@Sisley Volley Tv :
Bir kere şunu belirteyim
Bu transferlerden mutlu muyum ? Tabiki Hayır

Çok konuştuk sponsor bulunup.daha yarışmacı isimler ile daha iyi daha güçlü bir kadro kuralım ama olmadı sebeplere de temcit plavi gibi tekrar etmek anlamsız olduğu için önümüze bakalım modundayim..
Ivan gittiği için çok uzgünüm( dün twitterda Castellani'nin ilginç bir ivan diyaloğu oldu anlamadim ama ) keşke tutup metin &Ivan formülü ile gitsek daha iyi olurdu.
Amerikalı smaçor konusinda haklısın ams detayları bilmiyoruz belki oyuncu kendi kariyeri için italya ligini basamak olarak tercih etmis olabilir..
Beğendiğin Hollandalı orta yanlış hatırlamıyorsam Skrq takımında izledik. Ilk sene giotr ve madzonek arkasında yedekdi sonra madzo Zaksa ya gidince o kadroda süre aldi ama çok dikkatimi çekmedi sen iyidir dersen bana kafi.
Ben Böhme muazzma birnisim demedim ama mevcut şartlar altında iyi isim demek istedim..
Nikic. I.ben severim ya serkan.
Önemli olan oyuncudan ne beklenildigi
Yoksa adim gibi eminim ki seneye ona çok laf edecek adam var..
Wijsmans sağlık olarak iyi durumda olursa Nikic ile iyi bir ikili olurlar.. iyi kavramı göreceli tabiki

Ben lotman işini anlamadım zaten.. alacaksak çapraz alalim
Nikic yanina lotman zaten hiç uymaz. Çok vasat smaçorler olur. Wijsmans mutlaka smaçor oynatmak lazım.
Selamlsr dostum....