Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2920066 defa)

Samet_GFB, Afgan ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21885 : 10 Temmuz 2025, 10:57:10 »
21 yaşındaki Montero'yu "en az 2 yıl kalacaksın" şartıyla çeksek epey mutlu olacağım. Bu ne amk, açık arttırma gibi...

Monteroya verdiğin bonservisin çok büyük kısmını belki fazlasını nba e gittiğinde alabilirsin ama üzerine bi plan inşa etmek imkansız. Adam ilk fırsatta nba e kaçma derdinde. Seneye yine bi oyun kurucu ara dur :) Ki yetenekleri de buna el veriyo. Orada süre ve rol bulmasu muhtemeldir.

Micic olsa kötü bi sakatlık aksi bişey olmadıkça 3-4 yıl kafan rahat olur
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21886 : 10 Temmuz 2025, 11:07:07 »
Monteroya verdiğin bonservisin çok büyük kısmını belki fazlasını nba e gittiğinde alabilirsin ama üzerine bi plan inşa etmek imkansız. Adam ilk fırsatta nba e kaçma derdinde. Seneye yine bi oyun kurucu ara dur :) Ki yetenekleri de buna el veriyo. Orada süre ve rol bulmasu muhtemeldir.

Micic olsa kötü bi sakatlık aksi bişey olmadıkça 3-4 yıl kafan rahat olur
Sana katılıyorum. Benim durum biraz şu: Bazı sporculara nedense bir türlü ısınamıyorum. C. Ronaldo, Mbappe vs. bir sürü örnek var ve Micci de bunlardan birisi ne yazık ki. Ve en yüksek maaşın 2m olduğu yerde elemana 4m verilmesi durumunda o soyunma odası bu seneki gibi asla olmaz. Kendisi figür olarak da Marko'nun yanına yaklaşamaz bence. Neyse, bakalım görelim süreci de ona göre konuşuruz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #21887 : 10 Temmuz 2025, 11:07:41 »
Micic alan takım psikolojik üstünlüğü alır.  Micic demek iddia demektir, şampiyonluk adayı demektir. Aziz Yıldırım zamanında böyle bir yarışa girdiğimizde genelde kazanan biz oluyorduk ama son yıllarda ne yazık ki bu konularda pek başarılı değiliz. Micic'i alma ihtimali bu kadar olası iken umarım elden kaçırmayız. 3 mü, 4 mü, 5 mi? ne olacaksa bir şekilde halletsinler ve bu işi uzamadan çözsünler. Sanki her sporcuya verildiği söylenen paralar gerçeği mi yansıtıyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #21888 : 10 Temmuz 2025, 11:11:23 »
... en yüksek maaşın 2m olduğu yerde elemana 4m verilmesi durumunda o soyunma odası bu seneki gibi asla olmaz. Kendisi figür olarak da Marko'nun yanına yaklaşamaz bence. Neyse, bakalım görelim süreci de ona göre konuşuruz.

Bu konuda kesinlikle hemfikirim. Aidiyet konusunda Micic'ten kısa vadede bir şey beklemiyorum. Hele Marko ile kıyas dahi edilemez. Ama yetenek olarak Marko'yu (oyun kurucu anlamında) 2 ye katlar. Olur da alabilirsek gerisini Saras halledecek artık.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2025, 11:12:17 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21889 : 10 Temmuz 2025, 11:28:33 »
montero bu kadroya oyun kurucu olacak seviyede değil beyler.

jokubaitis çok daha iyi oyuncu montero’dan şu an.

eğer kafasında kısa vadede nba varsa, herifi nba’de oynamaya hazırlamak dışında bir anlamı olmaz transfer etmenin.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #21890 : 10 Temmuz 2025, 13:32:35 »
Valla ben şu an bu kadar stres yapılmasını hiç anlamıyorum. Daha sezonun başlamasına aylar var.

Pierre gitti yerine Jantunen geldi ki zaten Pierre den bir katkı almıyorduk

Mccolum gitti yerine Wilbekin döndü ki her türlü tercih ederim çünkü beklentimiz daha düşük.

Tarık kaldı ki gelişim aşamasında olan bir oyuncu ve bu yıl daha fazla katkı verecektir.

Hall artık daha özgüvenli ve daha fazla katkı verecektir.

Baldwin ve colson bu yıl daha alışmış olacak ve performans arttırabilecekler.

Onuralp’i hiç konuşmuyoruz ama ondan da ufak da olsa bir katkı alacağımızı düşünüyorum.

Bango geçen yıl yoktu denebilir ama bu yıl işin içine girecektir.

Baktığımızda takımın geri kalanı bu yıl üzerine koyabilecek durumda gözüküyor ve bence bu çok değerli.

