Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668744 defa)

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1110 : 10 Nisan 2019, 15:34:20 »
Abi Tarık zaten yerli oynamayacak mı seneye? Melli gitmezse uzun rotasyonu değişmez. Kısalardan da yerine oyuncu olmadığı için Sinan kalır, Barış yerine belki oyuncu alınır, Egehan gider.

Açıkçası kendimce tahminim şu yönde. Şu an kadromuzda  tbl de de el de de alternatifsiz tek adam melli gitse de kalsa da. Eueoleague bi kenara tbl de dahi dinlendiremiyoruz barış 4yıldır etkisiz eleman olduğu için. Bence barış zaten gider ve büyük ihtimal barışın yerine bi yerli 4no alırız, o da benim tamamen şahsi tahminim berkan olabilir. Biberovic yerli statusunde olacak aksilik olmazsa. Bence egehana verilen şanslar süreler artık sona geldi onun hakkını ergiye veririz. Sinan konusunda da +1sözleşmesi var hala ama kulup opsiyonlu. Bence opsiyonu kullanmayız. Niye derseniz yılda 850bin $ alan bi oyuncu ama ne tbl de ne de euroleague de hiç katkı vermiyo. Kulup zaten ekonomik dar boğazda onun yarı fiyatına genç bi oyuncuyu rotasyona rahatıkla koyabiliiriz. Sinanın yerine muhakkak ki oyuncu bulunur zaten bi fayda sağlamıyo. gs de iken çok begenirdim isterdim ama bizim seviyeye ayak uyduramadı.
 Ayrıca diğer taraftan yabancı sınırından ötürü tbl de 7yerliye ihtiyacımız var listeye yazmak için. Sinan ege barış gider diyorum ben tahminen. Listeye yazılacak 7 oyuncu şu şekilde olur bence:

Bobby
Melih
Ergi
Biberovic
Ahmet
Xxx(barışın yerine)
Xxx(sinanın yerine)
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2019, 15:40:01 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1111 : 11 Nisan 2019, 08:38:45 »
Dun yokluktan Tofas GS macini izledim. Su bize bir kac kere yazilan Harrison u izlemek istedim en azindan.

Ama acikcasi ya cok kotu gunuydu ya da bizim seviyenin oyuncusu gibi gelmedi..... Sikistirmalarda cok top kaybetti, savunmada aksadi, kendi pozisyonunu yaratamadi vs....

Buna karsin tofas ta Kadji yine iyiydi. Bazen duzen disina cikmasi, ve gereksiz zamanlarda sut denemeleri biraz rahatsiz ediyor ama disipline edilebilirse iyi oyuncu.

Birde Muhsin Yasar, o fizik ve ayak hareketleri 23 yasinda bir oyuncuya gore iyi geldi.... Uzunlarda Baris ve Melli nin durumuna gore Kadji ve Muhsin butce acisindan dusunulebilir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1112 : 11 Nisan 2019, 10:03:31 »
Seneye gidecek 2 yerli var bence. Biri Egehan kiralık gider, diğeri Barış... Sinan'a Bobby nin ücretinin altında bir ücret teklif edilir diye düşünüyorum. Sinan da bu yaştan sonra ne yapsa beğenirsiniz!...?
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1113 : 11 Nisan 2019, 16:52:13 »
Seneye gidecek 2 yerli var bence. Biri Egehan kiralık gider, diğeri Barış... Sinan'a Bobby nin ücretinin altında bir ücret teklif edilir diye düşünüyorum. Sinan da bu yaştan sonra ne yapsa beğenirsiniz!...?

Bobby ve Ahmet uzatti kontratlarini bir kac gun once ... Sinan in kalacagini ise sanmiyorum
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #1114 : 11 Nisan 2019, 18:14:12 »
Bobby ve Ahmet uzatti kontratlarini bir kac gun once ... Sinan in kalacagini ise sanmiyorum

Koçun oyuncuya bakışını verdiği süreler ile ölçebiliriz aslında! Son maçlarda Sinanı düşünmüyor olsaydı, süre vermezdi. Sinan da süre aldığı maçlarda (ehh!) fena değildi. Ligin 16. haftasına kadar iyi kötü Egehan en azından süre alıyordu. Sonraki 9 haftada sadece 2 haftada sınırlı süre almış hem Barış hem de Egehan, o da sayı farkı çok açılıp maçlar kopunca. Sinan ise bu süre zarfında oynanan tüm maçlarda süre almış!

Koç her fırsatta dile getiriyor, oyuncuya bakarken ne pasaportuna ne de yaşına bakmadığını. Önemli olan performans olarak ne veriyor, takıma ne kadar yardım ediyor. Bobby bu yaşında 2 yıllık kontrat kaptıysa, Egehan da bir zahmet nerede hata yaptığını düşünsün. Bu görüntüye göre bence Sinan 1 yıllık kontrat kapabilir...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1115 : 25 Nisan 2019, 03:52:29 »
Forum kapalıyken GUSTAVO AYON ile anlaştığımız yazıyordu basında.

Ayon olacağına VINCENT POIRIER ya da BRANDON DAVIS olsa keşke. Ayon 34 yaşında, 3 yıllık falan anlaşmışız diye yazıyordu.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1116 : 25 Nisan 2019, 09:39:27 »
Poirier'i ben de çok beğeniyorum. Ne derece doğrudur bilmem ama CSKA ile prensipte anlaştığı dedikodusunu okumuştum geçenlerde.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #1117 : 25 Nisan 2019, 10:35:04 »
Teodosic ler, Ayon lar... 32 ve 34 yaşındaki adamlarla adımız anılıyor...

