Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668905 defa)

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1095 : 03 Nisan 2019, 12:45:43 »
sanırım aaron harrison ile anlaşmışız galatasaraydan twitter da gördüm. Hem maliyeti az hem de kaliteli oyuncu fakir corry higgins olabilir performansına göre. seneye belki 10 yabancı bile olabilir duruma göre çok fazla çift maç haftası var böyle ucuz kontratlı adamlar ile kadroyu genişletmek faydalı olabilir.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2019, 14:15:23 Gönderen: ata771 »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1096 : 03 Nisan 2019, 14:03:29 »
Kışında harrison söylentisi çıkmıştı ama sezonun bu döneminde transfer görüşmesi anlaşması vs yapacağımızı çok düşünmüyorum. Muhakkkak gelecek sezona dair planlar hedefler az çok belirlenmiştir ama sezonu nasıl bitiricez nba e giden gelen olacak mı, sezon sonu peformans sakatlık ya da kontrat durumları yüzünden kimler gider kimler kalır bunlar belli olmadan bence bu dönem şu geliyo gelecek diye bişey söylemek kolay olmaz.
Harrison özelinde gs de çok iyi hatta beklentilerin çok üzerinde bi sezon geçiriyo. Çok keskin şutu olan topa yön verebilen iyi bi skorer. Yaşı ve potansiyeline bakınca kendi adıma neden demem açıkcası...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1097 : 03 Nisan 2019, 15:08:31 »
ennis ile devam edip, green yerine dusunuyoruz herhalde...
ennis de giderse eger;

teo-harrison mi yaparız acaba...

melli yerine ise bence ekpe baba donmez ama bu sene bjelica donebilir mi diyorum icinden..o da olmazsa brandon davies isterim ben..
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2019, 15:10:05 Gönderen: Vanguards of FB »

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1098 : 03 Nisan 2019, 16:57:26 »
ennis ile devam edip, green yerine dusunuyoruz herhalde...
ennis de giderse eger;

teo-harrison mi yaparız acaba...

melli yerine ise bence ekpe baba donmez ama bu sene bjelica donebilir mi diyorum icinden..o da olmazsa brandon davies isterim ben..

Davis'in kontrati devam ediyor ustelik net bir 5 numara. Melli giderse yerine tam b 4 numara aliriz. Gecen sene olsa epey secenek vardi ama bu yil bosa cikan 4 numara da peknyok gibi. D. Williams falan var ama sanki kendine oynayan bir oyuncu gibi gorunuyor. Buz adam donse gelse nbaden sahane olur.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1099 : 03 Nisan 2019, 17:45:40 »
bjelica nın döneceğini düşünüyorum ben. geçen sene divac son anda aldı ama sacramento nun uzun pozisyonlarında baya yatırım yaptıkları adam var .Melli giderse bize gelebililr
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2019, 00:09:28 Gönderen: ata771 »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #1100 : 03 Nisan 2019, 19:44:47 »
Bjelica sene başı s.kings ile 3yıllık toplam 20.5 milyon$ lık sözleşme imzaladı. Sacremento kalan maaşını verip serbest bırakmadıkça daha 2yıl yolu avrupaya düşmez.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1101 : 03 Nisan 2019, 21:33:53 »
Bjelica boşa çıksa bile kontrat bulur her türlü, onun Avrupaya dönmesine var daha.

Ben hâlâ DRAGAN BENDER diyorum:) Obra'nın elinde coşar:)

Bu arada VINCENT POIRIER'i çok beğeniyorum ama işte 5 numara herif. Lovern 4'e evrilse Poirier'i Vesely ile 5 numarada kullanalım derdim ama Lovern'den bir Melli performansı görmemiz imkânsız duruyor. CSKA falan kesin kapar Poirier'i.

Hoca Harrison'ı istiyorsa vardır bir bildiği, vereceği rolü falan çoktan hesaplamıştır, sıkıntı yok.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1102 : 04 Nisan 2019, 00:17:44 »
Bjelica boşa çıksa bile kontrat bulur her türlü, onun Avrupaya dönmesine var daha.

