Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2598022 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19365 : 18 Ekim 2024, 14:48:49 »
Toronto en son fernandoyu tutma kararı almıştı sanırım o defter kapandı. Nba deki iş akışını hiç bilmem ama bi yerde nba de nihai kadrolar 21 ekimde belirleniyo o yüzden bu günlerde takımların kadrolarında düşünmediği isimlerin fesihleri gerçekleşecek diye haber okumuştum. Misal skylar 2 gün önce feshedildi, dün onuralp feshedildi. Hala kontrat bekleyenlerde vardır tabi. Muhtemelen gelecek hafta en azından piyasada kimler boşta daha net görürüz eğer bu bilgi doğruysa
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2024, 14:51:49 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #19366 : 18 Ekim 2024, 15:30:06 »
Skyler mays iyi oldu sanki umarım çabuk uyum sağlar ve başarılı olur. Mays gelişinden sonra bence artık Baldwin daha çok 2 numaradan süre alacaktır diye düşünüyorum. Sanki biraz yapı değişikliğine gidilecek gibi..

Mays Hall Zagars
Baldwin Guduric Melih
Colson Tarık Pierre
Hayes Melli Metecan
Xxx Birch Sertaç Marja

Twitter da bazı yabancı sayfa yorumlarında fernando hakkında gönderin şu adamı ya da iyiki 6 faul alıp atıldı yoksa onun yüzünden kaybedecektik vb yorumlar okudum benim içimde hala bir umut var ya da belki başka birileri boşa çıkabilir diye umuyorum.

Onuralp konusunda ise kararsızım ama alınsa da sevinirim açıkçası..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19367 : 18 Ekim 2024, 16:29:40 »
mumkunse mays-baldwin-guduric-colson-hayes-melli-birch-tarik-pierre-hall

bu 10 oyuncu disinda kimse cok elzem olmadikca sure almasin saras gozunu seveyim. hatta hall ve pierri de uygun rol ve surelerde oynatalim.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #19368 : 18 Ekim 2024, 16:37:10 »
ivedi Onuralp arti 3 uzun alinmali uzunlar gonderilip, 1 de gard gelsin, bankamatik morizyo geseli diarrhea ve ari maya defolsun.

Eyvallah. Bu ifadeye uğur Ozan Solak tı galiba son katılan arkadaşta girmeli mi? Zira yanılmıyorsam oda geseli idi.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #19369 : 18 Ekim 2024, 16:40:51 »
Birde arkadaş bizim kadın şubede de Remzi Dilli filan vardı hadi orası yeni başlayan dönemdi dedik de bu şube tarihi ve yapısı daha köklü olmasına rağmen görev alacak kimseyi yetiştiremedik mi yoksa başka faktörler mi var. Anlamadım gitti. Mesela Kemal Dinçer neden düşünülmez veya diğerleri(İbrahim vs…)

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #19370 : 18 Ekim 2024, 18:02:00 »
Uzun geldi diyelim Boban yerine Birch giderse yine ayvayı yeriz. Boban varken takım 4 kişi savunma yapıyor gibi. Delik deşik oluyoruz.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #19371 : 18 Ekim 2024, 18:21:02 »
Takımda bütün oyuncuların hem hücumda hem savunmada iyi olması beklenemez. Davon Hall ön alan savunması iyi diye alındı, verilen para ona göre... Wade Baldwin hem savunma hem hücumda iyi olduğu için alındı, parası ona göre... Ön alan savunmasını çok iyi yapabilirsen, kısanın seni kolay geçmesine izin vermezsen, Boban arkada takılır! (Boban hakkında olumlu cümleler kuracağımı düşünmemiştim) Benzer şekilde, Zagarsın fizik zafiyetinin ön alanda hissedilmemesi için arkada iyi bir çember koruyucunun olması lazım.

