Gönderen Konu: Tarık Biberovic  (Okunma sayısı 47763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Tarık Biberovic
« Yanıtla #180 : 09 Ocak 2026, 00:04:20 »
Şu durumu ben bilmiyordum. Peki daha yakından takip edenler biliyor muydu acaba?
Oyuncuların neler yaşadığını tam olarak bilmediğimiz için performans düşüklüklerini ağır şekilde eleştirebiliyoruz.
Brandon da geldiğinde sakatmış mesela. İyileşmesi, uyum süreci vs kolay olmuyor o kadar.
Benim kendi adıma çıkardığım sonuç, oyunculara karşı daha toleranslı olmamız gerekiyor.

Özellikle de medyanın manipülasyonlarıyla "euro ile çalışan makineler" olarak görülüyor bu insanlar maalesef.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Tarık Biberovic
« Yanıtla #181 : Bugün, 14:44:16 »
Beni rahatsız eden bir şey var. Sosyal medyada falan takip ediyorum, akıllısı manyağı insafsız bir biçimde gömmeye başladı bu çocuğa, resmen Guduric muamelesi yapmaya başladılar. Hak etmiyor bu çocuk bunları ki Guduric de hak etmiyordu. Camianın bu sapkınlıktan kurtulması lazım artık. Çer çöp dedikleri adamlara Juventus falan talip oluyor.

Bu oğlan Bodiroga ya da Bogdanovic falan değil, Tarık Biberovic. Ve elinden geleni de yapıyor. Dün akşam soktuğu şutlar olmasa Tucker 38 sayı da atsa yetmezdi ki gördük Edwards'ın 35 sayısı tek başına yetmedi karşı tarafa.