Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2901948 defa)

Av.Asım, kenz, Gigidatome70, Ero1907, cansipor17, EmreC, efeovic, BenFener46 (+ 1 Gizli) ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21870 : 09 Temmuz 2025, 22:45:40 »
@Murat Evet

İlk haber : Micic Fenerde, f4'te anlaşma tamamlandı.
2.haber : Micic'e teklifler var, oyuncu dusunuyor
3.haber : Micic'in beklentisi yuksek, transferi zor
4.haber : ..........

Malum son.

Sen daha Jokubaitis’e burun kıvır.
Besson geliyor.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21871 : 09 Temmuz 2025, 22:52:07 »
Stratejileri Doğrudur yanlıştır orası tartışılır, ayrıca muhasebecilik işleri hiç sevmediğim şeylerdir transfer işlerinde.

gerekiyosa bilgisayarda fm oynar gibi paran da varsa basar alırsın oyuncuyu diye düşünüyorum ama tahminim şube yonetimi(şube yonetimi derken sadece derya ve sertaç değil saras da dahil olmak üzere) bence maksimum bi tavan maaş belirlediler kafalarında ve dengeyi bozmamak için onu aşmak istemiyolar.

Şuan takımın en çok kazananı yaklaşık 2 m ile baldwin. Diğer tüm ana rotasyondaki yabancılar 1-1.5 bandında kazanıyo. hal böyle olunca herkesin maaşının 3 katını tek bir oyuncuya verip dengesizlik huzursuzluk yaratma endişesi taşıyo olabilirler.

Ama dediğim gibi ben amatör taraftar gözüyle bakıyorum işe,  varsa paran varsa niyetin basıp parayı almalısın kafasındayım.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21872 : 09 Temmuz 2025, 23:03:22 »
@Murat Evet

Sen daha Jokubaitis’e burun kıvır.
Besson geliyor.
Noldu saras hocana guvenmiyor musun, kim gelirse gelsin ya

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21873 : 09 Temmuz 2025, 23:03:57 »
Stratejileri Doğrudur yanlıştır orası tartışılır, ayrıca muhasebecilik işleri hiç sevmediğim şeylerdir transfer işlerinde.

gerekiyosa bilgisayarda fm oynar gibi paran da varsa basar alırsın oyuncuyu diye düşünüyorum ama tahminim şube yonetimi(şube yonetimi derken sadece derya ve sertaç değil saras da dahil olmak üzere) bence maksimum bi tavan maaş belirlediler kafalarında ve dengeyi bozmamak için onu aşmak istemiyolar.

Şuan takımın en çok kazananı yaklaşık 2 m ile baldwin. Diğer tüm ana rotasyondaki yabancılar 1-1.5 bandında kazanıyo. hal böyle olunca herkesin maaşının 3 katını tek bir oyuncuya verip dengesizlik huzursuzluk yaratma endişesi taşıyo olabilirler.

Ama dediğim gibi ben amatör taraftar gözüyle bakıyorum işe,  varsa paran varsa niyetin basıp parayı almalısın kafasındayım.

el sikini görmeyen, kendikini piyade tüfeği sanarmış.

para bir tek bizde var sanıyorlar.
şampiyonluğun da sonradan görmeliğini yaşıyorlar.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21874 : 09 Temmuz 2025, 23:34:08 »
Vasilije Micic, çıkan haberlerin aksine Olympiakos'a oldukça uzak!

Sırp oyuncu, transfer görüşmelerinde temsilcisinden çok kendisi yer alıyor ve Olympiakos'un teklif ettifi maaştan memnun değil. Ayrıca kendisine önerilen rol, oyuncuyu tatmin etmedi. (@gazzetta_gr)

Bunlar misal güvenilirliği yüksek bi yunan haber sitesidir. Bu haberi az önce girmişler

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #21875 : 09 Temmuz 2025, 23:44:50 »

Sırp oyuncu, transfer görüşmelerinde temsilcisinden çok kendisi yer alıyor ve Olympiakos'un teklif ettifi maaştan memnun değil. Ayrıca kendisine önerilen rol, oyuncuyu tatmin etmedi. (@gazzetta_gr)

