Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2597182 defa)

0 Üye ve 140 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19230 : 11 Ekim 2024, 16:26:26 »
Bence alıp 3-4 yıllık anlaşma yapalım. Ben geçen sene ikinci devre maçında (evimizde yenilmiştik) canlı izledim. Dünkü maçın tekrarını izledim. İki maç yeterli olmayabilir ama şu an daha olgun oynuyor. Önü açık. 
Yapabilirsek büyük bir iş olur.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #19231 : 11 Ekim 2024, 17:29:33 »
Şaka maka Ekim ortasına gelmek üzereyiz bir pivot bir oyun kurucu en acilinden indirelim artık uçakları.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #19232 : 11 Ekim 2024, 19:30:56 »
Boban'ı bize çakan menajer umarım iyi bir oyuncunun bonusu olarak çakmıştır bize.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19233 : 11 Ekim 2024, 19:54:08 »
5 numara için montrezl harrell a gidilebilir aslında, bu sene avustralya liginde Adelaide 36ers da oynuyor, zaten oraya nasıl düştü onu da anlamadım, öyle fiziksel olarak çökmüş gibi bir halide yok

louisville’de hiç yoksa 7-8 maçını izlemiştim. teee, ncaa günlerinden beri sevdiğim bir oyuncudur.
lakin çapraz bağ sakatlığı yaşadı, dizi dağıldı.
geçen yıl hiç oynamadı.
işi zor. 

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19234 : 11 Ekim 2024, 19:56:11 »
Ne durumda acaba şu an ve nerede? Virtus'ta görünüyor en son ama oynamamış.

boşta diye biliyorum.
en iyi ihtimalle uzun rotasyonunda 4. tercih olur bence, fazlası olmaz.
1. pivot lazım kanımca bize.
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2024, 19:56:37 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19235 : 11 Ekim 2024, 21:08:39 »
boşta diye biliyorum.
en iyi ihtimalle uzun rotasyonunda 4. tercih olur bence, fazlası olmaz.
1. pivot lazım kanımca bize.
Aslında daha 30 yaşındaymış ama kalsın, kafaca emekli gibi görünüyor. Ama tarz olarak onun gibi birini bulsak epey iyi iş olur. Bi tane de Mrsic ya da Solomon bulduk mu tamamdır bu iş. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19236 : 11 Ekim 2024, 21:41:59 »
Aslında daha 30 yaşındaymış ama kalsın, kafaca emekli gibi görünüyor. Ama tarz olarak onun gibi birini bulsak epey iyi iş olur. Bi tane de Mrsic ya da Solomon bulduk mu tamamdır bu iş. :D
Abi Gilbert arenas, dwight howard ikisi de bosta.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #19237 : 12 Ekim 2024, 00:09:37 »
Şimdi henüz 2 maç geçti, keskin bir yorum doğru olmaz ama sanki iyi bir kısa ve iyi bir uzunla değişik hayaller kurmamız mümkün olabilir diye düşünüyorum. Çünkü normalde bir sürü düzen takımı olanlar kabuk değiştiriyor ve iklim müsait. Haydi hayırlısı

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #19238 : 12 Ekim 2024, 08:53:17 »
Abi Gilbert arenas, dwight howard ikisi de bosta.
Howard'ın şutu yok hiç, Arenas da kafadan kontak.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #19239 : 12 Ekim 2024, 13:19:22 »
2 galibiyet ile önümüz açıldı. kalan maçlar belli bir yere kadar kolay. genel kanı artık acele edilemeyecek. iyi bir  eleman düşerse alacaklar sanırım.  almış olmak için değil.

zagars eğer savunma yı öğrenirse kumaşı bayağı iyi. beni en çok hücumda rahatlığı etkiledi. geçen de yazmıştım teodisiçin rahatlığını gördüm. özellikle baldwinin üçlüğüne yaptığı asistte o kadar rahat tı ki, hareketi kesti, topu tuttu, feyk atıp potaya gidecek gibi yapıp boştaki baldwini buldu. ama bu onun saha da kalmasına sürekli yetmeyecektir. savunma da onu hedef almaya başlayacaklar orada sahada ne kadar kalacağını kendi belirleyecek.

hall ile ilgili bir kesim çöpe yakın düşünüyor. ben geldiği ve hiç oynamadığı zaman da aynı düşüncedeydim. artık iyice keskinleşti. hall, şu anda biraz sakar hücumda. onu mutlaka belli bir seviyeye çekecektir. ancak hiç bir zaman hücumu ile saha da kalan bir oyuncu olmayacak. saras onu savunması ve takımın tabanını yukarı çekmek için aldı. olimpiakos maçını bitiren 5 teydi ki çoğu maçta öyle olacak. birebirde ve yardım savunmasında uzunu savunma da acayip iyi iş çıkartıyor. hall, tavan için değil taban seviye belirleme için çok önemli bir oyuncu.

özellikle bu sene kolay maçları kaybedeceğimizi sanmıyorum. çünkü takımın tabanı çok yukarı çıktı. oli ve efes maçları tavanı için de fikir veriyor. şu an iyi bir yerdeyiz.

zagars iyi ama yetmez. oraya bir kısa alınırsa bir de gerçekten fiziksel kalitesi yüksek bir uzun alınırsa tekrar ediyorum şampiyon olabilirz bu sene, sakatlıklar müstesna.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #19240 : 12 Ekim 2024, 14:33:44 »
biz ne konusuyoruz ya en acilinden bir kisa transferine ihtiyacimiz var.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #19241 : 12 Ekim 2024, 17:52:04 »
Zagars'ın sorunu savunmasının kötü olması değil bence, fiziği henüz istenilen savunmayı yapacak güçte değil. Ama olacak, Saras ip ucu verdi o konuda.

Beklme olayına da kısmen katılıyorum. Almış olmak için oyuncu almanın bi mantığı yok. Ama EL ve lig başladı, artık yavaştan kadroyu da tamamlamak lazım.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #19242 : 12 Ekim 2024, 22:37:19 »
Kendimizi kandırmayı, iyi niyetle faydalı bir yönünü aramayı bırakalım artık. DEVON HALL bırakın Fenerbahçe kalibresini, Euroleague'te Paris ve Alba dışında hiçbir takımda oynayamaz. Kabûl edelim, bu heriften Eurocup oyuncusu olur ancak. Tez vakitte şutlamamız gerekiyor ama Wilbo sakatlanınca bu sene çekeceğiz artık.

Acil olarak kurtulmamız gereken diğer oyuncu da BOBAN MARJANOVIC. Herifin basketbolla alakası yok, tamâmen bitmiş. Tavares ve Fall'ların arkasında 5 dk duracak diye kadroda yer işgal etmesine gerek yok, zâten duramaz da arkalarında.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #19243 : 13 Ekim 2024, 00:41:18 »
James bouknight ile ilgileniyomuşuz
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye