Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2598154 defa)

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19380 : 19 Ekim 2024, 16:50:00 »
Benim asıl anlamadığım mevzu nasıl bu kadar kolay kumar oynuyor olmaları. Mays denk geldi. Gelmese ne olacaktı. At bir sezonu daha çöpe mi? Bu kadar mı kolay? Calathes gideceğini Mayıs ortasında bildirmiş. Calathes'in gitmesi demek takım IQ'sunun en az yüzde 50 oranında düşmesi demek. Koskoca 5 ay bu konuda bir şeyler yapmamak... Bilmiyorum bana çok tuhaf geliyor....
Tuhaf değil abi, Saras istediği şekilde kurgulamış işte. Sana bana göre gard lazımd, ona göre değil. Ta ki Wilbekin sakatlanıncaya kadar.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19381 : 19 Ekim 2024, 17:41:51 »
Bu arada Albadaki oyun kurucu Spagnolonun kumaşı fena değil. Baktım yaşı da genç.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #19382 : 19 Ekim 2024, 17:52:36 »
Benim asıl anlamadığım mevzu nasıl bu kadar kolay kumar oynuyor olmaları. Mays denk geldi. Gelmese ne olacaktı. At bir sezonu daha çöpe mi? Bu kadar mı kolay? Calathes gideceğini Mayıs ortasında bildirmiş. Calathes'in gitmesi demek takım IQ'sunun en az yüzde 50 oranında düşmesi demek. Koskoca 5 ay bu konuda bir şeyler yapmamak... Bilmiyorum bana çok tuhaf geliyor....
işte bana da tuhaf gelen bu, bir taraftar olarak bile bize eksik gelen, bize uymayan kişileri gidecek gibi sayıp, Uyan transferleri tespit ediyoruz da bu işi profesyonelce yapanlar ne halt yiyor, sezon bitmeden kimin gideceği belliyken bu eksiklikleri ayarlamamak transfer ekibinin çöp olduğu boşuna para aldığını gösterir, sonrada  bu süreci yönetemiyenler yönetime tekrar girerler,
 Genelde Saras'a atılıyordur bu sorumluluk belki yanılıyorum ama bir hoca böyle plansız programsız kim var onu alalımmı der, sen elindeki 2 uzunu gönder yerine zar zor adam al, Chatles ayrı bir olay , bu adamın gideceği belliydi ki gitmeden önce mutlaka konuşmuştur neden bizde kal denmedi yada senin dediğin gibi yerine adam bulunmadı ki, onun ayarındakiler zaten doluydu, sonrada dediğin gibi kumar oynuyoruz, Mays'lada bitmez uzunlarda problem, milletin uzunlarına imreniyorum,
Aslında yöneticilik, Menejerlik yapan insanlar, taraftarıda dinlemeli hatta boş boş durana kadar bu formada bakmalılardı, Saben bile burda söylendi, daha ne isimler sonra git yaşı geçmiş adamları getir.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19383 : 19 Ekim 2024, 19:08:48 »
saras basketboldan anlamıyor diyebilir miyiz?

hall’u basketbolcu diyerek aldırdı.
zagars’tan euroleague olacağını düşündü.
wilbekin sakatlanmadan önce takımın guard ihtiyacı olduğunu düşünmüyordu.

e sezon başından bari böyleyken böyle dediğimizde; “vardır saras’ın bir bildiği. sen hocadan daha mı iyi biliyorsun?” şeklinde savunuldu hocanın kararları.

e geldiğimiz noktada hall trişka çıktı, zagars’ın yeri basketbol şampiyonlar ligi, wilbekin sakatlanmasa da guard lazımmış.

saras’ın bi bok bildiği yokmuş diyebiliyor muyuz şu an?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19384 : 19 Ekim 2024, 20:59:59 »
manisa maçını izliyorum. troy brown 2-3 haftaya hazır olur tamamen.
kabengele ile ikisini alır bizim pozisyonunuzda olan bir takım ama transfer yapmayı sevmiyoruz biz.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #19385 : 19 Ekim 2024, 21:23:05 »
anadolu takimlarinin nba ncaa izlemeleri bizden kat kat iyi.
liyakat olmayinca, sube muduru geseli, ustundeki bankamatik olunca normal gerci. Ibo ivedilikle gelmeli.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #19386 : 19 Ekim 2024, 21:34:34 »
saras basketboldan anlamıyor diyebilir miyiz?

