Gönderen Konu: Fenerbahçe-Hatay BŞB | Cumhurbaşkanlığı Kupası  (Okunma sayısı 4384 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
10 Ekim Çarşamba, 19.00, Adana, TRT Spor

Son 19 finalin 18'inde yer aldık(2003'te Botaş-Erdemir oynamıştı) ve 11 kez kazandık.
Hatay ise sadece 2016'da oynayıp bizi yenmişti.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Ynt: Fenerbahçe-Hatay BŞB | Cumhurbaşkanlığı Kupası
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2018, 22:39:49 »
Antreman fotolarinda gördüğüm kadarıyla Hartley de gelmiş. Zandalasini , Sottana , Verameyenka , Vaughn oynar herhalde . Stokes ve Hartley in pasaport işleri çözülmediği için kasım a kadar oynamayabilirler.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2018, 19:21:21 »
Bu Kia kadar berbat bir uzun gelmemiştir.
Ayşe Cora Iverson falan sanıyor kendini.
En az iki arkadaşı boşta, tereddütsüz sallıyor 3 lüğü inanılır gibi değil.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2018, 19:25:57 »
Vera Zandalasini ikilisine
Fowles-Whalen
Fowles-Diggins
Fowles-Taurasi  falan yapılabilse tadından yenmez.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2018, 19:55:08 »
Vera hakikaten çok özel bir oyuncu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2018, 20:32:09 »
Obradovic de olmasa tamamen loser bir kulüp olacağız herhalde. Bu kadar çok final kaybedilir mi yahu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2018, 20:58:23 »
Bu Hatay bizi son üç yılda üç tane kupa maçında yendi. Gs yok, Ydü yok, Hatay'ı rakip yapıyoruz kendimize.
Peynir erkek gibi kupa dağıtıyoruz. Ali Koç geldiğinden bu yana bir lanet demek istemiyorum ama ciddi bir ölü toprağı var kulüpte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #7 : 10 Ekim 2018, 21:27:52 »
Aynen

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #8 : 10 Ekim 2018, 23:50:01 »
Yarım kalan temizlik tamamlanmadıkça bayan basketbol takımından başarı beklentim yok.
O formaya her zaman destek verilir. ama bu ekip bu camiayı hak etmiyor
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #9 : 11 Ekim 2018, 01:29:43 »
Yarım kalan temizlik tamamlanmadıkça bayan basketbol takımından başarı beklentim yok.
O formaya her zaman destek verilir. ama bu ekip bu camiayı hak etmiyor

Didem, hafta sonu Beşiktaş maçında başkanın locasındaydı sanırım. Bir şey beklemeye gerek yok yani.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 11 Ekim 2018, 18:32:56 »
ucunda tek macla kupa olan her macı istisnasız her bransta veriyoruz.Baskan da degisse sonuc degismiyor.TK Finali GS yendigimiz an cezası 2 yıla cıkacak.Ve 10 senede toparlanamayacaklar.Ama Podolski cıkıyor ve ceza 1 yıla iniyor.GS 10 yıl devirme sansı eline gelmis kullanamıyorsun.
Hatay macları ucunda tek macla kupa olan her macı veriyoruz.Senin 3lugun girmiyor onların catır catır giriyor.Obradovic denmis o da genelde ucunda tek macla kupa olan finalleri kaybetti.

Sonuc olarak kadın takımından ben cok umitliyim.Yine sampiyon olacagımızdan suphem yok.Zandelasini de cok daha iyi olacaktır.Yalnız bu Pelin icin 10 yıl gard sorunu yasamayız dedik yok hala bekledigimiz duzeye gelmedi.Tugce Canıtez biraz gelistir kendini be 10 yıl oldu artık be yeter,diger yerli uzun adı simdi aklıma gelmedi sadece 3 luk sallıyor arkadas, Ayse Cora desen onda da oyun aklı ve disiplini eksik yani sonuc olarak yerli oyuncular belli bir istikrar ve performans vermek zorunda...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #11 : 11 Ekim 2018, 19:38:19 »
Türkiyede yerli oyuncu yok, olanlar da bunlar, biz dün yerli oyuncular yüzünden yenilmedik, senin 4 yabancının toplamı rakipteki abdel kader kadar katkı vermemiş, böyle olunca yenilgi de kaçınılmaz.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 11 Ekim 2018, 20:05:01 »
Türkiyede yerli oyuncu yok, olanlar da bunlar, biz dün yerli oyuncular yüzünden yenilmedik, senin 4 yabancının toplamı rakipteki abdel kader kadar katkı vermemiş, böyle olunca yenilgi de kaçınılmaz.
İlhan Hoca Dun yerli yuzunden yenildik diyen yok zaten biz zaten ucunda tek macla kupa olan her macta istisna haric yeniliyoruz.Benim elestirim genel biz bu Pelin icin yıllarca yalvardık butun taraftarlar gelirse 10 sene gard sorunu yasamayız dedik.Ama kız 2 yıldır tık yok.Biz bu Pelin icin mi yalvardık.Tugce Canıtez ABD de de sanırm en iyi oyuncu odulu falan aldı Uni de bu kızın geldiginden beri duzgun bir oyun oynadıgını goremedik.Ara sıra ribaunta katkısı olursa oluyor.Verdigi ortada, Tilbe yi alıyoruz buyuk umutla kız da tık yok tek bildigi arada 3 luk sallamak.Bu dedigimiz genel elestiriler dunku maca ozel degil...

