Gönderen Konu: Tarık Biberovic  (Okunma sayısı 49601 defa)

sari lacivert ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Ynt: Tarık Biberovic
« Yanıtla #195 : Bugün, 07:19:11 »
ben şurayı anlayamadım; bosna tarığın oynaması için 2 milyon usd istiyor, ama grup maçlarında yer aldığına göre bu izni zaten vermiş olmuyor mu? grup maçlarında oynayıp finallerin ayrı izne tabi olması gibi saçma bir durum olabilir mi?

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #196 : Bugün, 09:05:10 »
ben şurayı anlayamadım; bosna tarığın oynaması için 2 milyon usd istiyor, ama grup maçlarında yer aldığına göre bu izni zaten vermiş olmuyor mu? grup maçlarında oynayıp finallerin ayrı izne tabi olması gibi saçma bir durum olabilir mi?

Valla asil anlamadigim, shane larkin e Turk olmasi icin para verenlerin simdi ellerini neden ceplerine sokmadiklari.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #197 : Bugün, 10:36:36 »
Devşirme statüsünde oynuyor. Öteki türlü Larkin ya da Flynn de oynardı yanında.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #198 : Bugün, 12:13:44 »
Devşirme statüsünde oynuyor. Öteki türlü Larkin ya da Flynn de oynardı yanında.

onu biliyorum da elemelerde oynayıp, finallerde para talep edilmesinin mantığı ne?

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #199 : Bugün, 14:26:26 »
onu biliyorum da elemelerde oynayıp, finallerde para talep edilmesinin mantığı ne?

Tek başına (yanında larkin/wilbo/flynn türevi biri olmadan) zaten finallerde de sorunsuz şekilde oynayabilir, problem olan beraber oynamaları konusu başından beri.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #200 : Bugün, 14:33:54 »
Bosna federasyonu para istiyor tarık'ın hakları için, o haklara sahip olursa devşirme değil normal yerli statude olacak. Federasyon parayı vermezse devşirme olarak devam edecek milli takımda. Yazın o yüzden devşirme olarak larkin oynadı, Tarık oynayamadı
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #201 : Bugün, 15:38:12 »
Tarık böyle oynamaya devam ederse Hidayet seve seve verecek o parayı, çaresi yok. Bize direkt olarak giren çıkan bir durum yok, kendisi için vermek zorunda, yâni sorumlusu olduğu Millî Takım için.

Tarık Sırp maçlarını kötü oynasaydı mevzu kapanırdı belki ama şimdi mecbur vermek zorunda.

Hidayet'te akıl olsa Tarık sonrası Wade'i de Türk yapar ve arkasına yaslanıp keyfini sürerdi ama Fenerbahçe'ye fayda sağlayacak her şeyin karşısında adam.