hall’u basketbolcu diyerek aldırdı.
zagars’tan euroleague olacağını düşündü.
wilbekin sakatlanmadan önce takımın guard ihtiyacı olduğunu düşünmüyordu.

e sezon başından bari böyleyken böyle dediğimizde; “vardır saras’ın bir bildiği. sen hocadan daha mı iyi biliyorsun?” şeklinde savunuldu hocanın kararları.

e geldiğimiz noktada hall trişka çıktı, zagars’ın yeri basketbol şampiyonlar ligi, wilbekin sakatlanmasa da guard lazımmış.

saras’ın bi bok bildiği yokmuş diyebiliyor muyuz şu an?

Ekim ayında 4 maçta 3 galibiyet almış ve takım ışık veriyor bazı konular egzajere ediliyor belki sezon başlasın ona göre bazı noktalara dokunus yapacak adam, EL GM' leri de en iyi transfer dönemi Fenerbahçe seçmiş, onlar da muhtemelen bu boktan anlamıyor, liyakatsizlik diz boyu..
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2024, 21:35:44 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #19387 : 19 Ekim 2024, 21:40:04 »
EL gmlerinin umru mu Fenerbahcenin basarisi?
Bu kadro poff bile zor yapar.
palyaco boban, refakatci sertac ve beyinsiz kolsuz birch 3lusu EL tarihinde gordugum en rezalet pota alti, buna bile paodan cok para harcadik heral.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19388 : 19 Ekim 2024, 21:56:38 »
Ekim ayında 4 maçta 3 galibiyet almış ve takım ışık veriyor bazı konular egzajere ediliyor belki sezon başlasın ona göre bazı noktalara dokunus yapacak adam, EL GM' leri de en iyi transfer dönemi Fenerbahçe seçmiş, onlar da muhtemelen bu boktan anlamıyor, liyakatsizlik diz boyu..

saras’ı eleştirmek için yazmadım ki onları ben.
sizin gibi bilinçli taraftarların mesnetsizce her şeye fedailik yapma saçmalığıyla alay etmek için yazdım.
eminim sadece siz değil, bilinçli taraftarların %99’u o sözlerin muhatabının kendileri olduğunu anlamaz, saras eleştirisi olarak görür ve savunmaya geçerdi sizin yaptığınız gibi. :)
oysa savunmanız gereken kişi saras değil, kendinizsiniz.
o sözlerin tek kelimesini dahi saras’a söylemedim çünkü ben. :)

anlatın madem.
insanlar falanca yetersiz, öteki vasat, falanca pozisyon eksik derken;
neden “hocadan daha mı iyi biliyorsun?” diyerek susturmaya çalıştınız insanları?

kullandığınız argümanlar, “saras bi bok bilmiyor” neticesine ulaştı bugün.
farkında mısınız?
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2024, 21:57:53 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
« Yanıtla #19389 : 19 Ekim 2024, 22:34:45 »
saras’ı eleştirmek için yazmadım ki onları ben.
sizin gibi bilinçli taraftarların mesnetsizce her şeye fedailik yapma saçmalığıyla alay etmek için yazdım.
eminim sadece siz değil, bilinçli taraftarların %99’u o sözlerin muhatabının kendileri olduğunu anlamaz, saras eleştirisi olarak görür ve savunmaya geçerdi sizin yaptığınız gibi. :)
oysa savunmanız gereken kişi saras değil, kendinizsiniz.
o sözlerin tek kelimesini dahi saras’a söylemedim çünkü ben. :)

anlatın madem.
insanlar falanca yetersiz, öteki vasat, falanca pozisyon eksik derken;
neden “hocadan daha mı iyi biliyorsun?” diyerek susturmaya çalıştınız insanları?

kullandığınız argümanlar, “saras bi bok bilmiyor” neticesine ulaştı bugün.
farkında mısınız?