Bunlar misal güvenilirliği yüksek bi yunan haber sitesidir. Bu haberi az önce girmişler
öğleden sonra çıkan tüm haberlere bakarsak oklar bizi gösteriyor

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21876 : 09 Temmuz 2025, 23:57:16 »
öğleden sonra çıkan tüm haberlere bakarsak oklar bizi gösteriyor

Bence micic cephesi hergün farklı dedikoduları kendileri yaydırıyo fiyatı istedikleri seviyeye çekmek için. Önce bi haber yayılıyo araplar parayı bastı diye, peşine sırp hükümeti devreye giriyo kızılyıldız alıyo deniyo. Sonra bizim teklif öne geçiyo, sonra oly ile anlaştı bitti iş deniyo. Sonra bu döngü yine en başa sarıyo 😅

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21877 : 09 Temmuz 2025, 23:59:43 »
Melihle 1 yıl uzatıyomuşuz. Geriye sertaç veya yerli uzun işi kaldı türk rotasyonunda

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21878 : Bugün, 00:12:08 »
sabah kalkıyoruz, olympiacos’a gidiyor.
akşam yatıyoruz, bize geliyor.
gün içinde biraz kızılyıldız’a uğruyor.
arada dubai ve hapoel’i reddediyor.

ve biz tüm gelecek sezon planlarımızı bu herifin üzerine yaptık.
helal olsun.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21879 : Bugün, 00:27:05 »
Bence Metu'nun menajeri piyasa yoklaması çekiyor Kasım'dan önce dönmeyecek adam yahu. Bakın piyasamız var elinizi çabuk tutun demeye çalışıyor. Birch gibi bi kontrata gelmeyecekse eğer çok saçma rezil bi hamle.

Çevrimiçi south

• Üye
« Yanıtla #21880 : Bugün, 00:44:04 »

Abi ben kendisine önerilen rolü beğenmeme kısmını anlamadım Oly’nin kısa rotasyonunda Fornier hariç Micic seviyesinde kim var ki Micic’e düşük bir rol verecekler acaba her maç 38 dakika oynaman gerek dediler onu mu beğenmedi 😀

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21881 : Bugün, 01:48:09 »
XXX-Hall-Zagars
Baldwin-Wilbekin-Melih-Mert
Tarık-Onuralp-Colson
XXX- Jantunen-Metecan
XXX-Bango-Melli

Şu tabloda Sertaç'a gerek yok. 3 sağlam yabancı yeter.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #21882 : Bugün, 02:29:31 »
Ege Ziyaettin ve Doruk Alp Yancı dan haber var mi?

Yaslari 17 olmustu gecen sene, artik ya profesyonel kontrat yada NCAA.... Kendi adima NCAA kuyusuna duserlerse cok yazik olur diye dusunuyorum.

Bu sene icin bir ust seviye takimda 8-10 dakika ortalama sure almalari icin kiralanacaklardi. Bir haber gormedim su ana kadar... 2027-2028 kadro planlamalarinda yazariz umarim.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21883 : Bugün, 08:56:13 »
Abi ben kendisine önerilen rolü beğenmeme kısmını anlamadım Oly’nin kısa rotasyonunda Fornier hariç Micic seviyesinde kim var ki Micic’e düşük bir rol verecekler acaba her maç 38 dakika oynaman gerek dediler onu mu beğenmedi 😀

Micic sürecini takip etmek adına büyük güvenilir yunan kaynakları da olabildiğince takip etmeye çalışıyorum.

Yine birkaç gün önce kenaan evans ile ilgili haber girmişlerdi. Sakatlıktan sonra bartzokasın oyuncunın fiziksel durumundan ve antreman verilerinden çok mutlu olduğu ve evansı yeni sezonda ana yönlendirici olarak oyununa katacağını söylemişlerdi. Tabi o rotasyonda daha walkup ve saben lee de var back up olarak

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21884 : Bugün, 09:17:30 »
21 yaşındaki Montero'yu "en az 2 yıl kalacaksın" şartıyla çeksek epey mutlu olacağım. Bu ne amk, açık arttırma gibi...
Kara deryalarda bir FENERsin!