Benim asıl anlamadığım mevzu nasıl bu kadar kolay kumar oynuyor olmaları. Mays denk geldi. Gelmese ne olacaktı. At bir sezonu daha çöpe mi? Bu kadar mı kolay? Calathes gideceğini Mayıs ortasında bildirmiş. Calathes'in gitmesi demek takım IQ'sunun en az yüzde 50 oranında düşmesi demek. Koskoca 5 ay bu konuda bir şeyler yapmamak... Bilmiyorum bana çok tuhaf geliyor....
işte bana da tuhaf gelen bu, bir taraftar olarak bile bize eksik gelen, bize uymayan kişileri gidecek gibi sayıp, Uyan transferleri tespit ediyoruz da bu işi profesyonelce yapanlar ne halt yiyor, sezon bitmeden kimin gideceği belliyken bu eksiklikleri ayarlamamak transfer ekibinin çöp olduğu boşuna para aldığını gösterir, sonrada bu süreci yönetemiyenler yönetime tekrar girerler,
Genelde Saras'a atılıyordur bu sorumluluk belki yanılıyorum ama bir hoca böyle plansız programsız kim var onu alalımmı der, sen elindeki 2 uzunu gönder yerine zar zor adam al, Chatles ayrı bir olay , bu adamın gideceği belliydi ki gitmeden önce mutlaka konuşmuştur neden bizde kal denmedi yada senin dediğin gibi yerine adam bulunmadı ki, onun ayarındakiler zaten doluydu, sonrada dediğin gibi kumar oynuyoruz, Mays'lada bitmez uzunlarda problem, milletin uzunlarına imreniyorum,
Aslında yöneticilik, Menejerlik yapan insanlar, taraftarıda dinlemeli hatta boş boş durana kadar bu formada bakmalılardı, Saben bile burda söylendi, daha ne isimler sonra git yaşı geçmiş adamları getir.