ahaha ya Simon gelsin ben çıplak koşarım ama Simon -Matey - Agamez filan hayvan gibi para lazım ...
neyse hayali bile güzel diyorum
böyle hayvani bir bütçe ile sezona girecek isek İvan takımda kesinlikle kalmalı...
tamam torpil geçiyorum reise ama son senelerinde güzel bir takımı kendisi hak ediyor.
hem İvan tekniği ve oyun zekası sayesinde her daim skor üretebilecek bir adam , hücum ile beslenen bir adam değil ...
biraz savunma ve blok sorunu olabilir ama güzel bir takım ile tolere ederiz sanırım.. misal
Matey-Conte ( conte 500 bin euro ya filan hoplaya zıplaya gelir

) smaçörler olur.
İvan reis çapraz olur..
orta Simon hayal daha gerçekçi olalım lütfen

Holt veya Podra alalım .. 1 tane türk lazım.. Arkas dan mustafa alalım. yada Erhan da geri gelse olur. 1 tane hücumu dert etmeyecek Türk oyuncu lazım blok sezgisi iyi olan. gıcıktır filan ama arkas Mustafa iyi ortadır. hazır Mustafa'yı almışken Liberolarını da alalım Hasan kardeşimiz buyursun geldin..
herşeyi hallettik 4 yabancı oldu geleim zurnanın zırt dediği yere , bu takım Arslan'a emenet edilir mi ? bence edilmez ama 5 yabancı işini de ben sevmiyorum... iki ucu keskin bıçak bir durum..
özetle ..
Matey-Conte
İvan
Podra/mustafa
Hasan
Arslan..
vallaha bu kadroya adam gibi de pasör koyarsak Stoyhcev eşliğinde final 4 a yürürüz....