Bu yeni gelen Mays, ön alan savunmasında elimizi rahatlatması yönünde alındıysa, geçmiş olsun ki Boban kalacak, Birch yolcu...
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2024, 18:21:47 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #19372 : 18 Ekim 2024, 18:28:36 »
Bence de Boban gitmeli. Birch kalmalı. Dünkü performansa bakıp karar verilmemeli. Dünkü performans bataklıkta açan bir gül misali olan bir şey.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2024, 18:34:46 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19373 : 18 Ekim 2024, 18:55:34 »
Bence hepsi kalsın. Bir sene de biz keyfine varalım derin kadronun ki çok da derin olmayacak bir uzun gelse bile.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #19374 : 18 Ekim 2024, 21:02:12 »
bencede ikiside kalabilir ikiside yer yer fayda ve derinlik getirir.Bunlar gidecegine su sertac sanli denen herif bir an once s.gitsin bir boka yaradigi yok gucsuz herifin teki metecan cok daha iyi 5 numara oynar ondan.igrenc bir adam bu sertac sanli erkek degil 2.13 boyunda kadin gibi gucsuz emma meesseman felan daha guclu daha saglamdir ondan.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #19375 : 18 Ekim 2024, 22:25:28 »
Daha öncelik olacak bölgelere transfer nasıl ağırdan alınıyor zorla transfer yaptiriyoruz adamlara Onuralp beklentiniz var bu hayatta sizi üzerler

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #19376 : 19 Ekim 2024, 02:00:42 »
Takımda bütün oyuncuların hem hücumda hem savunmada iyi olması beklenemez. Davon Hall ön alan savunması iyi diye alındı, verilen para ona göre... Wade Baldwin hem savunma hem hücumda iyi olduğu için alındı, parası ona göre... Ön alan savunmasını çok iyi yapabilirsen, kısanın seni kolay geçmesine izin vermezsen, Boban arkada takılır! (Boban hakkında olumlu cümleler kuracağımı düşünmemiştim) Benzer şekilde, Zagarsın fizik zafiyetinin ön alanda hissedilmemesi için arkada iyi bir çember koruyucunun olması lazım.

Bu yeni gelen Mays, ön alan savunmasında elimizi rahatlatması yönünde alındıysa, geçmiş olsun ki Boban kalacak, Birch yolcu...

O kadar haklı bir yorum ki. Tüm oyunculardan Bogdan'in prime zamanlarindaki performans bekleniyor biraz oyuncudan ne isteniliyor neyi iyi yapması bekleniyor aldığı maaşını da göz önünde bulundurup eleştirmek gerekir.

Hall konusu bence sadece ön alan savunması öne çıktığı için alınmadı potaya sağlam gidiyordu iyi bitiriyordu ceza sutlarını isabetli atiyordu şu an daha iyisini bekliyorum ondan zamanla iyi işler yapacağına inanıyorum sabırlı olmak lazim iş ahlakı yüksek bir oyuncu izlenimini net aldim gereken katkıyı alacağız.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #19377 : 19 Ekim 2024, 08:48:30 »
O kadar haklı bir yorum ki. Tüm oyunculardan Bogdan'in prime zamanlarindaki performans bekleniyor biraz oyuncudan ne isteniliyor neyi iyi yapması bekleniyor aldığı maaşını da göz önünde bulundurup eleştirmek gerekir.

