Bu sene ligde kalsak bile bu ayıp, bu kara leke hiç çıkmayacak üstümüzden. Bu geçilen taşaklar hiç unutulmayacak.

Gs oyuncu satıyor, beşiktaş oyuncu satıyor diyorsun ama kafada adamlar. Biz oyuncu satıp yerlerine borozan alıyoruz. Sonuçta da küme düşmemeye oynuyoruz.
Fenerbahçeliyim ve kendimi bu renklere ait hissettiğim için gurur duyuyorum bu söylediklerinize çok üzüldüm şartlar ne olursa olsun Fenerbahçemle taşşak geçene ağzının payını veririm kimse takımımla ilgili ileri geri konuşamaz. Ben olsam susmazdım çünkü bizim ölümüz onlara yeter bunu da çok iyi biliyorlar,bitmeyecek bir Fenerbahçe kompleksleri var. Daha yeni iki tane gol bir tane tokat çaktık 8 hafta kendilerine gelemediler.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Fenerbahçeliyim ve kendimi bu renklere ait hissettiğim için gurur duyuyorum bu söylediklerinize çok üzüldüm şartlar ne olursa olsun Fenerbahçemle taşşak geçene ağzının payını veririm kimse takımımla ilgili ileri geri konuşamaz. Ben olsam susmazdım çünkü bizim ölümüz onlara yeter bunu da çok iyi biliyorlar,bitmeyecek bir Fenerbahçe kompleksleri var. Daha yeni iki tane gol bir tane tokat çaktık 8 hafta kendilerine gelemediler.
Onların söylediklerinden değil ben futboldan soğudum, uzun zamandır da böyleyim. Ayrıca bu malzemeyi biz verdik onlara, sonuna kadar konuşurlar. Ölümüz falan yetmiyor artık kimseye, zira ölmüşüz de cenazemiz kalkmak üzere.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Öncelikle şunu söyleyerek başlayayım, Ali Koç un döneminde yapılan onlarca yanlış vardır, itiraz etmiyorum. Daha önceki mesajlarımda da yazdım çoğunu zaten.
Adamlar için oyuncu satıyorlar ama kalanlarla bile şampiyonluğa oynuyor diyorsun, bunun sebebi Ali Koç mu ? 4-5 senede bonservis için 100 milyondan fazla para ödeyip, Gökhan ve Caner gibi isimleri gönderenler midir ? Caneri bırakıp, bugün oynuyor diye küfrettiğimiz, "fenere kafam girsin" minvalinde tezahurat yapan adamı alan kim ? Biz oyuncu sattıktan sonra sadece Jailson geldi bildiğim kadarıyla. İnsan geçmişi çabuk unutuyor. Aziz Yıldırım geldikten sonraki 4 senede yaşananları bir hatırlayın tekrar..  Ümraniye maçından sonra yazılmış bütün mesajlar, ne çabuk unuttuk Pendik maçını ?

Benim savunduğum birşey yok, zaten ortada savunulacak bir durum da yok. Ama içinde bulunduğumuz durumun sebepleri var, bu sebeplerin arasında da Aziz Yıldırım, bence Ali Koç tan daha üst sıralarda dır. Aykut Kocaman da.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Onların söylediklerinden değil ben futboldan soğudum, uzun zamandır da böyleyim. Ayrıca bu malzemeyi biz verdik onlara, sonuna kadar konuşurlar. Ölümüz falan yetmiyor artık kimseye, zira ölmüşüz de cenazemiz kalkmak üzere.