Bobby 36 yaşında
Sinan  36 yaşında
Gigi     32 yaşında
Melli    29 yaşında
Vesely 29 yaşında
Melih   29 yaşında
Kalinic 28 yaşında

Daha fazla tecrübeye mi ihtiyaç var, yoksa daha fazla enerjik ve coşkulu oynayan gençlere mi? Tartışılır!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #1118 : 25 Nisan 2019, 12:20:04 »
Poirier'i ben de çok beğeniyorum. Ne derece doğrudur bilmem ama CSKA ile prensipte anlaştığı dedikodusunu okumuştum geçenlerde.

Abi ben de bundan korkuyorum, CSKA'ya cuk diye oturur Poirier.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1119 : 25 Nisan 2019, 14:56:24 »
poirier'in sözleşmesi bitmiyor yalnız. baskonia gibi ölücü bir kulüp de öyle aa anlaşmışsın hadi bırakayım seni cska'ya demez süründürmeden. kaldı ki boston ile adı geçerken bu kıtada kalacağını da düşünmüyorum. hadi oldu da kaldı şu performansla 1.5 milyon buy out'tan aşağı salmazlar dışarı.

ben bizim tarafa dönecek olursak melli'nin gideceğini düşünüyorum. dün de dikkatimi çekti claver'in sözleşmesi bitiyormuş. kuban'da kariyer sezonunu 4 numarada oynayan adam 3'e döndü iyice barca'da ama avrupada piyasa bu kadar darken bence düşünülebilir. dış şut ve özellikle özellile yardım savunmasında gayet tatmin edici oyuncu.
oldukça hareketli bir yaz olacak merak ediyorum hamleleri.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1120 : 25 Nisan 2019, 16:15:07 »
ben bizim tarafa dönecek olursak melli'nin gideceğini düşünüyorum. dün de dikkatimi çekti claver'in sözleşmesi bitiyormuş. kuban'da kariyer sezonunu 4 numarada oynayan adam 3'e döndü iyice barca'da ama avrupada piyasa bu kadar darken bence düşünülebilir. dış şut ve özellikle özellile yardım savunmasında gayet tatmin edici oyuncu.oldukça hareketli bir yaz olacak merak ediyorum hamleleri.
Belki hatırlayanlar olur. Bu sene koç nasıl Hanga'ya maç sonrası özel ilgi yaptıysa, sanırım iki sene önce de Claver'e yapmıştı. Bence talip olmuştuk, gelmedi. Spekülasyon olacak ama hocayı refüze edene hocanın tekrar gel diyeceğini sanmam.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #1121 : 25 Nisan 2019, 17:08:30 »
Melli hakkında son dönemde çıkan sakatlık haberleri, Melli nin gidişini geciktirebilir / engelleyebilir. Kontratının sona ermesine 1 yıl daha var.

Senaryo şu;
Hipotez 1: Uzun süredir bu halde oynuyorsa çok da önemli bir sorunu yok demektir. Belki sezon sonu Vesely gibi küçük bir operasyonla daha konforlu hale gelebilir.
Hipotez 2: Melliye yatırım yapmak isteyen NBA takımları, sakatlık / tedavi sonrası aynı istek ve şevkle gelirler mi? Gelirlerse, (NBA i bize tercih edebilecek kadar) hatırı sayılır para verirler mi? Sonuçta çok özel biri değilse neden hazır adamlar varken Melli ye yatırım yapsınlar ki!
Hipotez 3: F4 da, geçtiğimiz yıl Madride karşı final maçında olduğu gibi efsane bir performans gösterirse, arkasından "el sallarız" .

Bu durumlar, belki de Melli nin bizimle 1 yıl daha geçirip geçirmemesine vesile olacak.

Kupa gelsin de, gidecekse gidecek tabi ki! Keşke kalsa...
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2019, 17:09:02 Gönderen: friendchip »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1122 : 25 Nisan 2019, 17:55:31 »
Baskonia'dan  sene başı kimi istersiniz deseler 100 kişiden 99'u sanırım Shengelia derdi. Adam sakatlanınca tüm yük Poirier üstüne bindi ve adam da sıra dışı bir performans ortaya koyarak bir anda sivrildi. Şimdi bakıyorum herkes Poirier demeye başladı.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #1123 : 25 Nisan 2019, 19:24:07 »
Baskonia'dan  sene başı kimi istersiniz deseler 100 kişiden 99'u sanırım Shengelia derdi. Adam sakatlanınca tüm yük Poirier üstüne bindi ve adam da sıra dışı bir performans ortaya koyarak bir anda sivrildi. Şimdi bakıyorum herkes Poirier demeye başladı.

Normal karşılaman lâzım:) Shengelia'nın sakatlığı sâdece Poirier'ye değil, Voigtmann'a da yaradı. Adamın ciddi bir saha görüşü ve asist yapma gücü var. Dün kötü attı ama iyi de bir dış şut potansiyeline sâhip.

Ama bu Poirier bir başka seviyeye evrildi. Milutinov'un falan çok önünde meselâ. CSKA'nın böyle bir oyuncuya öyle ihtiyacı var ki inşallah gitmez oraya. 1.5 buy out falan da öderler bence.

Vesely-Lovern varken kâğıt üzerinde Poirier'e değil Shengelia'ya ihtiyacımız var (Melli giderse) ama gözümüzün önünde bu kadar iyi bir Poirier'e kayıtsız kalamıyor insan:) Maymun iştahlılık bu işte:)

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1124 : 25 Nisan 2019, 20:49:19 »
işe (benim için) iyi tarafından bakıyorum, kimse allahın gerzek, umarsız, sıfatsız singelton'ından bahsetmez olmuş. bu da bişey