Hall konusu bence sadece ön alan savunması öne çıktığı için alınmadı potaya sağlam gidiyordu iyi bitiriyordu ceza sutlarını isabetli atiyordu şu an daha iyisini bekliyorum ondan zamanla iyi işler yapacağına inanıyorum sabırlı olmak lazim iş ahlakı yüksek bir oyuncu izlenimini net aldim gereken katkıyı alacağız.
Hall çok tanımıyorum, bende azimli ve istekli olduğunu gördüm, siz bildiğiniz için yeterli katkıyı alırız diyorsun, inşallah ama Fenerbahçe'nin hedeflerinin kalibresindemi? Çünkü savunma istekli ama atışları zayıf gibi, skorerlik yok, pota altı bitiriciliği zayıf, Zagars'ın bitiriciliği ve şutları daha iyi.iyi savunma yaparken potadan boş döndümü yaptığı savunma göze gelmez, kaç kez kritik hücumda eli boş döndü,
Fenerbahçe sanki transferleri plansız, hedefsiz, programsız, piyasada kim boştaysa toplamış gibi yapılmış.
Motley-Papagiannis gittiğine bir Chatles kadar üzülmedim ama alınan oyunculara göre Dorsey dahil dördüde kalsaymış diye düşünmeden edemiyor insan.Kadro planlamasını yaparken  Jasikevicius,'un böyle bir karar verdiğini sanmıyorum.
Udoh' tan sonra savunmacı iyi bir oyuncumuz oldumu?
Euroleague için Birch ve Boban kalsada 2 iyi uzun alınmalı. Eline bu saatten sonra iyi oyuncuda zor gelir, fırsat Saben'i eline koydu sen onu bile Maccabi'ye kaptırdın.
Mays nasıl? Yine bu olmadı kontenjan doldur hamlesi mi? Skorerliği varmı? Oyun kurucu olarakmı alındı?
James olmazsa Mays olsun gibi mi?
Sertac'a da çok laf ediyoruz ama  ne iyi bir devşirmemiz var nede yeterli yerli oyuncumuz. Bence kalmalı ama gücün varsa yerli takviye yap yedeğinde bekliyerek oynasın, Sadık neden bu takıma alınmaz hep merak ettim,
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2024, 09:04:14 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19378 : 19 Ekim 2024, 15:29:03 »
Hall çok tanımıyorum, bende azimli ve istekli olduğunu gördüm, siz bildiğiniz için yeterli katkıyı alırız diyorsun, inşallah ama Fenerbahçe'nin hedeflerinin kalibresindemi? Çünkü savunma istekli ama atışları zayıf gibi, skorerlik yok, pota altı bitiriciliği zayıf, Zagars'ın bitiriciliği ve şutları daha iyi.iyi savunma yaparken potadan boş döndümü yaptığı savunma göze gelmez, kaç kez kritik hücumda eli boş döndü,
Fenerbahçe sanki transferleri plansız, hedefsiz, programsız, piyasada kim boştaysa toplamış gibi yapılmış.
Motley-Papagiannis gittiğine bir Chatles kadar üzülmedim ama alınan oyunculara göre Dorsey dahil dördüde kalsaymış diye düşünmeden edemiyor insan.Kadro planlamasını yaparken  Jasikevicius,'un böyle bir karar verdiğini sanmıyorum.
Udoh' tan sonra savunmacı iyi bir oyuncumuz oldumu?
Euroleague için Birch ve Boban kalsada 2 iyi uzun alınmalı. Eline bu saatten sonra iyi oyuncuda zor gelir, fırsat Saben'i eline koydu sen onu bile Maccabi'ye kaptırdın.
Mays nasıl? Yine bu olmadı kontenjan doldur hamlesi mi? Skorerliği varmı? Oyun kurucu olarakmı alındı?
James olmazsa Mays olsun gibi mi?
Sertac'a da çok laf ediyoruz ama  ne iyi bir devşirmemiz var nede yeterli yerli oyuncumuz. Bence kalmalı ama gücün varsa yerli takviye yap yedeğinde bekliyerek oynasın, Sadık neden bu takıma alınmaz hep merak ettim,

Mays doğru bir hamle gibi görünüyor...

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19379 : 19 Ekim 2024, 15:32:58 »
Benim asıl anlamadığım mevzu nasıl bu kadar kolay kumar oynuyor olmaları. Mays denk geldi. Gelmese ne olacaktı. At bir sezonu daha çöpe mi? Bu kadar mı kolay? Calathes gideceğini Mayıs ortasında bildirmiş. Calathes'in gitmesi demek takım IQ'sunun en az yüzde 50 oranında düşmesi demek. Koskoca 5 ay bu konuda bir şeyler yapmamak... Bilmiyorum bana çok tuhaf geliyor....