Gönderen Konu: Fenerbahçe / UEFA Avrupa Ligi (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 18133 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe / UEFA Avrupa Ligi (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #60 : 29 Kasım 2018, 23:54:14 »
Ali Koç Aziz Yıldırım yada Aykut Kocamandan değil tarihte kim var kim yoksa hepsinden daha kötüsünü, beterini yaşatıyor takıma.
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2018, 23:54:28 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #61 : 30 Kasım 2018, 09:29:39 »
İlk turdan çekeriz bir İngiliz takımı beşlik olur eleniriz. Gerçi kim gelirse gelsin eler bizi şu halimizle.

Ciddi ciddi iyi bir hoca getirmediğimiz takdirde küme düşme adaylarından birisiyiz. Bu kadar uyumsuz,plansız oynayan bir takım olamaz. İyi niyetle yapılan bir pres ve oyunu rakip yarı alana yıkma çabası var ancak ön taraftaki beceriksizlik yüzünden sonuç alınamıyor.Bu presin karşılığı olarak 65'ten sonra bitiyor takım.Takımın merkez orta sahaları en ufak sorumluluk almıyor,oyun kurmuyor,verkaça girmiyor. Valbuena'nın ayağına bakıyor herkes. Benzia'nın yapması gerekenleri orta sahaya kadar gelip Frey yapmaya çalışıyor.Bu takım nasıl gol atsın ?

Tecrübeli ve işi bilen bir hoca gelsin artık şu takıma gerekirse Advocaat geri dönsün ama şu takımı şu rezil durumdan çıkarsın Koeman ile olması mümkün değil çünkü.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #62 : 14 Aralık 2018, 07:14:08 »
İnter, Napoli, Benfica, Valencia, Villereal, E. Frankfurt, Genk, Sevilla, D. Kiev, Chelsea, B. Leverkusen, Salzburg, Zenit, Arsenal, R. Betis

muhtemel rakiperimiz.

rakip seçmek, şu gelse iyi olur vs diye yorum yapmak istemiyorum.
Sadece Genk, Dinamo Kiev ve Salzburg dan 2 maçta 5 golden az yeriz.
Napoli, Valencia, Chelsea, Arsenal tek maçla 5 den fazlasını atarlar...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #63 : 14 Aralık 2018, 07:40:29 »

Sadece Genk, Dinamo Kiev ve Salzburg dan 2 maçta 5 golden az yeriz.

İsmail Güldüren ve Reyes'in oynadığı bir takıma herkes tek maçta 5 gol atabilir. Kaldı ki, ligin son sırasındaki Rize'ye 3-0 ve yine geçem hafta düşme potasında olan Akhisar'a aynı şekilde 3-0 yenilmiş bir takımdan söz ediyoruz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #64 : 14 Aralık 2018, 08:11:50 »
Ne acı....
Bunları ben diğer tkımların 5 atmasına itiraz eden olursa kullanmayı düşünüyordum..

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #65 : 12 Şubat 2019, 21:54:09 »
İlk yarıda özellikle golü bulana kadar çok iyiydik. Ersun Hoca ile yaz kampı geçirdikten sonra önümüzdeki yıl bunun her maça ve maç geneline yayılacağını düşünüyorum. Slimani gol özelinde konuşmuyorum daha diri ve derli toplu önceki maçlarına göre. Topal varlığı dert yokluğu dert cinsten bir Adam. Salakça bir penaltı yaptı neyse ki penaltı kurtarma konusunda gerçekten çok iyi olan Harun penaltıyı zor da olsa kurtardı ki iyi kullanılmış güzel yere vurulmuş bir penaltıydı. Stoperler gayet iyi Isla yine çok iyi ama ligde ve Avrupa'da cezalı oluşu sıkıntı. Jailson ve Eljif'i özellikle çok beğendim. Keşke Eljif her maç böyle oynasa ve üzerine koyarak devam etse de yıllarca Jailson Eljif Zajc orta sahasını izlesek. Moses yine topla çok iyi ve güçlü ancak topsuz oyunda daha aktif olmalı

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #66 : 12 Şubat 2019, 22:19:15 »
Bu arada belki de uzun süredir resmi maç yapmadıkları için olabilir bilemiyorum ama Zenit baya kötü durumda

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #67 : 12 Şubat 2019, 22:53:06 »
Bu arada belki de uzun süredir resmi maç yapmadıkları için olabilir bilemiyorum ama Zenit baya kötü durumda

ve biz sadece 1 gol atabilidik :D En azından ikinciyi atmak gerekirdi...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #68 : 12 Şubat 2019, 23:10:43 »
ve biz sadece 1 gol atabilidik :D En azından ikinciyi atmak gerekirdi...
2 3 yapmalıydık kesinlikle

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #69 : 13 Şubat 2019, 09:10:02 »
Sadık müthiş oynuyor.Fişek gibi derler ya, tam öyle.Maşallah diyelim.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #70 : 13 Şubat 2019, 10:46:34 »
Jailson ve Sadık çok iyilerdi. Jailson hiç durmadı artık ben izlerken yoruldum. Söke söke alacak formayı öyle gözüküyor. Sadığı Rabbim nazarlardan korusun diyip geçiyorum  :)

Mehmet Topal'ın tecrübesine yakışmayacak sakarlıklarının yanında hem toplu hem topsuz oyunda takımı çok bozuyor maalesef. Top rakipteyken stopermiş gibi hareket ediyor ve orta saha boş kalıyor. Top bizdeyken de aynı şekilde. Takımın bence en kötüsüydü.

