Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2670174 defa)

aBouT ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20580 : Bugün, 18:38:07 »
Marco gudurice bizde olduğu sure zarfında hic başka bir klup talip oldu mu çok merak ediyorum.

Kızılyıldız bizim verdiğimizden fazlasını veriyo şuan hali hazırda. Nba den döndüğü zamanda özellikle barça ciddi para veriyodu. Ama adamın bizle ciddi duygusal bağı da var. Şube de koç da çok seviyo tutuyo markoyu. Zaten dün tarık da maç sonu röportajda çok güzel konuştu marko hakkında.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20581 : Bugün, 19:06:08 »
Kizilyildiz sayılmaz arkadaşlar. Gudu'nun ciktigi yer orası:)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #20582 : Bugün, 19:11:14 »
Jantunen Paris'in koş koş basketbolunda bile dikkati çekti. Bizim gibi daha oturaklı hücum edip şut atmayı seven takımda farkını gösterecektir.

Benim derdim Nigel'ın 3 numaradan fazlaca süre alması. Jantunen varken Nigel'ı 3 numarada da görürüz.

Bunlar hâllolur da şu Tarık çok büyük bir kayıp. Onuralp'ten bir Tarık çıkar mı şüpheliyim. Yavşak Bayern mâdem süre vermeyecektin ne skime kiraladın.
« Son Düzenleme: Bugün, 19:11:41 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #20583 : Bugün, 19:29:38 »
Wilbekin kesinlikle gönderilmeli , Mccollum bir sezon daha kalmalı
Tarık için bence kesinlikle NBA yapar her gün geceki oyunundan sonra , OnurAlp için maalesef umutsuzum Avrupa'da oynayamaz Türkiye ligi için kadroda yer bulur bence
Jantunen vallahi doğrusunu söylemek gerekirse alıcı gözüyle 3 maç izledim pek hoşuma gitmedi ben onlarda ward í beğendim , jantunen alacagima bizim Pierre i tercih ederim
Bango sanki biz uzun transferini yapamadık bari bir adam alalım da çeneleri kapansın diye yapılmış bir transfer gibi umarım yanılırım bu takımı çok iyi bir huzur lazım çok rahatlatır takımı iyi bir adam
T.J. Shorts gerçekten acayip bir adam çok zor bela ele avuca sığmıyor herif ya bir takımı çok rahatlatacak bir adam hele bizim gibi şutörleri olan bir takım için büyük silah olur . Fakat bizim şube yönetiminin bu konulardaki beceriksizliğini bildiğimden dolayı gitmek ihtimal vermiyorum alabileceğimize çok isteyeni var herifin
« Son Düzenleme: Bugün, 19:34:28 Gönderen: eyb12 »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20584 : Bugün, 20:50:08 »
Bi kısmı sporcuların aileleri yakınları vs ye gidiyo. Gerisini de yönetim kendi adamlarına veriyo

efes için salavat zinciri falan oluşturmak lazım o zaman.