Dunku maca gelince zaten kahroluyorum.Hatay gibi bir takım cıkıyor 120 kiloluk Courtney Parisle,Baltıgın Taurasisi kız ile, kırk yılda bir mac oynayan Cansu ile, Abdelkader ile seni senin de dedigin gibi 3 yıldır kupada yeniyor.Dunku macı yerliye baglayan yok zaten ama genel olarak bu yerliler hicbir verim vermiyor.Ayrıca ben de anlamıyorum biz sozlesmesi biten bu uzunu Vaughnu tekrar neden alıyoruz.
Ribaunt alamıyorsun,defans yapamıyorsun , onun attıgı girerken seninki girmiyor dogal olarak yeniliyorsun.Bu istisnasız her bransta boyle oluyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #13 : 11 Ekim 2018, 23:05:03 »
İlhan Hoca Dun yerli yuzunden yenildik diyen yok zaten biz zaten ucunda tek macla kupa olan her macta istisna haric yeniliyoruz.Benim elestirim genel biz bu Pelin icin yıllarca yalvardık butun taraftarlar gelirse 10 sene gard sorunu yasamayız dedik.Ama kız 2 yıldır tık yok.Biz bu Pelin icin mi yalvardık.Tugce Canıtez ABD de de sanırm en iyi oyuncu odulu falan aldı Uni de bu kızın geldiginden beri duzgun bir oyun oynadıgını goremedik.Ara sıra ribaunta katkısı olursa oluyor.Verdigi ortada, Tilbe yi alıyoruz buyuk umutla kız da tık yok tek bildigi arada 3 luk sallamak.Bu dedigimiz genel elestiriler dunku maca ozel degil...

Dunku maca gelince zaten kahroluyorum.Hatay gibi bir takım cıkıyor 120 kiloluk Courtney Parisle,Baltıgın Taurasisi kız ile, kırk yılda bir mac oynayan Cansu ile, Abdelkader ile seni senin de dedigin gibi 3 yıldır kupada yeniyor.Dunku macı yerliye baglayan yok zaten ama genel olarak bu yerliler hicbir verim vermiyor.Ayrıca ben de anlamıyorum biz sozlesmesi biten bu uzunu Vaughnu tekrar neden alıyoruz.
Ribaunt alamıyorsun,defans yapamıyorsun , onun attıgı girerken seninki girmiyor dogal olarak yeniliyorsun.Bu istisnasız her bransta boyle oluyor.

Çünkü looser klübüz. Allahtan obradovic geldi de kupalar aldık ama onun da dediğin gibi istatistiklerini epey bozdu Fenerbahçe. Türkiyede yerli oyuncu yok hocam. Alsan alsan Q'yu alırdın devşirme ama onun da nasıl teneke bağlanarak gönderildiğini biliyoruz.
Bizim yabancılarımız kalitesiz. Yıllardan beri bu böyle. 7 yabancı yerine 4 yabancı alsan kaliteli ama yok. 4 yabancı dün 19 sayı atmış. Korkunç bir istatistik bu. Koskoca Fenerbahçe 47 sayı ile maç bitiriyor. Söyleyecek çok şey var. Nereden tutsak belli değil.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #14 : 11 Ekim 2018, 23:15:28 »
Çok ama niteliksiz yabancı yerine az ama nitelikli 4 yabancı alınması gerektiğini sezon başında yazmıştım.Süpür yereldeki kupaları yeter, Rus takımları bütçelerini makul düzeye çektiği zaman da EL için kadro oluştur, şu ortamda EL için kasmak, o bütçelerle başa çıkmaya çalışmak çok mantıksız.
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2018, 23:15:44 Gönderen: kenz »