"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
eyb12 ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tj shorts, kriz anlarında takımı oyunun içine dahil etmeyi beceremeyen, penetre üzeri orta mesafe şutları dışında hiçbir numarası olmayan vasat bir arkadaş.saygılarımla.
Ağbi vasat olduğunu düşünmüyorum. Öte yandan "Taş yerinde ağırdır" diyorum.
Ciddiye alma iskenderi bu tip konularda. Nunn'a da aynı şeyleri yazan bir adam sonuçta
senin beğenmediğin guduric taşak koydu, baldwin seri aldı. nunn? donlara dolduruyor.
iyi oyuncu denen biri play-off’ta taşşaklarını masanın üzerine bırakıyor mu, ona bakarım ben.senin nunn ilk 2 maçta donlara sıçtı. geçen maç iyiydi, bugün yine ortalıkta yok. yolla ordan bi alba da show yapsın.
Herifi o kadar ust noktaya koymuşsun ki aslında 15 sayi ortalama ile oynadığı ilk 2 mac donuna sicti diyorsun. Zaten gerektigi gibi 3.macta çıkardı koydu masaya. Bu maçta da takılıyor öylesine.
oturu’nun sözleşme durumu nedir acaba?ihtiyaç duyduğumuz pivot tam olarak.
abi ne diyon allanı seversen. 10/32 attı herif ilk 2 maçta. )beğenmediğin, istemediğin mccollum var ya. hani kenan ile beraber almak lazım dediğimde bana laf ettiğin. o bile son çeyrekte geri düştüğümüz ilk maçı çeviren adamdı yahu.
Mccoluma ne zaman laf ettim. Kenan olayi ayri. İsmini saymadigin yerel lig yada avrupada isim kalmadı yahu bunlari da mı saymistin Vallahi adami güldürüyorsun. Nunn'i shorts'u falan beğenmeyip kenan mi dedin harbi.
senin nunn bugün de 3/12 maşallah.3 maçta 13/44 atan mvp ahahah.