O konu doğru, Harun ve Berke, Kameni den çok mu iyi yada Kameni ile idare edilemezmiydi..
Altyapıya oyuncu transfer edip sonrada kiraya göndermek tam komedi. Ama o kazık uzun yıllardır giriyor bize.
Ali Koç un çok tutarsız eylemleri var, Volkanla sözleşme uzatıp sonra kadro dışı bırakması, Cocu ya aylarca sabretmesi sonra göndermesi, Ersunu istemiyorum diyip alması...
Orta saha için konuşulan birisi vardı, hatırlıyorum, kısa boylu. Herkes belinden sakat diyordu.
Bence Ali Koç kadar ona bu enkazı bırakanlar da suçlu. Elinde imkan olmayınca daha fazla riskli iş yapmak zorunda kaldığını düşünüyorum. Maddi sıkıntı olmasa oyuncu satmaya neden Josef, Guliano ve Fernandao dan başlasın ? Para varken de kötü transferler yapıldı, ama hiçbirisi bu kadar kötü çıkmamıştı. Saysak Maldonado, Josico, Guiza, Bestcastnik (yada herneyse), Ziegler, Bienvenue, Dia, Krasic.... Bu birazda iyi bir restoranda sipariş ettiğin yemeği pek beğenmemekle, belki güzeldir diye denediğin kötü bir restorandaki yemekten hasta olmak gibi. Ali Koç bunu ya iş bilmediğinde, beceriksizliğinden yaptı yada başka çaresi olmadığından.
Ha bir de bunların üstüne, ülkenin içinde olduğu ekonomik zorlukları da eklemek gerekir.
Söylemek istediğim bir diğer konu da,takımın o kadar da kötü olmadığı,4-5 tane değişecek oyuncu var. Ekci, Jailson, Soldado, Ayew hatta Frey sakatlıktan ve cezalardan dolayı ve aynı anda oynayamadılar. Bir de forvet alınırsa ilk yarıdan farklı br görüntü izleriz. Dünde dahil en az 4-5 maçta iyi oynayıp net pozisyonlar yakaladığımız dönemler oldu ama atamadık, sonrasında da mal gibi yedik ve oyun döndü. İddia ediyorum, Sşlimani yerine bugünkü halleriye Etoo, Webo, Nobre falan olsa gene çok şey değişirdi.