Geriye 1-4 numaralar için Guduric ve Nigel’ın yerleri kalıyor ama onlarında ikamesi yok. Bu nedenle 1-4’ün yanına 5 numarada da kalite arttığında bence total takım kalitesi geçtiğimiz yılın gerisinde kalmaz.

Gerisi biraz takım uyumu ve biraz şans..
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21891 : 10 Temmuz 2025, 13:42:16 »
Metu bugun istanbula gelecekmiş detaylı kontroller için.

Ayrıca tahminen aralık ayında takıma dönebilirmiş. Tabi detaylı kontrollerde aksi bişey çıkmazsa.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2025, 13:57:13 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #21892 : 10 Temmuz 2025, 13:59:45 »
Metu da nerden çıktı? Bu herif için basketbol hayâtı bitmiş olabilir denmiyor muydu sakatlığı yüzünden?

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21893 : 10 Temmuz 2025, 14:08:31 »
Ben daha evvel hic boyle bir transfer gormedim.sakat adami transfer etmek ne kadar garip.hani son yabanci olaraktir umarim yada pierre yerine felandir

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #21894 : 10 Temmuz 2025, 14:49:54 »
Normalde imzaladıktan sonra sakatlananı bulurduk 🤔

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21895 : 10 Temmuz 2025, 14:51:37 »
Normalde imzaladıktan sonra sakatlananı bulurduk 🤔
Bu sefer işi şansa bırakmamışız. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #21896 : 10 Temmuz 2025, 14:54:12 »
Beşiktaş Ante Zizic'i almış. İş yapar mı?

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #21897 : 10 Temmuz 2025, 15:06:32 »
bu micic işi daha önce de yazdım ama hiç içme sinmiyor. kesinlikle bir kuruş daha arttırmam.  30 yıllık ticaret ehli olarak söylüyorum bu tamamen açık arttırmaya yönelik bir alışveriş. bizim de buna kesinlikle girmememiz lazım. bazı arkadaşlar demiş ki parayı basarım alıırm, tamam da sen rakamı yükselttiğin zaman onu da kabul etmeyecek ki, çünkü diğerleri de yükseltecek, buna birbirini kırdırma deniyor. biz bu durumlarda karşı firmaya şunu deriz, tamam fiyatı biraz daha arttıracağım ama anlaşacağız, tekrar falanca bu fiyatı verdi diyeceksen ben hiç yükseltmeyeceğim deriz. masaya son kez bu şekilde oturalım, deriz. eğer karşı tarafın götü başı oynuyorsa tek ölçü fiyattır. tek ölçünün fiyat olduğu yerde başkaca avantajlarının olması  ( kalite, iş ahlakı, aile ortamı, başarı vs.. ) değer ifade etmez. Onun için de bu tür ticaretleri hiç sevmem ve böyle yapanları da hiç sevmem. Çünkü sonunda hep zarar ederler . Sen girip sonuna kadar gidersen de bu sefer sen kaybedersin. micice 4 milyon verip te takımdaki dengeleri bozacaksam kesinlikle almam. takım olgusu kalmazsa micic tek başına seni hiç bir yere götüremez.
gelelim metu konusuna, bizim bu yavşak fernandoyu bekledğimiz zamanlarda bu metunun da adı çıkmış kısa videolarını izlemiştim. ya ne bekliyorsunuz şu adam tam sarasın istedği tarzda diye düşünmüştüm. şimdi adamı sakat sakat almaya çalışıyorz. bizim her sene düşük bütçeli 1-2 kumarımız olması lazım. özellikle nba dan. tutmayanı gönder tutan piyango. murat murathanoğlu yılladır söyler bunu. hatta bu sene 2 oyuncu önerdi. normal kadronu kuracaksın, 2 tane de çaylak kapasiteli kumar oynayacaksın üzerine.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21898 : 10 Temmuz 2025, 15:35:28 »
Abicim Micic'i sen ikna edeceksin. Biz Fenerbahçeyiz, avrupa şampiyonuyuz dersen kalırsın dımdızlak. Bak futbolda adamlara kalacakları villaları bile görüntülü sunum yapıyorlar, özel uçak gönderiyorlar. Micic dediğin adam avrupa basketbolu için Haaland, Salah, Vinicius falandır. O vakit işine geliyorsa deme lüksümüz yok. Afedersiniz ama takım içi dengeler falan umurumda değil. Micic'in bir ismi var, belli bir saygınlığı var. O vakit de diğerlerinden fazla isteyebilir, alır da. Sen verirsin, başkası verir farketmez. Adam alır. Hakkıdır da.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #21899 : 10 Temmuz 2025, 15:36:40 »
Eskiden ligimize Carlos Arroyolar falan düşerdi, bu fiyatlar da değildi, şimdi neden adam kıtlığı var?