Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2674946 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20580 : 30 Nisan 2025, 18:38:07 »
Marco gudurice bizde olduğu sure zarfında hic başka bir klup talip oldu mu çok merak ediyorum.

Kızılyıldız bizim verdiğimizden fazlasını veriyo şuan hali hazırda. Nba den döndüğü zamanda özellikle barça ciddi para veriyodu. Ama adamın bizle ciddi duygusal bağı da var. Şube de koç da çok seviyo tutuyo markoyu. Zaten dün tarık da maç sonu röportajda çok güzel konuştu marko hakkında.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20581 : 30 Nisan 2025, 19:06:08 »
Kizilyildiz sayılmaz arkadaşlar. Gudu'nun ciktigi yer orası:)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #20582 : 30 Nisan 2025, 19:11:14 »
Jantunen Paris'in koş koş basketbolunda bile dikkati çekti. Bizim gibi daha oturaklı hücum edip şut atmayı seven takımda farkını gösterecektir.

Benim derdim Nigel'ın 3 numaradan fazlaca süre alması. Jantunen varken Nigel'ı 3 numarada da görürüz.

Bunlar hâllolur da şu Tarık çok büyük bir kayıp. Onuralp'ten bir Tarık çıkar mı şüpheliyim. Yavşak Bayern mâdem süre vermeyecektin ne skime kiraladın.
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2025, 19:11:41 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #20583 : 30 Nisan 2025, 19:29:38 »
Wilbekin kesinlikle gönderilmeli , Mccollum bir sezon daha kalmalı
Tarık için bence kesinlikle NBA yapar her gün geceki oyunundan sonra , OnurAlp için maalesef umutsuzum Avrupa'da oynayamaz Türkiye ligi için kadroda yer bulur bence
Jantunen vallahi doğrusunu söylemek gerekirse alıcı gözüyle 3 maç izledim pek hoşuma gitmedi ben onlarda ward í beğendim , jantunen alacagima bizim Pierre i tercih ederim
Bango sanki biz uzun transferini yapamadık bari bir adam alalım da çeneleri kapansın diye yapılmış bir transfer gibi umarım yanılırım bu takımı çok iyi bir huzur lazım çok rahatlatır takımı iyi bir adam
T.J. Shorts gerçekten acayip bir adam çok zor bela ele avuca sığmıyor herif ya bir takımı çok rahatlatacak bir adam hele bizim gibi şutörleri olan bir takım için büyük silah olur . Fakat bizim şube yönetiminin bu konulardaki beceriksizliğini bildiğimden dolayı pek ihtimal vermiyorum alabileceğimize çok isteyeni var herifin
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2025, 20:40:34 Gönderen: eyb12 »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20584 : 30 Nisan 2025, 20:50:08 »
Bi kısmı sporcuların aileleri yakınları vs ye gidiyo. Gerisini de yönetim kendi adamlarına veriyo

efes için salavat zinciri falan oluşturmak lazım o zaman.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #20585 : 01 Mayıs 2025, 16:02:43 »
Paris’e hücum ederken Jantunen’in eşleşmesini sürekli kullanmaya çalışmamız beni epey endişelendirdi açıkçası. Umarım iyi bir transfer olur

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #20586 : 01 Mayıs 2025, 21:05:47 »
Tarık için bence kesinlikle NBA yapar her gün geceki oyunundan sonra , OnurAlp için maalesef umutsuzum Avrupa'da oynayamaz Türkiye ligi için kadroda yer bulur bence
Jantunen vallahi doğrusunu söylemek gerekirse alıcı gözüyle 3 maç izledim pek hoşuma gitmedi ben onlarda ward í beğendim , jantunen alacagima bizim Pierre i tercih ederim
Bango sanki biz uzun transferini yapamadık bari bir adam alalım da çeneleri kapansın diye yapılmış bir transfer gibi umarım yanılırım bu takımı çok iyi bir huzur lazım çok rahatlatır takımı iyi bir adam
T.J. Shorts gerçekten acayip bir adam çok zor bela ele avuca sığmıyor herif ya bir takımı çok rahatlatacak bir adam hele bizim gibi şutörleri olan bir takım için büyük silah olur . Fakat bizim şube yönetiminin bu konulardaki beceriksizliğini bildiğimden dolayı pek ihtimal vermiyorum alabileceğimize çok isteyeni var herifin
Wilbekin'i yerli diye yollayacaklarını sanmıyorum.
Shorts ve Hifi yi takımda görmek isterdim.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #20587 : 02 Mayıs 2025, 14:45:28 »
Paris’e hücum ederken Jantunen’in eşleşmesini sürekli kullanmaya çalışmamız beni epey endişelendirdi açıkçası. Umarım iyi bir transfer olur
Sezon içerisinde izlerken iyi oyuncu keşke seneye bizde olsa diye düşünüyordum ama play off  performansı sonrası bende de soru işaretleri oluştu.
Sezonda ayakları bu kadar yavaş gelmemişti ama bizim maçta sırıttı, savunma zafiyeti var gibi inşallah yanılıyorumdur da içinden melli çıkar, kritik anlarda şutları da kaçırdı

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
« Yanıtla #20588 : 02 Mayıs 2025, 14:48:11 »

T.J. iyi hoşta dışarıdan şut yüzdesi sorun olabilir, ikinci bir bo maccaleb olmaz inş.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
« Yanıtla #20589 : 02 Mayıs 2025, 15:21:43 »

T.J. iyi hoşta dışarıdan şut yüzdesi sorun olabilir, ikinci bir bo maccaleb olmaz inş.
Dış şutu kötü değil , ama öyle bir delici ki rakip savunmayi allak bullak edip sutorlerimize alan açıp kolay şut imkanı yaratabilir

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
« Yanıtla #20590 : 02 Mayıs 2025, 15:48:55 »
Dış şutu kötü değil , ama öyle bir delici ki rakip savunmayi allak bullak edip sutorlerimize alan açıp kolay şut imkanı yaratabilir
Çok kötü değil bende gelmesini isterim ama burada Lorenzo nun bile arkasından zil taktılar şutu yok diye, bizim taraftara dayanmayabilir :)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #20591 : 02 Mayıs 2025, 15:57:19 »
Tj shortsun dış şutu nerdeyse hiç yok(bizim seride 2/13 atabildi, zaten mecbur kalmadıkça atmayı da tercih etmiyo, bizim savunma stratejimizde buna zorladı. Normal sezonda bu kadar deneme yapmadı çünkü maç başına ortalama olarak)

ama çok etkili bi orta mesafesi ve inanılmaz bi hızı ve deliciliği var. Ve çok kolay faul alıp çizgiye geliyo, bence o yüzden dış şut zaafı çok sorun yaratmaz
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20592 : 02 Mayıs 2025, 20:18:17 »
TJ Shorts bi gelsin de sonra tartışalım şutunu. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20593 : 02 Mayıs 2025, 20:36:44 »
valla bi saras takımı bile playoffta shortsun şut zafiyetini ortaya çıkaramadıysa çok da önemli değil. herif öyle bi potaya gidiyor ki mesafe verip savunsan bile geçiyor.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20594 : 02 Mayıs 2025, 20:49:06 »
oturu’nun sözleşme durumu nedir acaba?

ihtiyaç duyduğumuz pivot tam olarak.