Valbuena'nın 90 dakikayı çıkarması beni çok şaşırttı. Ancak yorulunca kendisini sürekli yere atması,topu ezmesi takımı düşürüyor.

Moses'ı ilk yarı çok beğendim ancak ikinci yarı çok basit top kaybı yaptı. Şu hali bile Ayew'den çok daha iyi.

Ah be Harun şu yan topları halletsen gözü kapalı kaleye geç derim ama her yan topta korkutuyorsun beni.

Isla'nın ikinci sarıdan atılması lazımdı. Zaten şu dengesizlikleri olmasa Juventus'ta oynardı. Onun dışında hücum katkısı muazzam.

Zenit için ise, hücüm hattı kötü ancak stoperleri ve merkez orta sahaları çok sert ve kaliteli bir takım Zenit,gol atması kolay değil. Rakitsky ve Barrios'a bayıldım.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #71 : 14 Şubat 2019, 05:12:22 »
Bariz üstün oynadığımız maçta 2'yi bulamadık diye elenebiliriz.
Takımın iyileri Sadık, Jailson ve şu sıralar hala sağ kanattan bindiriyor olabileceğini düşündüğüm İsla'ydı.
Topal çevre kontrolü konusunda bir oyuncu ne kadar kötü ise o kadar kötü.
Resmen adamların kaleye ilk isabetli şutunu atmalarına vesile olan penaltıyı ikram etti.
Diğer yandan son ayların kayıp ismi Eljif'te fena oynamadı.
Özellikle Slimani'nin gezginliğinden faydalanıp onun boşalttığı alanlara girdi ama skor üretemedi.
Maç adına performansından memnunum.
Zaten Konya maçında Tolgay kart cezalısı, Ekici sakat, Benzia kadroda yok.
Yine Topal-Jailson-Eljif oynayacağız.
Ayrıca olumsuzluk peşinde koşuyor gibi gözükmek istemem ama biz hep Slimani'ye yükleniyoruz da Ayew'in durumu ondan da beter.
Umarım Sn.Petersburg'ta şans yanımızda olur ve şu maçta 2'yi bulamadığımıza yanmayız.
...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #72 : 21 Şubat 2019, 21:43:44 »
Hepsi birbirinden bok ama özellikle Şener ve Alper takımın amına koydu

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #73 : 21 Şubat 2019, 22:56:40 »
Eski yönetim yeni yönetim ayırt etmeden... Bu takımı İsmail Köybaşı ve Şener'e muhtaç eden kim varsa Allah belalarını versin.

Alper Potuk ise ruhsuzluğun, yeteneksizliğin, umursamazlığın, boş vermişliğin destanını yazan bir 45 dakika ile bizi 10, Zenit'i 12 kişi oynattı. "İsmail Köybaşı ile Ben, bu takımın en gereksiz iki ismiyiz; Slimani bile bizden daha faydalıdır!" mesajını vererek, bu kadroda yeri olmadığını ilan etti.

Mehmet Topal kariyerini özetledi: İyi oynadığı bir maçta, öyle bir hata yaptı ki, bir yanlış bütün doğruları götürdü. Turu getirecek golü atan adam, turdan elenmemize sebep hatayı yaptı. Kendi muhteşem golüne yazık etti.

Maç 3-1 olmuş. 1 gol atsak tur bizim. 15 dakika kaleye şut çekemiyoruz. Bal yapmaz arı gibi top çeviriyorlar. Sanki süreye oynayan Zenit değil, bizdik. İsmail Köybaşı ise elleri belinde bekliyor. Hakikaten bu adamı kim transfer ettiyse, kim bugüne kadar takımda tutuysa... Bu kişi Fenerbahçeli olamaz.

Sağ beki Şener, sol beki -kötü oynayan ve ilk golde hata yapan Hasan Ali sakatlanınca- İsmail, orta sahadaki yaratıcısı Alper olan bir takım turu geçseydi ayıp olurdu zaten.

Harun müthiş bir maç çıkardı. Umarım Beşiktaş maçında kalede olur.

Haaa... Santrforu da Ayew olan diyeceğim de... Slimani yerine olduğu için ses etmiyorum...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #74 : 21 Şubat 2019, 23:02:25 »
Skor olarak dezavantajlı durumda olmalarına rağmen topu bilerek bize bıraktılar ve hata yapmamızı bekleyerek kontra ataktan golü bulmayı amaçlıyorlardı ki orta sahada kaptırılan top sonrasında, Mehmet Topal'ın cezasahası içinde yaptığı berbat hatanın da yardımıyla maalesef başarılı oldular.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2019, 23:16:29 Gönderen: Avanta »