Yok ulaşan bir şey yok senin çıkarımın bu sadece bu şube yönetimini yıllarca eleştirdim motley beyinsizi yüzünden jekiri gönderilmesi bile başlı başına skandaldır sarasi savunmaya da ihtiyaç yok geçen seneki kadro ile şampiyon yapıp f4 yapmasi yetelri kriterdir Mart ayı gelsin konusuruz bu seneyi ha şunu diyorsan yannier ve komsuoglu yanlarına bir tane daha eklemişler çiftlik yönetimi devam ediyor

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
« Yanıtla #19390 : 19 Ekim 2024, 22:39:58 »
EL gmlerinin umru mu Fenerbahcenin basarisi?
Bu kadro poff bile zor yapar.
palyaco boban, refakatci sertac ve beyinsiz kolsuz birch 3lusu EL tarihinde gordugum en rezalet pota alti, buna bile paodan cok para harcadik heral.

Nereden biliyorsun birch Sertaç boban ile devam edeceğimizi? Ki bunlar kalsa bile ki kalmaları için toparlanmış olmaları gerekir birch bile istikrar sağlasa play-off yeter bu kadro melli bekleneni. Üstüne geldi onu da istemiyordum

Play-off yapınca ne yazacaksin peki?birch toparlandi boban bir kaç maç kurtardı melli istikrarlı oldu ..vs mi?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19391 : 19 Ekim 2024, 22:56:46 »
Nereden biliyorsun birch Sertaç boban ile devam edeceğimizi? Ki bunlar kalsa bile ki kalmaları için toparlanmış olmaları gerekir birch bile istikrar sağlasa play-off yeter bu kadro melli bekleneni. Üstüne geldi onu da istemiyordum

Play-off yapınca ne yazacaksin peki?birch toparlandi boban bir kaç maç kurtardı melli istikrarlı oldu ..vs mi?

devam edersek vardır saras’ın bildiği. :)

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19392 : 19 Ekim 2024, 23:01:32 »
gs ile fenerbahçe farklı dünyaların takımları maalesef.

icardi bizde olsaydı, icardi’yi kulübeye yollayıp osimhen almış olsaydık;
en çok bilinçli taraftarlar karşı çıkardı osimhen transferine.
2 senedir bizi şampiyon yapan icardi’ye ayıp olur diye kıyemeti koparırdılar. :)

2 senedir takımlarını şampiyon yapmış adamı tek kalemde silip, daha iyisini düşünmeden alan camiayla rekabet etmesi imkansız fenerbahçe’nin.

fenerbahçe’nin her şeyden önce kurtulması gereken şey,
hep destek tam destek denen zehir ve bilinçli taraftarlarıdır.

profesyonele vefa olmaz.
vefa fenerbahçe’ye olur.
profesyonele vefa gösteren, fenerbahçe’ye vefasızlık eder.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #19393 : 19 Ekim 2024, 23:03:55 »
bunlari bir araya getirmek bile akraba evliligi veya ihanet sonucu, devam etsek ne olur etmesek ne olur, giren girdi. sene basi da durduk yere yine gerzekce kupa verdik.

Mellinin olusu her takimda kisitli surede is yapar, onu almak icin zekaya gerek yok.

play off yaparsak nasil yaptigimizi yazarim. cok zor goruyorum bu 3lu ile.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19394 : 19 Ekim 2024, 23:11:31 »
Dua edelim Mays şapkadan çıktığı gibi uyumu sağlasın ve katkı versin. Yoksa Baldwin iyice devreleri yakacak. Boban-Sertaç-Birch üçlüsü bence ligin en kötüsü. Aralarından Birch idare eder diyebiliriz yedek uzun olarak. Sertaç ve Boban'ı izlemek bana gerçekten acı veriyor.

Hall veya Zagars yerine bir tane de düzen dışı skorer net bir ihtiyaç ama Baldwin-Mays-Guduric-Tarık ve Nigel-Bonize ile skor yönünden sıkıntı çekmeyiz gibi geliyor.

Yine dönüp dolaşıp aynı yere geleceğim. Bu takıma tez vakitte uzun alınması lazım.