İlk devre Bjk'yi de Gs'yi de Başakşehir'i de elimizden kaçırdık dillere destan kazmalığımız olmasa. En olmayacak yerde 2-0 dan maç çevirdik az daha alıyorduk. Keza Bjk ve Başak maçlarında kaçan inanılmaz pozisyonlar. Elbet buradan çıkıp hesap soracağız. Öldüğümüzü hiç düşünmüyorum.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
İlhan hocam, futboldan soğumaya Ersun Yanal gidip de İsmail Lartal ın geldiği 2014-2015 senesinde başlamamış mıydık ?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
İlhan hocam, futboldan soğumaya Ersun Yanal gidip de İsmail Lartal ın geldiği 2014-2015 senesinde başlamamış mıydık ?
Evet ben 4-5 yildir böyleyim ama bu seneki tablo tarihimizde olmadı. Bunun sorumlusu da Ali Koc'tur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Öncelikle şunu söyleyerek başlayayım, Ali Koç un döneminde yapılan onlarca yanlış vardır, itiraz etmiyorum. Daha önceki mesajlarımda da yazdım çoğunu zaten.
Adamlar için oyuncu satıyorlar ama kalanlarla bile şampiyonluğa oynuyor diyorsun, bunun sebebi Ali Koç mu ? 4-5 senede bonservis için 100 milyondan fazla para ödeyip, Gökhan ve Caner gibi isimleri gönderenler midir ? Caneri bırakıp, bugün oynuyor diye küfrettiğimiz, "fenere kafam girsin" minvalinde tezahurat yapan adamı alan kim ? Biz oyuncu sattıktan sonra sadece Jailson geldi bildiğim kadarıyla. İnsan geçmişi çabuk unutuyor. Aziz Yıldırım geldikten sonraki 4 senede yaşananları bir hatırlayın tekrar..  Ümraniye maçından sonra yazılmış bütün mesajlar, ne çabuk unuttuk Pendik maçını ?

Benim savunduğum birşey yok, zaten ortada savunulacak bir durum da yok. Ama içinde bulunduğumuz durumun sebepleri var, bu sebeplerin arasında da Aziz Yıldırım, bence Ali Koç tan daha üst sıralarda dır. Aykut Kocaman da.
Benim konuşmamın herhangi bir yerinde aziz yildirim geçti mi ayhan hocam. Konuyu aziz koç çekişmesine getirmeyelim. Ben aziz yıldırım gittiğinde neredeyse bayram ettim. Ali koçun su tabloda savunulacak hicbir yani yok. Geçmişi geleceği vs si yok bu işin. Fenerbahce küme düşüyor hala aziz yıldırım ali koç diyorsunuz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
İlk devre Bjk'yi de Gs'yi de Başakşehir'i de elimizden kaçırdık dillere destan kazmalığımız olmasa. En olmayacak yerde 2-0 dan maç çevirdik az daha alıyorduk. Keza Bjk ve Başak maçlarında kaçan inanılmaz pozisyonlar. Elbet buradan çıkıp hesap soracağız. Öldüğümüzü hiç düşünmüyorum.
Sevgili kardeşim su anda fakir fukara edebiyatı yapıyorsun. Halamın bıyığı olsa ne olurdu? Ama olmadı hala halam.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ümraniyespor, sahamızda Koyduk mu? Diye tezahürat yapıyor. Sözün gittiği yer.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Slimani, benzia ve freyi hala oynatiyorsa ersun yanal da geri zekalidir. Soldado ve dirar bir onceki macin en iyileri mehmet ekici ilk devrenin son maclarinda takimin en iyi oyuncusu adami dogru duzgun oynatmadi daha

Butun bu iyunculari getiren comoli devam ediyor hala

Son bir hafta transferde oyuncu transfer etmek icin once gondermek gerek o yonde de hicbir icraat yok

Ali koc hayattan soguttu resmen

Gsnin daha once basina gelwn avrupaya gidememe gibi bir ceza ciksa bu sene onubile cekemicez

Her gecen gun daha fazla dehsete dusuyorum

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hakem yüzde yüz penaltı için VAR'a gitmiyor, ama tartışmalı bir pozisyonda VAR kararı ile Skrittel'i oyundan atıyor. İsyan eden tek futbolcu yok. Maç sonu penaltımız için VAR'a niye gitmedin diye hakemin yolunu kesip soran tek futbolcu Benzia...

O, bu, bir tarafa... Zaten ahı gidip vahı kalmış leş gibi bir takıma, bir de hakemler vurmaz mı? Skrittel ligde Malatya maçında yok. Bu turu hak etmemiş olabiliriz, ama hakem skandalı lige de etki edecek.

Fakat bunlardan bağımsız bir şey diyeceğim: Slimani'den hâlâ bir şey bekleyip, forma verenin avradını sikeyim. Ona değil resmi bir maçta, antreman sahasında çift kale maçta bile forma veren hocanın avradını sikeyim.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Beyler biz küme düşeriz, hem de bağıra bağıra düşeriz. Hattâ şu hâlimizle TFF 1.Ligte orta sıralarda yer alırız.

Kendimizi alıştıralım. Biz bu sene küme düşeriz, kıl payı falan da değil. Sonuncu sırada yer alıp bitime 3-4 hafta kala küme düşmemiz kesinleşir. Benim bir dirhem umudum kalmadı bu akşam.