Ben hâlâ DRAGAN BENDER diyorum:) Obra'nın elinde coşar:)

Bu arada VINCENT POIRIER'i çok beğeniyorum ama işte 5 numara herif. Lovern 4'e evrilse Poirier'i Vesely ile 5 numarada kullanalım derdim ama Lovern'den bir Melli performansı görmemiz imkânsız duruyor. CSKA falan kesin kapar Poirier'i.

Hoca Harrison'ı istiyorsa vardır bir bildiği, vereceği rolü falan çoktan hesaplamıştır, sıkıntı yok.
Verelim Lauvergne'i alalım Poirier'i bence daha mantıklı :) Melli de aklı varsa NBA'e gitmez çünkü hiç iş yapamaz

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1103 : 04 Nisan 2019, 10:05:17 »
ben de nedense melli icin aynı seyi dusunuyorum...yıldız olacak seviyede degil melli orada...
max bjelica iste...tatmin eder mi bilinmez onu..onunde datome ornegi var sonucta..

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #1104 : 04 Nisan 2019, 10:20:47 »
Melli artık 28yaşına geldi avrupada belli bi kariyer yaptı gecen sene final4 da finalin tartışmasız en iyi ismiydi, belki bu sene cv sine euroleague şampiyonluğu da ekleyecek. Yaşı itibariyle Nba için belki de son şansları, ki orada ciddi şekilde takipçisi olan takımlar var,  muhtemelen bi ilk 5oyuncusu yada bi stara dönüşmez orada ama yine de nba piyasasında bilinen takip edilen bi isim. Bence imkanı olursa gidecektir daha önce nba duygusunu yaşamadığı için, ne olursa olsun her oyuncunun hayali az ya da çok nba de yer alabilmektir muhtemelen. Ama keşke gitmese de vesely gibi yıllar boyu bizde kalsa...
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2019, 10:47:35 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1105 : 05 Nisan 2019, 20:22:26 »
Johny O braynt da 4 numara için düşünülebilecek alternatiflerden bence. Maccabi performansı yanıltıcı, Quincy Miller in bir kızılyıldız bir maccabi performansına bakın mesela (gerçi maccabi de sakatlamıştı sanırım)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1106 : 07 Nisan 2019, 10:03:42 »
Johny O braynt da 4 numara için düşünülebilecek alternatiflerden bence. Maccabi performansı yanıltıcı, Quincy Miller in bir kızılyıldız bir maccabi performansına bakın mesela (gerçi maccabi de sakatlamıştı sanırım)

Buyuk sakatlanmisti diyelim ... daha sezon neredeyse baslamadan sezonu kapatmisti.

Bu tur izlemesi keyifli oyunculari bitiren boyle sakatliklardan nefret ediyorum. (Bkz Ilhan Karaman)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1107 : 08 Nisan 2019, 13:09:55 »
Babi 2 sene daha bizde, mis gibi taşak kokacak arena :D

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #1108 : 09 Nisan 2019, 10:59:12 »
İç transferde bobby den sonra ahmetle de uzatmışız. Muhtemelen melihle de uzatırız yakın zamanda onunda sözleşme bitiyo. Yerlilerde benim tahminim sinan barış egehan gider, seneye rotasyona biberovic girecek barışın yerine yerli bi uzun alırız bence berkan olabilir belki tofaştan koç berkanı begeniyomış, heralde bi de ucuzundan bi yerli kısa bakabiliiriz sinanın yerine...

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1109 : 10 Nisan 2019, 14:58:08 »
İç transferde bobby den sonra ahmetle de uzatmışız. Muhtemelen melihle de uzatırız yakın zamanda onunda sözleşme bitiyo. Yerlilerde benim tahminim sinan barış egehan gider, seneye rotasyona biberovic girecek barışın yerine yerli bi uzun alırız bence berkan olabilir belki tofaştan koç berkanı begeniyomış, heralde bi de ucuzundan bi yerli kısa bakabiliiriz sinanın yerine...
Abi Tarık zaten yerli oynamayacak mı seneye? Melli gitmezse uzun rotasyonu değişmez. Kısalardan da yerine oyuncu olmadığı için Sinan kalır, Barış yerine belki oyuncu alınır, Egehan gider.
Kara deryalarda bir FENERsin!