O kadar haklı bir yorum ki. Tüm oyunculardan Bogdan'in prime zamanlarindaki performans bekleniyor biraz oyuncudan ne isteniliyor neyi iyi yapması bekleniyor aldığı maaşını da göz önünde bulundurup eleştirmek gerekir.
Hall konusu bence sadece ön alan savunması öne çıktığı için alınmadı potaya sağlam gidiyordu iyi bitiriyordu ceza sutlarını isabetli atiyordu şu an daha iyisini bekliyorum ondan zamanla iyi işler yapacağına inanıyorum sabırlı olmak lazim iş ahlakı yüksek bir oyuncu izlenimini net aldim gereken katkıyı alacağız.
Hall çok tanımıyorum, bende azimli ve istekli olduğunu gördüm, siz bildiğiniz için yeterli katkıyı alırız diyorsun, inşallah ama Fenerbahçe'nin hedeflerinin kalibresindemi? Çünkü savunma istekli ama atışları zayıf gibi, skorerlik yok, pota altı bitiriciliği zayıf, Zagars'ın bitiriciliği ve şutları daha iyi.iyi savunma yaparken potadan boş döndümü yaptığı savunma göze gelmez, kaç kez kritik hücumda eli boş döndü,
Fenerbahçe sanki transferleri plansız, hedefsiz, programsız, piyasada kim boştaysa toplamış gibi yapılmış.
Motley-Papagiannis gittiğine bir Chatles kadar üzülmedim ama alınan oyunculara göre Dorsey dahil dördüde kalsaymış diye düşünmeden edemiyor insan.Kadro planlamasını yaparken Jasikevicius,'un böyle bir karar verdiğini sanmıyorum.
Udoh' tan sonra savunmacı iyi bir oyuncumuz oldumu?
Euroleague için Birch ve Boban kalsada 2 iyi uzun alınmalı. Eline bu saatten sonra iyi oyuncuda zor gelir, fırsat Saben'i eline koydu sen onu bile Maccabi'ye kaptırdın.
Mays nasıl? Yine bu olmadı kontenjan doldur hamlesi mi? Skorerliği varmı? Oyun kurucu olarakmı alındı?
James olmazsa Mays olsun gibi mi?
Sertac'a da çok laf ediyoruz ama ne iyi bir devşirmemiz var nede yeterli yerli oyuncumuz. Bence kalmalı ama gücün varsa yerli takviye yap yedeğinde bekliyerek oynasın, Sadık neden bu takıma alınmaz hep merak ettim,