bu micic işi daha önce de yazdım ama hiç içme sinmiyor. kesinlikle bir kuruş daha arttırmam. 30 yıllık ticaret ehli olarak söylüyorum bu tamamen açık arttırmaya yönelik bir alışveriş. bizim de buna kesinlikle girmememiz lazım. bazı arkadaşlar demiş ki parayı basarım alıırm, tamam da sen rakamı yükselttiğin zaman onu da kabul etmeyecek ki, çünkü diğerleri de yükseltecek, buna birbirini kırdırma deniyor. biz bu durumlarda karşı firmaya şunu deriz, tamam fiyatı biraz daha arttıracağım ama anlaşacağız, tekrar falanca bu fiyatı verdi diyeceksen ben hiç yükseltmeyeceğim deriz. masaya son kez bu şekilde oturalım, deriz. eğer karşı tarafın götü başı oynuyorsa tek ölçü fiyattır. tek ölçünün fiyat olduğu yerde başkaca avantajlarının olması ( kalite, iş ahlakı, aile ortamı, başarı vs.. ) değer ifade etmez. Onun için de bu tür ticaretleri hiç sevmem ve böyle yapanları da hiç sevmem. Çünkü sonunda hep zarar ederler . Sen girip sonuna kadar gidersen de bu sefer sen kaybedersin. micice 4 milyon verip te takımdaki dengeleri bozacaksam kesinlikle almam. takım olgusu kalmazsa micic tek başına seni hiç bir yere götüremez.
gelelim metu konusuna, bizim bu yavşak fernandoyu bekledğimiz zamanlarda bu metunun da adı çıkmış kısa videolarını izlemiştim. ya ne bekliyorsunuz şu adam tam sarasın istedği tarzda diye düşünmüştüm. şimdi adamı sakat sakat almaya çalışıyorz. bizim her sene düşük bütçeli 1-2 kumarımız olması lazım. özellikle nba dan. tutmayanı gönder tutan piyango. murat murathanoğlu yılladır söyler bunu. hatta bu sene 2 oyuncu önerdi. normal kadronu kuracaksın, 2 tane de çaylak kapasiteli kumar oynayacaksın üzerine.