Türkiyede yerli oyuncu yok, olanlar da bunlar, biz dün yerli oyuncular yüzünden yenilmedik, senin 4 yabancının toplamı rakipteki abdel kader kadar katkı vermemiş, böyle olunca yenilgi de kaçınılmaz.
İlhan Hoca Dun yerli yuzunden yenildik diyen yok zaten biz zaten ucunda tek macla kupa olan her macta istisna haric yeniliyoruz.Benim elestirim genel biz bu Pelin icin yıllarca yalvardık butun taraftarlar gelirse 10 sene gard sorunu yasamayız dedik.Ama kız 2 yıldır tık yok.Biz bu Pelin icin mi yalvardık.Tugce Canıtez ABD de de sanırm en iyi oyuncu odulu falan aldı Uni de bu kızın geldiginden beri duzgun bir oyun oynadıgını goremedik.Ara sıra ribaunta katkısı olursa oluyor.Verdigi ortada, Tilbe yi alıyoruz buyuk umutla kız da tık yok tek bildigi arada 3 luk sallamak.Bu dedigimiz genel elestiriler dunku maca ozel degil...
Dunku maca gelince zaten kahroluyorum.Hatay gibi bir takım cıkıyor 120 kiloluk Courtney Parisle,Baltıgın Taurasisi kız ile, kırk yılda bir mac oynayan Cansu ile, Abdelkader ile seni senin de dedigin gibi 3 yıldır kupada yeniyor.Dunku macı yerliye baglayan yok zaten ama genel olarak bu yerliler hicbir verim vermiyor.Ayrıca ben de anlamıyorum biz sozlesmesi biten bu uzunu Vaughnu tekrar neden alıyoruz.
Ribaunt alamıyorsun,defans yapamıyorsun , onun attıgı girerken seninki girmiyor dogal olarak yeniliyorsun.Bu istisnasız her bransta boyle oluyor.