2 galibiyet ile önümüz açıldı. kalan maçlar belli bir yere kadar kolay. genel kanı artık acele edilemeyecek. iyi bir eleman düşerse alacaklar sanırım. almış olmak için değil.
zagars eğer savunma yı öğrenirse kumaşı bayağı iyi. beni en çok hücumda rahatlığı etkiledi. geçen de yazmıştım teodisiçin rahatlığını gördüm. özellikle baldwinin üçlüğüne yaptığı asistte o kadar rahat tı ki, hareketi kesti, topu tuttu, feyk atıp potaya gidecek gibi yapıp boştaki baldwini buldu. ama bu onun saha da kalmasına sürekli yetmeyecektir. savunma da onu hedef almaya başlayacaklar orada sahada ne kadar kalacağını kendi belirleyecek.
hall ile ilgili bir kesim çöpe yakın düşünüyor. ben geldiği ve hiç oynamadığı zaman da aynı düşüncedeydim. artık iyice keskinleşti. hall, şu anda biraz sakar hücumda. onu mutlaka belli bir seviyeye çekecektir. ancak hiç bir zaman hücumu ile saha da kalan bir oyuncu olmayacak. saras onu savunması ve takımın tabanını yukarı çekmek için aldı. olimpiakos maçını bitiren 5 teydi ki çoğu maçta öyle olacak. birebirde ve yardım savunmasında uzunu savunma da acayip iyi iş çıkartıyor. hall, tavan için değil taban seviye belirleme için çok önemli bir oyuncu.
özellikle bu sene kolay maçları kaybedeceğimizi sanmıyorum. çünkü takımın tabanı çok yukarı çıktı. oli ve efes maçları tavanı için de fikir veriyor. şu an iyi bir yerdeyiz.
zagars iyi ama yetmez. oraya bir kısa alınırsa bir de gerçekten fiziksel kalitesi yüksek bir uzun alınırsa tekrar ediyorum şampiyon olabilirz bu sene, sakatlıklar müstesna.